JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
36742
View
861
Reply

Hael Dayang

  [Copy link]

Author: cknoriz    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 5-2-2019 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
minah_selekeh replied at 5-2-2019 10:50 AM
Suka tag kat jantung? Mengingatkan iollls pada seorang lagi ex-couple yang sudah bercerai dan si lel ...

hahhaha...kannn
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
haelina ni zaman duo dgn azhar dulu dia punya foundasi tebal gila. skrg bila dah letop mcm dah kurangkan imej hadek2
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Tag kt jantung hati tu mcm mana...
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 05:42 PM | Show all posts
akak suka dayang gak..
tak baik kome cakap dayang macam2 tau
dayang akak suka nyanyi bagus
personality bagus...
tak payah jaja kesah sensasi utk kekal relevan dlm industri

hael tu akak tak amik port la personal dia tu
janji creative, compose lagu bagus
dlm industry itu penting..ko nak menggayah ke hape tu ko punya pasal.
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Hael tu sah2la adik2 pondan sis. Nk cinta apanye
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 05:56 PM | Show all posts
Dayang tu  bukan taste Hael .

Tetapi Hael amat menyenangi  akan Dayang .

menyenangi  seseorang tidak bermakna dialah calon  pasangan hidup kita.


Hael berhenti propa ko kahwin saja dengan  microfone .
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
mirwaisahmadzai replied at 5-2-2019 05:23 PM
ada satu lagu dayang yg ada flute...aku minat sgt. tajuk hilang. audi mok rasanya yg cipta. dengar s ...

Kan..dayang nie dari dulu mmg nyanyi jer..Tapi nmpklah perkembangan dier jatuh bangun Dlm industri Nyanyian nie..Dier Tak give up..paling suka her comeback utk ost ariana rose..paling suka masa Dier menang ajl lelaki teragung, Sebak die nyanyi sbb lama Gila kot Dier dlm industri Baru lar org pandang..same goes with hael, sbb tue kot Depa connect..
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Btw mmg Suka Dgn collaboration hael-Dayang nie..hael creative and good composer while Dayang have good voice..bila diorang nyanyi tue snychronize and harmony, ader chemistry..hael pun Berjaya convince Dayang out of her comfort zone iaitu berdiri tegak jer time nyanyi, and it works..Haram ajl33 performance in the rain mmg menarik..
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
nmi replied at 5-2-2019 06:41 PM
Btw mmg Suka Dgn collaboration hael-Dayang nie..hael creative and good composer while Dayang have go ...

Masa Dayang muda2 dulu takda la perform berdiri tegak. Ada juga elemen2 menarik atas pentas (cth lagu erti hidup ajl2004), menari rancak masa lagu bahagia ajl 2001 siap menari dgn korie yg org hanya kenal masa af2 2004.
Lps tu siapa layan oiam pasti pernah nampak dayang menari live atas stage utk lagu2 english mostly r&b lah.
Dan masa final gangstarz, reborn featuring dayang.. dayang rilek jah menari rancak dgn reborn lagu baby boy.
Cuma dah 3 series ni dayang lebih kepada ballad songs. Takkan nak menari gayah utk lagu balada kot? Meroyan ke apa?
Dah konsep balada, less is more lah konsepnya. Biasanya penyanyi nyanyi balada siap dgn prop byk2.. gimik murahan sbb nak menutup kehaukan suara diorang. Sbb nyanyi balada ni vokal yg penting.
Tengok jah misha, sarah, khai bahar yg nyanyi ballad berdiri tegak juga tapi takda org nk condemn sangat. Bila part Dayang nyanyi tegak semua hentam sbb dah takda point nk hentam.
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
af_mania replied at 5-2-2019 07:06 PM
Masa Dayang muda2 dulu takda la perform berdiri tegak. Ada juga elemen2 menarik atas pentas (cth l ...

Kan..knowing dayang yg memang nk fokus pada vokal je tiap kali bertanding..dia tanak elemen2 lain ganggu performance dia..

Iols follow dayang ni dr smac lg..jatuh bangun dia..byk2 album dia,i rasa yg paling best dayang sayang kamu,selain dr dayang nurfaizah yg latest ni..zaman jatuh dayang lama,mayb peminat muzik sekarang xtau kot,so dengan apa yg dia dpt sekarang,she deserves it la,dengan segala effort dan dugaan selama ni..
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
nmi replied at 5-2-2019 06:41 PM
Btw mmg Suka Dgn collaboration hael-Dayang nie..hael creative and good composer while Dayang have go ...

kan...dayang pun mlm tu tak all out,nak balance dan harmoni  dgn suara hael...so tak la tenggelam sgt hael.

apapun rakan duet dayang yg i suka marcell. suka lagu sayang dari album sayang dan cahaya.
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
onexox97 replied at 5-2-2019 07:52 AM
Napa kata depa lgbt
Xbaiklah
Suka tengok Dayang kawin

Doesn't that rings any bell?
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
af_mania replied at 5-2-2019 07:06 PM
Masa Dayang muda2 dulu takda la perform berdiri tegak. Ada juga elemen2 menarik atas pentas (cth l ...

lagu pussycat dolls, button kan...yg dia nyanyi sambil bergelek tu...paul moss suruh dia gelek lebih lagi, syafinaz suruh tone down sikit

tapi first time tgk dayang nangis live masa terkeluar tu..sedih sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
dayang nyanyi ada soul, boleh rasa her raw emotions. sama jugak dgn mitch. diorg bab feel memang antara yg terbaik.

siti, jac, ziana zain pulak lebih kepada lontaran suara semata mata.
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan itu hari menang ajl si haer melutut kat dayang spt cakap maukah kawen sama saya gituh. Larikkk
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 08:15 PM | Show all posts
pearl.silver replied at 5-2-2019 02:13 PM
Masa interview kt whi haritu, gaya hael kelempuk sgt

mau tak kelempuk, tak tidur lg katanya lps habis ajl...baju pon tak tau la tukar ke idok...iolss tgk dayang je yg segar bugar bertenaga compare to hael
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
sherry_zaida replied at 4-2-2019 09:02 PM
Halo TT! Dedua tu ummah LGBT dalam lemari tau. Celah mana mereka bercinta?

Dayang LGBT??? Biar betul.
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Doakanlah yg baik baik.  Maybe dorang bisex
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko mimpi apa haaaaaa
Sudah terang lagi high beam ko niiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
onexox97 replied at 4-2-2019 11:52 PM
Napa kata depa lgbt
Xbaiklah
Suka tengok Dayang kawin

So dayang dikenenkan ngan species sama la agaknya
Ada kimia ../
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.159209s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list