JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
34883
View
812
Reply

Hael Dayang

  [Copy link]

Author: cknoriz    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 5-2-2019 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Euw...rasanya gimmik marketing je. Hael tu pakai foundation slalu salah tone warna. Geli. Yuck
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-2-2019 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
masnona replied at 5-2-2019 10:58 PM
Euw...rasanya gimmik marketing je. Hael tu pakai foundation slalu salah tone warna. Geli. Yuck

haha kejam..
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 12:09 AM | Show all posts
af_mania replied at 5-2-2019 04:55 PM
Perasan tak masa Dayang nyanyi selepas kemenangan tu... Hael bagi mic kat audiens utk nyanyi.... D ...

Ooh...Baru ku tahu sapa dia muka bengis tu
Ingat fan mana kerek sgt
Kamera asyik fokus kat dia





Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 12:22 AM | Show all posts
Ok pe hael kawin dgn dayang..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-2-2019 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 6-2-2019 12:09 AM
Ooh...Baru ku tahu sapa dia muka bengis tu
Ingat fan mana kerek sgt
Kamera asyik fokus kat dia

what alamak x perasan.. nnti nk repeat tgk.. cuma part tukar lirik je jelas
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 10:28 AM | Show all posts
wirazam replied at 6-2-2019 12:22 AM
Ok pe hael kawin dgn dayang..

#haeyang

Mcm korea
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-2-2019 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
hael private ig haha ramai org start korek komen kat gambar2 dayang yg lama..
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Alahai tt. Suci murni lurus tulus nya chuols.
Geng mcm ni yg senang jd shippers ni.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-2-2019 11:01 AM | Show all posts
de_ikea replied at 6-2-2019 10:30 AM
Alahai tt. Suci murni lurus tulus nya chuols.
Geng mcm ni yg senang jd shippers ni.

haha instincts iols habaq depa bakal menikah...


awat xleh attached gamba weii  
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 11:30 AM | Show all posts
cknoriz replied at 5-2-2019 08:34 AM
bukti kukuh iols takde tp iols punya instinct 90% kata hael bakal menghalalkan dayang x lama nanti.. ...

hahhahaa.... seriously this is BIG JOKE weeiii...
hahhahahaa.....

naif nya u sis....
tak akan terjadi punya ler harapan ko tu...
hahahahhahaa.....

Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
cknoriz replied at 6-2-2019 10:30 AM
hael private ig haha ramai org start korek komen kat gambar2 dayang yg lama..

Naper hael private kan ig dia?apa yg ada pada gambar2 lama dayang??
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
af_mania replied at 5-2-2019 04:55 PM
Perasan tak masa Dayang nyanyi selepas kemenangan tu... Hael bagi mic kat audiens utk nyanyi.... D ...

Oo yg ckp nyanyi2 dgn muka serious tu manager Dayang ye? X knl.. tp cameraman close up kat dia so I perasan jgk dia suh Dayang nyanyi..
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Hael dgn Dayang? Alamat x merasa la Dayang junior..
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Dua2 pun mak pangkah nok!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-2-2019 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
ahhhhhhh aku x kira... aku tetap rasa depa bakal kawin.. nnti kalau jadi up balik tau benang i ni hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 02:31 PM | Show all posts
dayang ni lebih fokus dgn kerjaya. malas nak pikior hal kawin mawin ni.
i tau la sebab...jeng jeng jeng.

hael tu umpama kawan2 je.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
cknoriz replied at 6-2-2019 02:18 PM
ahhhhhhh aku x kira... aku tetap rasa depa bakal kawin.. nnti kalau jadi up balik tau benang i ni ha ...

Hahaha TT paling confident abad ini yach. Iolls rasa they 'seem' to be comfortable  je with each other, Dayang pun lately macam more open her personality. But to marriage? We shall see  #bfftiljannah
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa malam AJL yg diorg dinobatkan as juara tu iols tengok Hael & Dayang mcm couple fattzura. Cara & suara hael berckp pun mcm fattah.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 06:15 PM | Show all posts
Aku tak rasa Hael dan Dayang adalah LGBT. Dayang especially. Dayang ni agak introvert orangnya. Tak selalu bersosial. Lepas satu2 majlis atau performance, terus dia balik rumah. Orang pun tak sempat nak mengorat.

Tapi andai kata Hael dan Dayang jadi couple - aku restu. Ramai power couple tahun nih - baru best.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Sah2 la patah riuk seribu celah bedah mana nak couple nya?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.110515s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list