JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
36732
View
861
Reply

Hael Dayang

  [Copy link]

Author: cknoriz    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 6-2-2019 06:17 PM | Show all posts
Edited by melnanzz at 6-2-2019 06:19 PM
inspektoremos21 replied at 6-2-2019 06:06 PM
Masa malam AJL yg diorg dinobatkan as juara tu iols tengok Hael & Dayang mcm couple fattzura. Cara & ...

My hasben pun perasan ni jugak. Masa Hael bagi ucapan, dia tengah tengok fon, tapi bila dengar suara Hael... dia cakap "Eh... Fattah ke tu?"

minit 2:00 ke atas:


Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
sherry_zaida replied at 5-2-2019 05:02 AM
Halo TT! Dedua tu ummah LGBT dalam lemari tau. Celah mana mereka bercinta?

Kannnnn. Merapek je. Koser la dayang nk ke dia
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
melnanzz replied at 6-2-2019 05:15 PM
Aku tak rasa Hael dan Dayang adalah LGBT. Dayang especially. Dayang ni agak introvert orangnya. Tak  ...

Sokong!!! Lama dayang xjumpa org yg sekufu dgn sheols sejak kak nuar.. kak nuar dulu pun sejenis buat dunno jah.. hael ni quite gentleman, siap melutut depan dayang masa pengumuman juara.. meols mati2 ingat heols nk buat gimik propose dayang.. anyway i ship them !!

#WhatDaHael
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 6-2-2019 06:59 PM
Sokong!!! Lama dayang xjumpa org yg sekufu dgn sheols sejak kak nuar.. kak nuar dulu pun sejenis b ...

Ye...dayang nampak selesa berkawan dgn hael..bercinta mungkin tak kot..tp dorang serasi as friends..dayang workaholic,tak bersosial,so kawan tak ramai,yg ada beberapa orang ni je ..aku doakan dayang jumpa jodoh soon,sama jugak dgn hael..kalau takdir Allah dorang berjodohan,aku restu je..semoga bahagia milik dayang (amik mood lagu takdir)
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Hael ni wlu dah 30 tp perangai mcm bbnu laa.. letih ler dayang nk layan.
Hael ada ucap terima kasih pd manager dayang psl kasi izin dayang berduit dgn dia.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
orang_kampong replied at 6-2-2019 07:28 PM
Ye...dayang nampak selesa berkawan dgn hael..bercinta mungkin tak kot..tp dorang serasi as friends ...

Nak bahagia tak semestinya kawen sis. Doakan la our queen D sentiasa bahagia & sentiasa sihat supaya sheols sentiasa menghiburkan fans sheols sampai bila2...

Jumpa di konsert Dayang nanti yach
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 6-2-2019 06:59 PM
Sokong!!! Lama dayang xjumpa org yg sekufu dgn sheols sejak kak nuar.. kak nuar dulu pun sejenis b ...

Suka sangat artis2 berkarisma tinggi mcm anuar, dayang, tokti... yg tak banyak kontroversi.. gedik sana sini... hael ni ada potensi jadi macam mereka juga kalau kekalkan sifat macam ini.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
dayang satu2nya penyanyi lokal yg i beli album. bukan 1 tapi 3...album debut, smac dgn hembusan asmara(masa beli tu cover hitam legam....sbb masa tu dia ada krisis dgn boon tan).

mak teh kalau dengar lagu2...suka layan lagu2 omputeh lama jah...esp early 70s songs...
kalau lagu lokal pun lagu2 lama..alleycats, sheila majid.
kalau yg millenium cuma dayang yg kena dgn jiwa meols.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
melnanzz replied at 6-2-2019 06:17 PM
My hasben pun perasan ni jugak. Masa Hael bagi ucapan, dia tengah tengok fon, tapi bila dengar sua ...

Kan.. suara hael sama mcm fattah
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
af_mania replied at 6-2-2019 09:13 PM
Nak bahagia tak semestinya kawen sis. Doakan la our queen D sentiasa bahagia & sentiasa sihat supa ...

Betul...bahagia xsemestinya kawen...tp dlm iv mana ntah,dayang ada jgk nk kawen,ada anak,tp dia x rasa pressured pon..as i said,semoga bahagia milik dayang...however it is...

Iols xpegi konsert dayang,ari ahad,i keje sis..i support dayang dr jauh,harapnya management dayang album kan konsert ni..
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
cknoriz replied at 5-2-2019 08:34 AM
bukti kukuh iols takde tp iols punya instinct 90% kata hael bakal menghalalkan dayang x lama nanti.. ...

Mencincin kan ke nanti
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Dayang ni pandai bawak diri...suara sedap... meolz doakan moga dayang bahagia sokmo....
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh tahan harga tiket konsert dayang huhu kena saving siap2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
lampor replied at 5-2-2019 02:13 PM
Lirik lagu harom tu mcm cerita hubungan terlarang je.... Korang rasa? Part rahsiakan cinta ini.... K ...

Setuju...
Kalau baca betul2 lirik macam hubungan terlarang ni OKlaaa...aku ada bila perlu  pejadah nya... kalau ada affair dgn laki/bini org kira ok kah? I mmg Haram jadahkan lagu ni since I mula dgr
#antihubunganterlarang
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 05:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by AlterEgo at 7-2-2019 06:19 AM
melnanzz replied at 6-2-2019 06:17 PM
My hasben pun perasan ni jugak. Masa Hael bagi ucapan, dia tengah tengok fon, tapi bila dengar sua ...


Eh kannnn! Kemenangan milik bersama itu manis yach! Gigih iolls godek videos kat YouTube, IGs and membuat spekuan sendiri: selesa bersama (rapat je kot) but who knows, kata orang opposite attracts   looking forward for more collaboration.. baru dapat spekuanz baru haha Iolls sanggup bangkit dari kuburan #tumisbawang  
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 05:57 AM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 6-2-2019 06:59 PM
Sokong!!! Lama dayang xjumpa org yg sekufu dgn sheols sejak kak nuar.. kak nuar dulu pun sejenis b ...

Hahahah hashtag lawak #whatDaHael
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 06:05 AM From the mobile phone | Show all posts
putehkundor replied at 6-2-2019 09:23 PM
dayang satu2nya penyanyi lokal yg i beli album. bukan 1 tapi 3...album debut, smac dgn hembusan asma ...

Samalah.. I pernah beli jgk album yg cover hitam tu.. lg satu I beli album baru dia..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 06:06 AM From the mobile phone | Show all posts
af_mania replied at 6-2-2019 09:13 PM
Nak bahagia tak semestinya kawen sis. Doakan la our queen D sentiasa bahagia & sentiasa sihat supa ...

Bila tiket mula jual ye?
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 06:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by AlterEgo at 7-2-2019 06:28 AM
zehra2 replied at 6-2-2019 08:57 PM
Hael ni wlu dah 30 tp perangai mcm bbnu laa.. letih ler dayang nk layan.
Hael ada ucap terima kasih ...


Kannn. Dayang chill je.. Mungkin sebab Dua Dekad dah. kalau dalam some iv (e. g. Iv phd kool fm part kalau production tak bagi setting 'hujan') nampak jawapan (Hael) tu masih lame hahah (or at least not what I expected to listen) from a 31year old guy? kbai
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 06:29 AM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 7-2-2019 06:06 AM
Bila tiket mula jual ye?

Tunggu announcement soon katanya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.111926s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list