JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
34888
View
812
Reply

Hael Dayang

  [Copy link]

Author: cknoriz    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-2-2019 06:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Gayah bercinta dgn lesborina
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 06:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Ferr_Remy replied at 7-2-2019 06:53 AM
Gayah bercinta dgn lesborina

Awallah dondang kes mcm ni kn?
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 07:47 AM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 7-2-2019 06:57 AM
Awallah dondang kes mcm ni kn?

Exactly chuolsssss.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 11:30 AM | Show all posts
Baguslah tt..husnuzhonnn gitewww
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 11:46 AM | Show all posts
de_ikea replied at 6-2-2019 10:30 AM
Alahai tt. Suci murni lurus tulus nya chuols.
Geng mcm ni yg senang jd shippers ni.

ramai je yg husnuzhon seperti tt ni sis..kawan i sorang ni bila i kata hael tu geng kelempok mati2 kata hael kapel dgn nabila razali..i diamkan je lah..naive sgt padahal umo dah 35
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 09:08 PM | Show all posts
Ferr_Remy replied at 7-2-2019 06:53 AM
Gayah bercinta dgn lesborina

spesis-spesis ni ada banyak origin. Kalau yang jenis ikut-ikutan anytime dia boleh u-turn kembali ke jalan yang benar.  
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
selipar_hijau replied at 5-2-2019 12:57 PM
Diorg tu sisterhood je

Hahahah yg ni lawak
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
melnanzz replied at 6-2-2019 06:15 PM
Aku tak rasa Hael dan Dayang adalah LGBT. Dayang especially. Dayang ni agak introvert orangnya. Tak  ...


Mne tau ada jodoh..berubah lebih baik..bagus apa..xkn nk sokong jd Lgbt puleks
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau la malique x menyepikan diri, pastu dia ngan dayang calonkan lagu pejamkan mata....hands down aku rasa mudah2 jah boleh tapau vokal, persembahan dan pemenang ajl 2 tahun lepas. takat apa khabar tu celah gigi malik je kot
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 11:43 PM | Show all posts
spesis sama tak boleh kawen noks
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 11:46 PM | Show all posts
dayang geng nippon ke? sbb tk nmpk sgt. aku ingt dia ni tak kawen sbb focus kerjaya & taknak ada commitment
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
minibean replied at 7-2-2019 12:05 AM
Setuju...
Kalau baca betul2 lirik macam hubungan terlarang ni OKlaaa...aku ada bila perlu  pe ...

Alaaaa uollss ni
Tak tau ke kesah trilogy lagu
Jampi Haram Hajat
Jampi- bila pertama kali jumpa terus jatuh cinta
Haram- fasa bercinta so masih haram la hubungan itu..tak pyh nk diheboh biar kita sj tahu ,aku ada bila perlu..korg ni pikir apa perlu?l tu ?? Ish ish ish
Hajat - haaaa bercincinkan akuuuu.. kawennnn
Sekian
Yg ni meolls dgr sndiri interview hael
Lagu tu pon release ikut turutan mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 12:25 AM | Show all posts
Acik suka nengok cara Hael lead Dayang masa on stage, masa jalan naik stage, with firm grip. Nampak Dayang yg ikut and cling to him.  
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
mdmy replied at 8-2-2019 12:25 AM
Acik suka nengok cara Hael lead Dayang masa on stage, masa jalan naik stage, with firm grip. Nampak  ...


Biasa lelaki bermuka foundation mmg pandai amik hati org. Gentlemen gitu. Mcm nazimah
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Setelah melawat kawasan penuaian bawang sedunia, shippers alert rising yach! Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
masnona replied at 8-2-2019 12:41 AM
Biasa lelaki bermuka foundation mmg pandai amik hati org. Gentlemen gitu. Mcm nazimah

terhibur iolls
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 01:55 AM From the mobile phone | Show all posts
masnona replied at 8-2-2019 12:41 AM
Biasa lelaki bermuka foundation mmg pandai amik hati org. Gentlemen gitu. Mcm nazimah

idok juge, acik ramai jer kenal spesis ni dulu2. Mostly undecisive soh kita lead. tapi part gentleman tu mmg betul laa.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-2-2019 06:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Cekgushilla replied at 8-2-2019 12:00 AM
Alaaaa uollss ni
Tak tau ke kesah trilogy lagu
Jampi Haram Hajat

last ada lagi satu lagu penutup katanya... kalaj betul bakal bersatu why not kan...
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
orang_kampong replied at 5-2-2019 02:19 PM
Dorang kawan je lah..not more than that...and sesuka ati cakap orang lgbt??just because dayang belum ...

Kannnn. Dayang is so sweet ok. Terserempak haritu. Soft spoken, sopan sgt. Muka pun lawaaaa. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
af_mania replied at 5-2-2019 04:55 PM
Perasan tak masa Dayang nyanyi selepas kemenangan tu... Hael bagi mic kat audiens utk nyanyi.... D ...

Hahahahaha. I saw this too. I was like why this aunty garang gilaaaaa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.096257s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list