JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
14811
View
108
Reply

Pengacara Dihencap Tetamu di Set Motif Viral

[Copy link]

Author: Jiddin    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-2-2019 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by Jiddin at 5-2-2019 08:15 AM

Pengacara Hazeman Huzir berkongsi rasa hati dihina oleh tetamu rancangannya sendiri. Tak sabar nk tgk Motif Viral utk tgk siapa guest puaka ittew. Ataupun, adakah episod tu takkan on air langsung?
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Mamat ni kan, ade ape2 kaitan dengan seorang pelakon n pengacara tu ke eh.iols tak ingat nama tapi rasanya pelakon tu pernah join masterchef selebriti.cam lembut2 gak
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Adakah? replied at 5-2-2019 10:23 AM
Mamat ni kan, ade ape2 kaitan dengan seorang pelakon n pengacara tu ke eh.iols tak ingat nama tapi r ...

karl shafek aka karl safikah hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Kan haze dah kata video tu takkan ditayangkan sebab budak tu taknak walaupun dah record sebab takda kawan kawan


Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 5-2-2019 10:36 AM
karl shafek aka karl safikah hihihi

Haa si karl safikah tu.ada apa2 bau bacang ke dua orang ni eh
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Adakah? replied at 5-2-2019 10:46 AM
Haa si karl safikah tu.ada apa2 bau bacang ke dua orang ni eh

x tau la nok ada kaitan ke x
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 11:02 AM | Show all posts
Hahahahah! Tak penah tengok motif viral, tapi maybe aku akan tengok just untuk tengok Hazeman ni kena hina..
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Lembut tapi bkn pondan ok la.. yg aku melyat mcm sajat & safie tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 11:35 AM | Show all posts
haze ni lembut je.......penah nmpk dia kt univ dulu, biasa je
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-2-2019 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
lotionmilo replied at 5-2-2019 10:39 AM
Kan haze dah kata video tu takkan ditayangkan sebab budak tu taknak walaupun dah record sebab takda  ...

oh no too bad...xle tau la cenggitu

let's us speku who the guess might be...

bayangan antaranya

1) recently went viral
2)went viral solo
3) a she ( though hazeman ada sebut he jugek...maybe juz slip of the tongue aje)
4)berpewatakan anti pondan n umat lgbt

siapa guys?
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Matangnya jawapan. Siapa agaknya tetamu jemputan tak jadi tayang itu.
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
meols mmg suka heols nih..
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 12:20 PM | Show all posts
muke suka hadek2 jd pengacara. very the menghibur hurkey!
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp si haze dgn syafa tu aku suka dgr diaorg bercakap & kasi pendapat.
Jenis yg ckp ada isi & npk bijak
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 01:30 PM | Show all posts
haze tu golongan cerdik pandai ok, ex student alam shah, among top student gak rasanya.harusla cakap berisi n penuh ilmiah.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-2-2019 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
setuju.
mula2 dia muncul dulu, i chuolz find him very annoying sbb he can be very blunt x psl2 dlm motif viral. tp salah meolz jugek sbb masa tu meolz x fhm konsep show motif viral. dan masuk tu dia masih baru so i went like who are yous nk be blunt sgt neh...

meolz mula respect him sejak dia 'personalize' kan show tu. in other words, he started giving deep thoughts on issues based on his experience. rasanya first meol ubah perception meol pd dia time dia share how he was bullied in school. terus meol rasa dia cool dan can be a good friend.

pastu time faiz roslan n the gang vs dai wan. i was impressed how neutral n levelheaded he is despite everything tht he is. i enjoyed listening to him dlm the show.
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols suka Haze ni. Dia n syafa tu sama kos sama uni dlu. They both mmg ada brain bukan attention seeker n tin kosong punya org.

Yg kekwatt tu katanya lg tua dari Haze. Ada apa2 video ke yg viral kt twitter umur dia 30-an lately?
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by rosannazmia at 5-2-2019 01:55 PM

Teringat ngn sepupu meols. Mmg gaya gini.very der fluent eng, bhs kampong daerah lepeh, mandarin. N mmg gile babas pandai ckp, ciri2 influencer n salesman sgt. Lembut pon gaya serupa. Pepepun i miss my kuzzie..n tips yg haze bg mmg tepat..suka haze ni.. Dlm motip viral dia npk matang n xde ler ober gedik pon. Sapalah yg narrow minded sgt ni yg kata haze mcm tu..
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
dulu2 tak suka si haze ni coz nampak.macam pondah..tapi pernah tertengok u tube thinker studio..macam best pulak budak nie..
apa yang dia cakap tu memang ada isi.. sama ngan safa..
apa2 topic yang discuss ..menarik nak dengar
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Rambut dia dah x putih lg ke
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
1.045682s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list