JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
14738
View
108
Reply

Pengacara Dihencap Tetamu di Set Motif Viral

[Copy link]

Author: Jiddin    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 5-2-2019 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Omg curiousnya iolss.. Siapakh ittewww
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Haze dan Safa Best. Yg x Best pompuan sorg lagi tu.. Nmpak bimbo je. Tp lawa.
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel replied at 5-2-2019 10:27 PM
Haze dan Safa Best. Yg x Best pompuan sorg lagi tu.. Nmpak bimbo je. Tp lawa.

Shal? Pak long pun tak best juga kdg2.
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
sok_suci replied at 5-2-2019 05:50 PM
Rambut dia dah x putih lg ke

Dah hitam sejak awal memutihkan rambut beliau
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols pun rasa haze ni talented. Pandai interact dan terkawal, tidaklah jd show tan tentu hala. Well done haze!
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
nanarogayah replied at 5-2-2019 01:30 PM
haze tu golongan cerdik pandai ok, ex student alam shah, among top student gak rasanya.harusla cakap ...

Kalau spm tak 9A, netizen tak kagum sgt sis.
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by knnk at 5-2-2019 11:04 PM

Dulu I pun tak suka motif viral sebab asyik gelak ja ( benda tak lawak pun nak gelak) tapi bila I tengok ada satu video ni orang share2. Baru faham konsep show dia. I suka Haze dan Syafa sebab depa jenis buat homework dan smart. Apa yang diutarakan tu ada isi. Macam shalma tu asyik gelak ja, cakap pun macam malas. Automatically, I rasa dia tak cantik walaupun she kira lawa la juga dan stylo.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-2-2019 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
knnk replied at 5-2-2019 11:02 PM
Dulu I pun tak suka motif viral sebab asyik gelak ja ( benda tak lawak pun nak gelak) tapi bila I te ...

Hihi...u punya komen reminds me of why i used to feel annoyed with the show dulu2. You are right. Depa suka gelak2 tp kita x rasa lawak. Ckp skit pastu gelak. But, from this thread br i tau haze n syafa kenal lama before motif viral lagi. Patut depa perangai camtu on screen sbb they kind of having inside jokes yg cuma kwn2 ada prior knowledge can get it. Dahla zaman tu motif viral sgt baru maka susah iuolz nk relate. But now i believe people who watch the show can appreciate their antics oredi. Hihi
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Meols pun suka Haze!!! Dia klakar! Selalu meols ketawa terkekek2 kalau dia buat lawak/challenge dgn si Pink tu. Dia ni sejenis yg meols nak sgt dijadikan kawan. Brainy and Funny. Satu lagi Shapa Apa yg dia ckp, mesti klakar. Best gila minah tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols pun suka Haze and Syafa! Sejenis yang bercakap ada isi bukan merapu tak tentu hala walaupun gelak bergegar set sekalipun
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 5-2-2019 01:45 PM
Iols suka Haze ni. Dia n syafa tu sama kos sama uni dlu. They both mmg ada brain bukan attention see ...

Mereka berdua ni budak puncak perdana ke uolss?
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Walaupun gaya haze mcm lembut tapi tone suara dia sedap bila bcakap..
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
mawarika replied at 6-2-2019 12:22 AM
Mereka berdua ni budak puncak perdana ke uolss?

Dak uia la.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Sampah sngt rencana whoa re yus.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 5-2-2019 10:48 AM
x tau la nok ada kaitan ke x

iols suspek PA sajat tu kot
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 02:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Well pandai bercakap dah siap2 defend diri. On the other hand kalau tak leh relate adakah awak ada team memviralkan awakkk ni - rephrase la question.

Pondan sentap je nak video2 gini. By the way tertengok episod yg budak viral nyanyi kat tasik tu. The whole team pengacara duk ask the boy really stupid question. But that boy pandai jawab dan i rasa memang kena batang hidung lah.

Anyhow. Tak pondan la kalau tak sentap buana in this case heshe nak tukar status from pondan to che gayah sebab tu heshe went to gym n buat badan. Sekali di gelar pondan sentapp mak nok katanyaaa.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 02:13 AM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 5-2-2019 12:51 PM
Tp si haze dgn syafa tu aku suka dgr diaorg bercakap & kasi pendapat.
Jenis yg ckp ada isi & npk bi ...

Betui.. walau diorang ketawa nak rak.. tapi soalan jawapan ada isi.. x cam shalma.. beauty but blurr..
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 02:20 AM From the mobile phone | Show all posts
lotionmilo replied at 5-2-2019 10:39 AM
Kan haze dah kata video tu takkan ditayangkan sebab budak tu taknak walaupun dah record sebab takda  ...

Baguslah tak tayang. Buat apa bagi airtime kt org macam tu. Pastu nk bwk kwn2 mcm budak2 padahal lg tua dr haze. Entah apa2
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 02:22 AM From the mobile phone | Show all posts
dineo replied at 6-2-2019 01:02 AM
iols suspek PA sajat tu kot

Pa sajat bkn ke nyah? Xkn anti pondan pulak
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 04:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by pinky_gurl_2007 at 6-2-2019 04:39 AM

Ke mamat yang buat video lagu mat salleh skrap skrap pap pap? Sorry tak ingat tajuk lagu. Video tu dia amik sndr sambil nyanyi & nmpk lebih berumur dari haze. Bak kata haze si viral tu kan lebih tua dari dia
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.094306s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list