JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
14739
View
108
Reply

Pengacara Dihencap Tetamu di Set Motif Viral

[Copy link]

Author: Jiddin    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 6-2-2019 06:49 AM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 6-2-2019 02:13 AM
Betui.. walau diorang ketawa nak rak.. tapi soalan jawapan ada isi.. x cam shalma.. beauty but blu ...

Kannn...shalma tu aku suka tgk kasut dia je, benda yg aku nak xdapat2
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 07:15 AM | Show all posts
We shall wait and see...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-2-2019 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
dineo replied at 6-2-2019 01:02 AM
iols suspek PA sajat tu kot

mula2 i saspek dia juga tp takkan pondan sangguo guna word 'pondan' as an insult
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 09:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka haze ni. Titik
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 6-2-2019 02:22 AM
Pa sajat bkn ke nyah? Xkn anti pondan pulak

they oll je golongan mental yg akan ckp x suka pondan. Manusia sejati xde nyer gila nak laser org macam tu,


and  pondan je yg zmn skrg giler glamer , acah acah nak semua friend masuk set , attention seeker kan
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Jiddin replied at 6-2-2019 07:48 AM
mula2 i saspek dia juga tp takkan pondan sangguo guna word 'pondan' as an insult

PA sajat tu ngaku dia pompuan so macam haze ni , bgi dia pondan la

hanya pondan je tergamak panggil sorang lain. pondan ... org sejati takde nak insult pondan sampai macam tu ...

pondan insecure calling the other people pondan
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 10:28 AM | Show all posts
ini kes mamat yg serupa P.Ramlee tu la kan...
sbb selalu motif viral ni laju jer bab2 viral nih..
mamat serua P.Ramlee tu da merata ke stasion radio kan..
semua dia da pergi..

kat motif viral, mamat serupa P.Ramlee da ada ker?
aku rasa mamat ni ler... dia nak ler ajak kawan2 dia yg lain
konon2 ala2 P.Ramlee dan kawan2 kot..
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 11:08 AM | Show all posts
haze ni sejenis defensive..tak minat
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 11:17 AM | Show all posts
waaa menarikk.. patut tayang la baru rare
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
But words cant hurt me katanya. Tapi sepanjang video tu i can see how bitter he was
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
geng2 thinkerstudio nh memang kreative... banyak gak program2 dlm yt yg dieog ada
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Haze & syafa tu iols ok je. Walaupun iols tidak pernah menggali latar belakang theyolss, tapi iols tahu haze & syafa tu cerdik. Bila berckp mmg ada isi. Iols tak berapa gemar ank zamzarina zambri tu. Mcm bimbo je. Tapi tetap org suka (sbb lawa la kot)
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku kalau tengok motif viral ni mmg berdekah...ala2 boleh menceriakan hari aku yg stress.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Shalma tu ok sebenarnya... Banyak kali dah, bila Haze & Syafa blur2, Shalma akan jelaskan kat diorang. Bila guests tak berapa faham soalan yg Haze or Syafa tnya, Shalma akan rephrase & explain pada guests. Nmpk je macam tak de function dia duduk situ dengan seluar takat lutut... Pink pun Ok, especially bila guests yang mcm segan-segan sikit tu, dia pandai buat orang tu respon..
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
awanearisu replied at 5-2-2019 11:54 AM
Matangnya jawapan. Siapa agaknya tetamu jemputan tak jadi tayang itu.

Kan. Sgt matang. I rs haze ni akan bjaya one day sbb dia bukannya sesuka hati sentap sana sini n cara dia kupas isu ni nmpk heol mmg matured. Bak kata org when hardship repeating itself, till it is no longer harden n worsen. Dh biasa kena kecam n he is positive btw
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Haze ni mcm gifted..die pandailah mengacara...dlm motif viral tu..soalan2 die mcm tak bimbo pon..layan je...
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
rosannazmia replied at 5-2-2019 01:53 PM
Teringat ngn sepupu meols. Mmg gaya gini.very der fluent eng, bhs kampong daerah lepeh, mandarin. N  ...

Allah bg dia skill yg xde pd org lain
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau yg pa sajat tu..mmg ade kawan2 die yg rakam..terlibatla kawan2 die... ni haze cakap xde kawan2 die tak terlibat langsong dalam.memviralkan video tu...takde kene mengena...tp "org tu" bawak
kawan2 die... mcm "org tu" nak femeskan kawan2 dir juga...dah alang2kan...
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
laksmanabentan replied at 6-2-2019 10:28 AM
ini kes mamat yg serupa P.Ramlee tu la kan...
sbb selalu motif viral ni laju jer bab2 viral nih..
...

Tp tgk klon p.ramlee tu mcm sopan je sbb ms dlm meletop pon die x byk ckp sbb besela nabil byk wat lawak sampai die nk berckp pon x blh
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Akk suka kt haze ni masa dia dngn dahlia... rngn apa ntah, xingt dh nama rancangan tu... Pastu motif viral ni suka dia n syafa,best..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.126713s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list