JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
14757
View
108
Reply

Pengacara Dihencap Tetamu di Set Motif Viral

[Copy link]

Author: Jiddin       Show all posts   Read mode

Post time 6-2-2019 10:22 PM | Show all posts
alaaaa siapa lahh org ittew ek.. tp tu lah.. show tu tak akn ditygkan. kalau tak bleh agak siapa..
keep it up Haze, abaikan mulut2 org luar tu.. lembut tak brmakna pondan jahh!
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku saspek pa sajat ni. Sebab kawan2 die fully mekap?
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Hint die..lebih tua..
dan kawan2 die bersiap makeup bagai masa waiting time...sebab nak kuar tv tp tak kene panggil..hahaha...eh sape erkk
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Hadap nak bawak kengkawan masuk rancangan mcm ni? 2x5 je la korang
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 10:32 PM | Show all posts
inspektoremos21 replied at 6-2-2019 09:25 PM
Haze & syafa tu iols ok je. Walaupun iols tidak pernah menggali latar belakang theyolss, tapi iols t ...

lorrr iols baru tau anak dia si Adriana ittew.. rupanya ZZ tu anak dia kaa? hasil dari bacaan pakcik google.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku start suka motif viral mase kompang 5 beradik.

Esok sepatut nye turn kisah sepupu aku kat motif viral. Tapi bukan dia yg di panggil atas sbb2 tertentu. Tapi orang yg mengviral nye yg datang. Kalau esok bukan kisah sepupu aku, so aku tahu sape yg haze maksud kan.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 11:26 PM | Show all posts
korang ni apa kebangang ni? takan lembut tu setakat lembut je? takkan drag baru kau sah sah kan dia pondan... naif sungguh.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-2-2019 02:19 AM From the mobile phone | Show all posts
drivethru replied at 6-2-2019 10:44 PM
Aku start suka motif viral mase kompang 5 beradik.

Esok sepatut nye turn kisah sepupu aku kat mo ...

wa...menarik. tp sepupu u bukan abg pos laju yg hntr parcel masa akad nikah tu kan? sbb yg tu dh on air gitew.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 02:36 AM From the mobile phone | Show all posts
mawarika replied at 6-2-2019 12:22 AM
Mereka berdua ni budak puncak perdana ke uolss?

Iium ambik english literature
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 06:57 AM From the mobile phone | Show all posts
rosevelvet replied at 6-2-2019 09:52 PM
Kan. Sgt matang. I rs haze ni akan bjaya one day sbb dia bukannya sesuka hati sentap sana sini n c ...

Wow, i suke apa yg u tulis. Repeated kena personal attack we dont feel anything anymore
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 07:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Ramai tulis kat komen YouTube, mamat iras pramlee. Tp xkan die kot? Meletup ellok je die sorg2.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 08:03 AM | Show all posts
aku suka haze ni... nak2 lepas dia hitamkan rambut. merecik hawau plak iols nengok heols
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
drivethru replied at 6-2-2019 10:44 PM
Aku start suka motif viral mase kompang 5 beradik.

Esok sepatut nye turn kisah sepupu aku kat mo ...

Org yg viral kan adik comel kiss aiskrim tu ke
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts
fealefea replied at 6-2-2019 10:23 PM
Aku saspek pa sajat ni. Sebab kawan2 die fully mekap?

Hahahha takkan la pa sajat nak kutuk org pondan sdgkan sajat pun samaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 08:32 AM | Show all posts
setau aku, nak masuk motif viral kena ada 500k views (campur campur) so video viral mana yang cecah angka camni kat fb atau twitter?

Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 08:44 AM From the mobile phone | Show all posts
brookemcqueen replied at 7-2-2019 08:20 AM
Hahahha takkan la pa sajat nak kutuk org pondan sdgkan sajat pun samaaaa

Diorg fuhh perempuan
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 09:28 AM | Show all posts
nampak helok pulak tengok si haze ni dengan rambut aslinya..look younger gitu
so moralnye toksah la kaler rambut hang tu nampak tua nok
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 10:15 AM | Show all posts
nice one haze! baguss advise gini..positif sangattt
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 01:52 PM | Show all posts
i suka haze ni.. the way dia bercakap tu ada sumthing yang boleh buat i dengar dari awal sampai habis.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 02:44 PM | Show all posts
tgk time video. 9 minit lebih. dlm ati bleh ke nak tgk.  but i end up tak berenti tgk bideo si haze nih.
sabar ye haze. tak mau sentap2

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.103455s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list