JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
14737
View
108
Reply

Pengacara Dihencap Tetamu di Set Motif Viral

[Copy link]

Author: Jiddin    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-2-2019 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Takkan tayang ke? Motif viral mlm ni.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
x sngke rmai hadap progrem smpah camni
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu cukup tak suka sbb dia punya rambut tu. Lama2 bila tgk motif viral pastu dgr cara dia berckp. Dia ni sesuatu. Ada isi dan matang. Siapa la yg poyo sgt tu. Nak masuk program org tp acah2
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 10:24 PM | Show all posts
dorang ni smua okey , cuma kdg2 pandai terover plak..tu yg buat ada yg myampah kdg2
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
drivethru replied at 6-2-2019 10:44 PM
Aku start suka motif viral mase kompang 5 beradik.

Esok sepatut nye turn kisah sepupu aku kat mo ...

Yg mane satu yea yg viral..ade ke viral pasal kompang??? Hahaha..ketinggalannye aku...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo jenis lembut xpe, pondan mcm safie,sajat euww
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
lasagna replied at 6-2-2019 10:32 PM
lorrr iols baru tau anak dia si Adriana ittew.. rupanya ZZ tu anak dia kaa? hasil dari bacaan pakc ...

Hahahaa zasss trus meolls gugel
Ooowwwhhh anaknya zamzarina
Makin kurus si adriana tu
Btw motip viral ni best buat tontonan nk gelak2 hahah
Pngacara semua serasi haze pink shalma syafa
Keja gelak sj si shalma tu
Motip viral wayyy better than meletop pom pom pom hahah
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 10:36 AM | Show all posts
Haze dia ok je.... cuma yelah dah orang ckp dia macam tu... marah lah juga..

dari apa yang aku faham.. mulanya yang viral tu masuk set... tp "yang viral" tu tanya kawan2 dia boleh masuk set tak.. walaupun haze cam pelik lah juga apa kaitan, tp dia cakaplah boleh... so kawan2 "yang viral" tu bersiaplah...

masa recording haze pun tanyalah, sapa yang viralkan video tu.... "yang viral"  tu cakap xde sapa atau mcmana ntah... jadinya haze nak kaitkan macamana dengan kawan2 yang datang tu... kalau orang viral tu cakap... kawan2 dia yang start viralkan.... share2 video...adalah point untuk ajak masuk set...

habis je.. "yang viral" tu complain lah macam2 sampai sebut produser pondan merujuk kepada haze...

video tu mmg takkan kua... sebab "yang viral" tu tak nak...

aku cam... padan muka ko tak dapat kua tv ahhahah
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 11:06 AM | Show all posts
haritu nampak dia depan tengok record motif viral ni biase2 je

cuma bila on camera terus ada tukar jadi macam yang sebut kat atas tular
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku nak tahu sape kah org yg dimaksudkan itu.....tengah tunggu nak kecam sebab batak nak kuar tibi
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
knnk replied at 5-2-2019 11:02 PM
Dulu I pun tak suka motif viral sebab asyik gelak ja ( benda tak lawak pun nak gelak) tapi bila I te ...

Setuju sangattt...
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 02:32 PM | Show all posts
aku nak tahu siapa orgnya
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_honeysweet replied at 8-2-2019 10:36 AM
Haze dia ok je.... cuma yelah dah orang ckp dia macam tu... marah lah juga..

dari apa yang aku fa ...

Yg empunye diri tu takot kot kene marah dengan kawan2 ke mcmane...boleh plak taknak depa siarkan sbb xde kawan2 die masuk set sekali...
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:34 PM | Show all posts
Nham22 replied at 8-2-2019 03:27 PM
Yg empunye diri tu takot kot kene marah dengan kawan2 ke mcmane...boleh plak taknak depa siarkan s ...

hahah entahlah.. jenis mencapub macam dia juga mungkin..... maklumlah dah siap mekap2 apa semua alih2 tak leh masuk tv...gitchewww
(aku speku je tau... apa sebab sebenar ntahlah)
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
haze ni mmg lembut2 liang lintuk
aku syak dia byk mkn tongken ayam
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 05:51 PM | Show all posts
aku nak tau jg sapakah org itu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-2-2019 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 7-2-2019 10:52 PM
Yg mane satu yea yg viral..ade ke viral pasal kompang??? Hahaha..ketinggalannye aku...

Kompang 5 beradik yg ni kot. Viral masa diaorang buat surprise kompang show sambil menyanyi ala2 flash mob utk kakak diaorang convo di umk. Sweet nau ada adik2 cenggini. Kalau salah info, meolz minta mahap yek
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-2-2019 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Ini masa diaorang on motif viral. Gigih pulak diri se diri ni meolz rasa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-2-2019 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
But, the question remains...who the guest might be. We can only afford to speku sbb interview tu takkan on air langsung
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
rosannazmia replied at 5-2-2019 01:53 PM
Teringat ngn sepupu meols. Mmg gaya gini.very der fluent eng, bhs kampong daerah lepeh, mandarin. N  ...

Haze ni kira reincarnation of paknil zaman muda2 dulu kan. To me kena chill dan jd lebih tolerant lah. Xsemua pompuan ni lahir akan jd lemah gemalai ayu sopan, dan xsemua lelaki yang lahir akan jd keras mcm batu kerja jd askar batalion jarh. Setiap org ada keunikan dan kelemahan tersendiri so chill2 jerh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.102721s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list