Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11264
View
119
Reply

Doakan Saya Pergi Dalam Keadaan Husnul Khatimah - Wafa Abdul Kadir

[Copy link]

Author: lanesra    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 9-2-2019 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
rosevelvet replied at 9-2-2019 04:57 PM
Kdg2 i tpikir. Sbb tu lah ada kes jenazah x dijumpai. Sbb agaknya ms hidup x perlukan org keliling

Doa termakbul gitu but still susahkan family sdri. Family mesti susah hati hari2 fikir, susahkan bomba semua pulak (ni utk kes yg menyusahkan la)

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
moga di permudahkan buat beliau
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga dipermudahkan untuk wafa.....quite a few experience of friends and family with cancer.....tak sanggup nak tengok...... semoga kita semua diberi kesihatan yg baik dan panjang umur
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Syafakillah k.long wafa. Semoga dimakbulkan Allah beroleh husnul khatimah.
Suka tgk dia berlakon dulu. Cantik. Ckap pon lemah lembut je.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 03:32 PM | Show all posts
berat mata memandang,berat lagi bahu yang pikul
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga Allah meringankan setiaprasa sakit yg dia tahan2 selama ni..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga kak wafa dipermudahkan segala urusan

Teringat iol mengadap biras ( suami kakak ipar ) waktu dia hembuskan nafas terakhir di ikn kerana kanser hidung.iol n hb setiap mgu lawat arwah dr mula2 masuk ikn,dr dia kuat lg boleh drive ke ikn buat kimo,sampai la ke hembusan nafas terakhir...
Teringat jugak kwn mak iol yg kanser pankreas yg br dpt tau mengidap kanser waktu stage 4 dah...doc ramalkan boleh hidup lg 4 bulan,tp Allah dah jemput awal 2 bulan..

Semoga kita semua kuat utk hadapi dugaan n ujian drNya...
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
rosevelvet replied at 9-2-2019 01:00 PM
Teringt sheol pnh citer ayah  x restu sheol masuk bidang hiburan

Ya Rose. Arwah Ustaz dulu x setuju tp time tu masih muda.. Dia ikut minatnya saja. Akak sendiri dulu pun pernah cakap.. Wafa ni memalukan bapak dia saja.. Arwah Ustaz org yg disegani masyarakat zaman tu. Akak suka ikut kelas mengajinya dalam tv dulu. Tp Alhamdulillah.. Dalam ujian yg Allah berikan kepadanya, ada hikmah buat dirinya sendiri.. Dan kelihatan dia mmg dah redha..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Among family and friends pun ramai yg kena kanser.. Ada yg masih cuma mengubati. Ramai yg dah pergi.. Its like a common disease sekarang ni.. Akak hanya mohon akak sefamily dijauhkan dari penyakit ni.. Melihat mereka melalui chemo, radio dan lain2 theraphy pun akak dah sedih sebak bagai.. 2 org bff pergi disebabkan cancer.Pakcik yg paling akak sayang dan dah mcm papa sendiri pun pergi sebabkan the big C ni. Mmg sangat terkesan sampai la ni..
Moga Allah memenuhi permintaan Wafa untuk pergi dalam husnul khatimah..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak-Leen replied at 10-2-2019 07:12 PM
Ya Rose. Arwah Ustaz dulu x setuju tp time tu masih muda.. Dia ikut minatnya saja. Akak sendiri du ...

Ayah dia ajar mengaji kt tv ke kak leen
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Maaf noob sikit..kanser ni takde vaksin ke..?kan bgus klau ade vaksin kn..

Semoga acik wafa lebih brsemangat dan diberi kekuatan dlm mnghadapi sakit ini..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 11:18 PM | Show all posts
jargon replied at 10-2-2019 11:12 PM
Maaf noob sikit..kanser ni takde vaksin ke..?kan bgus klau ade vaksin kn..

Semoga acik wafa lebih ...

Cervical  cancer ada vaccine...

Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
subee replied at 10-2-2019 11:18 PM
Cervical  cancer ada vaccine...

O i see..lain2 kanser xde ke  terutamanya payudara?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 01:15 AM From the mobile phone | Show all posts
rosevelvet replied at 10-2-2019 09:22 PM
Ayah dia ajar mengaji kt tv ke kak leen

Dulu ada satu rancangan mengaji yg mmg Almarhum Ustaz Abd kadir mengajar mengaji. Kami (cucu2 atok akak) selalu tgk reramai sambil kitorng kena ikut.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Allahuakbar..semoga dipermudahkan segala urusan..semoga diberi kesembuhan,rahmatinya ya Allah...aminn
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:07 AM | Show all posts
semoga diberikan kesembuhan buat wafa..suka tengok sheols dedulu cantik ala2 mix arab gitu
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:27 AM | Show all posts
sedihnya..Semoga Allah permudahkan urusan dunia dan akhirat beliau.  Semoga ada keajaiban untuk kesembuhannya,  semoga sentiasa didalam rahmat allah.  Aamiin.  
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:05 AM | Show all posts
iols mcm penah dgr nama ni tp x brpe ingat.

sy doakan semoga cepat sembuh.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:50 PM | Show all posts
moga dimudahkan segala urusan dan dirahmati Allah dengan segala kebaikan.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga Allah permudahkan urusan dunia dan akhirat beliau.  Semoga ada keajaiban untuk kesembuhannya,  semoga sentiasa didalam rahmat Allah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.076908s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list