Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
25730
View
282
Reply

Makin Panas! Satu Persatu Gambar Mesra Sufian Suhaimi Dengan Perempuan Terbongkar

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-2-2019 10:44 AM | Show all posts |Read mode
Fuh panas! Makin panas bila satu-satu 'teh tumpah', mendedahkan perangai sebenar Sufian Suhaimi.


Di Twitter dah kecoh bila gambar dan video mesra penyanyi Di Matamu itu tersebar.



Foto: Twitter



Menguatkan lagi spekulasi bila gambar yang dimuat naiknya sendiri di Instagram menunjukkan Sufian pakai baju yang sama.






Ramai yang mendakwa hubungan yang putus di tengah jalan antara Sufian dan Elfira sebenarnya adalah salah Sufian.






Siap ada bukti yang menunjukkan Sufian bergesel sambil dagunya diusap-usap oleh gadis tersebut.








Nak lagi menambahkan cerita, katanya Sufian dan gadis tersebut bercuti ke Bali.






Tak habis di situ sebab gambar lentok berdua pun ada.




Tak tahulah betul ke tidak lelaki dalam gambar dan video tersebut adalah Sufian Suhaimi.


Mungkin 'acik-acik bawang' boleh nilaikan sendiri. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 10:46 AM | Show all posts
tak tahu nak gelak ke nak nangis
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Well, lantak die la nak buat ape. Bak kata sorg retis tu, itu antara die dgn tuhan aku x pernah rase pun si pian ni suci murni, tp aku suka he perform kt ajl hr tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 10:48 AM | Show all posts
Tak sia-sia iols follow twitter acik PenumpahTeh ittew.. teh panas-panas belaka! Nasib ko la dik pian...
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 10:52 AM | Show all posts
Edited by nuryakmal at 8-2-2019 10:56 AM

baru sedar thread da ada...
reporter bro, please la if you want to post, post it early

Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 10:53 AM | Show all posts
Artis  dan kontroversi berpisah tiada.....
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 10:53 AM | Show all posts
so? kan dia dah cakap dia dah move on
apa yang dia buat kat ajl tu kan untuk persembahan... takkan nak buat persembahan letak meja, kerusi tinggi, bunga sikit ala-ala zamani perform dalam gv pulak
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 10:53 AM | Show all posts
bebetul gigih insan2 ni nk memburukkan dik pian lepas kemenangan dia. iols x nk speku pape..tapi dah jadi retis ni, peminat x payah nk husnuzon sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 10:56 AM | Show all posts
sembunyik perangai disebalik ke nerd an .
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 10:58 AM | Show all posts
kalau tersebar ni, piala ajl dia boleh ditarik balik ke. huhu. Pian ni taknampak inesen pun iols tgok, asal korg bersungguh nk tnjuk dia playboya. #teamloy kah
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa perempuan geselan pian ni tak nampak muka? Semua cantik tertutup je. Nak tengok jugak taste pian ni macam mana.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Lain kali hang jadi ustaz. ..nitizen nk hang jadi ustaz. ..sapa suruh hang jadi artis. ...eh tapi nitizen sokong hang menyanyi. ..biar terkinja2 tapi perangai da kelakuan kena taraf ustaz. .hang faham tak pian. ....
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
nape pmpuan tu tak nmpk muka, dia yang up sendiri ke photo ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
entahnya, sb dah menang ajl tetiba lak nak kua sume video bagai.
ni keje loy kah nk kasi nama pian busuk skali setelah dihencap akibat twidder dr bumi anbia?? whatever.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 11:03 AM | Show all posts

yg jadik retis mana la ader suci murni sgt... alangkan yg rakyat marhein biasa pun bila cpl tak sesuci murni di embun pagi... bkn menghalal kan benda yg haram ye.. tapi kenyataan zaman skg...

dan2 lepas dia menang... ader pulak tgn2 nak kenekan dia balik.. bila belah sane kenakan dia betubi2 siap kuar statement... gmbar persatuan ex bagai... baby pian diam... baru kenekana dalam ajl...da menggelupur




n betol la kenyataan dia... dia hanya wat persembahan..dan ramai kawan2 dia termasuk hatta dolmat kata baby pian da lama move on... orang sane je tak move on2 da kenapa siap nak tweet2..


lawak...
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by rosannazmia at 8-2-2019 11:05 AM

Wowww gegehh nyaaa warga twidder socmed #teamsatulagi nak buruk kan pian.. HoHoHo. Bkn ke mak x tunang dah ckp mcm2 n ader mcm2 hints kuar bagai pian ni mcmana lps putus tunang? Nama pon retis stkt muka nerd heols x mengaburi mata carinetz... Org kata lak bkn ahkak kata nerds are freaks gaytohhhhhh...
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Dlm dunia ni mmg laki je yg boleh buat apa saja ye? Kalau perempuan mesti dah kena dah
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 11:09 AM | Show all posts
takat geli geli, gesel gesel, one nite stand dlm dunia retis ni macam asam garam kehidupan mereka..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols x terkejut yachhh kalau dek pian cenggitu.. jenis split identiti kot..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Tunggu jelah si pian ni buka cerita. Nampak dari gamvar dan video pun dia buat semua ini tanpa rasa takut. Bulan 8 tahun lepas memang pun dah jadi bekas tunang. Dah berstatus bujang kembali.

Agaknya lepas bermadu kasih dengan adik ni, pian berubah fikiran atau menemui pengganti. Dipujuk pun tak jalan, sudahnya viralkan gambar dan video.

Gambar-gambar ini cuma mengesahkan satu perkara. Pian dah move on. Jadi betullah persembahan ajl adalah sekadar publisiti dan gimik.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.210409s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list