Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
25462
View
282
Reply

Makin Panas! Satu Persatu Gambar Mesra Sufian Suhaimi Dengan Perempuan Terbongkar

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 9-2-2019 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Konahhh replied at 9-2-2019 10:45 AM
Hahaha betul tu you, takkanla nak buat konsep fun fair pulak kalau lagu dah sedih..nanti orang kat ...

Itu la, kang lagu sedih g buat dance ala2 dududu(blackpink) org kata pian sewel plak... Iols xsuka pon pian ni, i speku dia kantoi dgn elbulu sbb tu putus tunang, jgn pecaya dgn muka nerde,muka ostad mcm ni dorg punya jahat lg hebat dari dari org yg sedia muka pecah rumah
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Amira rosli dulu putus tunang lagi la dkt nk kawen dh. Tp mak dia bagus xburuk2kn dazrin pon. Tutup mulut rapat
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 01:05 PM | Show all posts
Muka dia nie kalau bukak spek tu, keluar muka buaya

Mesti hensem kan Cakap pun lembut je
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Habis tu korang nak pian buat apa? Terus meratapi kisah lalu ke? Biarlah..dia single.dah kot. Kisah cinta korang pon macam la helok sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
I xminat pian tapi i rasa picca pian dengan dat girl takde mende pon.. standard lah patah hati kita akan carik someone untuk lupakan duka di hati.netizen tak patut triggered sebab pian keluar dengan girl tu after breakup dengan el bulus..korang xpayah la acah2 kaget macam pian tu ahli lindungan kaabah.kalau he warak he xjadi artis..simple.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Netizen ni pun kannn...hari tu kata pian tak move on...
Lps tersebar pian dgn gf, kata pian playboy pulak...
Adusss
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Managerara replied at 9-2-2019 08:40 AM
For those yang side elpira ni..dik akan nak cakap, akak tak side pun pian tu..die takde bagi stateme ...

Pira ni pun sama je birahnye. Dia pu.mn terbang sana sini dgn jantan gak... dont tell me mak dia dok ikut setiap kali dia pi sana sini dgn scandal scandal dia dulu.

Siap umpan pian naik heli bagai. Org lain laki umpan pompuan... pira ni dia umpan jantan. Lain macam geletis.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Masalahnye yg perempuan tu pehal tutup muka. Ko pun garit jgk kan..at the same time dok up gambar si pian ni. Tp pian ni mcm rilek je..mcm buat2 tak nampak je girl ni post kt ig.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Sydasyda replied at 9-2-2019 12:19 PM
Itu la, kang lagu sedih g buat dance ala2 dududu(blackpink) org kata pian sewel plak... Iols xsuka ...

Setuju dengan you babe, lagipun el rampas pian dari izyan pun bukan dengan cara baik. Cara tak baik, then berakhir dengan cara tak baik la kan. Plus laki yg baik takkan la mudah dirampas-rampas kan.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
yg nak sebarkan gambar pian knp? muke gf ttup pulak....nk jd girlfriend yg diiktiraf ke?
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
bungarose replied at 9-2-2019 11:37 AM
Kat mane uols tengok? Share link...

Ig missbawanguniverse.ig tu baru dicipta semata2 nk up kes pian ngn awek tu. Haha lawak
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 02:53 PM | Show all posts
spec tak sama
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Konahhh replied at 9-2-2019 10:43 AM
Iye, dek pian ni buaya. Tapi yg dok kata dek pian ni opportunist guna tema kesedihan putus cinta tim ...

Benar.pian sekadar bg apa yg netizen nak tgk. Tu bukan apa yg korang nak tgk ke. Pastu cite pian playboya. Ramai awek2 marah. Semua mangsa pian ke? Bak kata forumers atas pemandangan tu beshe2 je. Pian takat alumni unisza jerk. Sedangkan tok guru pun kecundang ditangkap basahan
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Curlast kat ig missbawanguniverse pprt gak peel awek pian ni gambar pian tido ternganga pun upload. Bangga eh dapat tido sebelah pian tak lawa la subang hidung tu dik
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Takde sape2 tahu ke ig awek pian tindik hidung ni? Macam comel je sheols
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh motip iols bertunggu tangga kat benang bebipian ni

Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Pian ni x tshu ke awek dia duk ambil gambar masa tidur berdua2an.. Masa bergesel2an..
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
budakpink replied at 9-2-2019 02:32 PM
Ig missbawanguniverse.ig tu baru dicipta semata2 nk up kes pian ngn awek tu. Haha lawak

Fishy nya..
Buang masa follow.. ingat kan banyak gossip juicy di situ..
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 9-2-2019 12:03 AM
Khen? Terus iols masuk side elbulu yah, kurang2 elbulu gedik tunang, kawen terus. Dari bebipian te ...

Khennnn. Aku pun terus masuk tinggalkan team babypian. Hahahaa hari ni gamba tidur keluar lg. Aiyooo. Gf baru ni kenapa semua nk di upload. Sangaaaaaap ke apo. Hahahahahahahs muka
Pengawas tp perangai mcm rupa badboy hahahaa
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Ini menunjukkan kekuasaan makbul doa bila ada dia mekah if u get wat i mean
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.100003s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list