JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
21107
View
282
Reply

Makin Panas! Satu Persatu Gambar Mesra Sufian Suhaimi Dengan Perempuan Terbongkar

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 8-2-2019 11:15 AM | Show all posts
Tak tahu lah apa difikiran org org sekarang. Suka benor ambik gambar/video. Biarlah manis bercinta tu korg je rasa. Nak jugak suruh orang lain validate kesweetan korg itu.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
rosannazmia replied at 8-2-2019 11:03 AM
Wowww gegehh nyaaa warga twidder socmed #teamsatulagi nak buruk kan pian.. HoHoHo. Bkn ke mak x tuna ...

Macam lucu pula kan di bod gossip ni masih ada yang naif cop pian ni taraf ustaz. Lepas tu buat-buat terkejut bila tengok gambar macam ni. Dik Aiman yang lagi nampak suci tu pun kita tak terkejut, lagilah pian ni. Dunia seni.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 11:17 AM | Show all posts
kalau betol tu and dia dgn pompuan tu lepas dia putus tunang so what? dia bujang kan
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 11:17 AM | Show all posts
wow makin panas...siapa la agaknya yg kepanasan sgt dengan baby pian ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Khennn.. Jantan ni mmg opportunist. Gunakan kesedihan nk raih simpati follower padahal pelir sendiri pon x bleh nk kawal
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 11:20 AM | Show all posts
alahai, lantak la sedangkan ostad pun kena tangkap basah dalam keta ni kan plak retis..

#donetaksebelahpihakretis
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannn macik bawang malaya...

Boyan camni punnnn depa amik pot

Patut laaa abam bangla juei mahei

Kah kah kah ...kahhhsihannnn adikkk
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
aiyooo..lps putus kot..so baby pian dh move on lahhh.apadehal dia nk ada gf ke hapoooo...so ajl adalah cara dia nak menang..kena buat terbaik utk menang..ada paham....i ni lps ajl pula terjebak dgn bby piang ni..adoiiiii....
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Satu lagi, kalau nak kata pian ni kasanova tak tepat juga. Kerana beliau ada satu pasangan sahaja dalam satu masa. Tapi kita setuju kalau nak kata hidung belang atau sedang mencari cinta. Jadi siapa-siapa yang minat nak mencuba nasib tu, kena terima hakikat ya perangai pian ni.

Penat dah dengar para ex pian merempan di laman sosial. Aduhai pian je pun
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
sape x sorok2 wat mende x baik kn n xtually netizen yg sanjung2 si pian ni bdk baik sbb muka mcm pengawas library.. Padahal dia same je mcm jantan lain...
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka mcm pengawas library belum tentu lg perangai pon baik2 dekkk..xyah acah naif la ingat retis ni maksum ke...x minat elbulu x minat pian librarian ni..tp sbb pian ni x byk bunyi lps break..sbb tu org cpt kesian kt dia berbanding ngn bulu yg merempan tp dlm masa yg sama show off konon dia bahagia..kalau bulu jenis senyap2 n pian byk bunyik..mesti jd sebaliknya..mesti pian pencen dah dihencap bawangranjers
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 11:33 AM | Show all posts
besarnya bawang......
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 11:33 AM | Show all posts
Gf baru baby Pian ker tu?
Asal tak nampak muka?
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Haritu ada forumer bgtau yg pian ni pensel bengkok kan? Mungkin sebab tu la semua ex2 merempan.. Hahahhaa.." Dannnn takkkkk..seharusnya akuuuu.." Semua ex x dpt melupakan pensel bengkok tu yg meroyan.. Hahahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 11:37 AM | Show all posts
siputsedut replied at 8-2-2019 11:32 AM
Muka mcm pengawas library belum tentu lg perangai pon baik2 dekkk..xyah acah naif la ingat retis ni  ...

pengawas library is sooo kelakar dik
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalo dah sejenis bangkai mana boleh tutup.
Tp depa sesama single.. apa salah nya.. ya tak?
Tk payah nak ratap ratip bagai..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 11:38 AM | Show all posts
noor2 replied at 8-2-2019 11:01 AM
Lain kali hang jadi ustaz. ..nitizen nk hang jadi ustaz. ..sapa suruh hang jadi artis. ...eh tapi ni ...

lololol
lawak la kak noor hahahah



Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Sape yg gigih ni ye g upload.gmbr.....tk minat pian jd tak tau nak rasa apa.... Lantak dialah
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 11:44 AM | Show all posts
sejak bila jadi artis ni bajet suci murni..??

Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 11:47 AM | Show all posts
Tahun ni pian menang artis paling popular kt BH la
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.131250s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list