Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
25463
View
282
Reply

Makin Panas! Satu Persatu Gambar Mesra Sufian Suhaimi Dengan Perempuan Terbongkar

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 8-2-2019 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Plot twist pompuan tu is pondan... haha
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
fixit replied at 8-2-2019 11:38 AM
lololol
lawak la kak noor hahahah

Hehe...dah kerjaya dia artis...susah betul lah nitizen ni nak faham kerjaya artis ni cemana. ..depa juga yg sokong hiburan2 ni....bukannya nyanyian ..lakonan tu dibuat dalam masjid. ...


Fixit jom masuk thread memancing kaka. ...
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Ilhanraline replied at 8-2-2019 10:58 AM
kalau tersebar ni, piala ajl dia boleh ditarik balik ke. huhu. Pian ni taknampak inesen pun iols tgo ...

Kenapa nak kena tarik balik? Syarat menang persembahan terbaik takleh gambo ngn pompuan ke ye?
Lagi pun pertandingan lagu jahh sah2 semua artis.
Artis plak mana ada yg suci murni kalau tak tidak jadi la artis jadi ostad.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
beni_nikaido replied at 8-2-2019 11:47 AM
Tahun ni pian menang artis paling popular kt BH la

Selayaknya. Walaupun tak mknat ss. Tapi.. Populariti kemenangan dan kes dia meneggelamkan juara ajl. Kak mish pun sama tenggelam. Tak sempat lrg nak kutuk ara lebih2. Ss tapau habis. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 11:52 AM | Show all posts
gigih bala tentera elbirah ..dah tentu2 la baby pian tu sundal nok... kalau x sundal takkan la elbirah pun boleh rampas dia dr gilpren lama..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 11:53 AM | Show all posts
kasanova menantang apa kalo keding mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 11:53 AM | Show all posts
tukang sebar ni lambat bertindaklah ...view youtube dah nak cecah 5 juta dah pun
ke rengsa sebab view yt tu, maka terhasillah cerita sisi gelap baby pian
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Hebat pian ni. Nmpak nerd je ala2 menjaga batas.. Wow!
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Yelaa. Mana boleh PuanLoy je yg kene bash sensorang cepat sgt move on lepas putus dgn dikpian. Biar sama2 merasa kekdahnya.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 11:58 AM | Show all posts
Soooo????
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols tak terkejut pun kalau ada teh yang lebih panas tertumpah lepas nih

Keep em coming yachh
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambar2 mcm ni.. Susah nak percaya. Zaman fitnah uols.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Takutnya artis mau bergambar dgn sesiapa nnt dicop skendel. Dicop sombong dgn peminat x boleh bergambo. Hujung2 jgn kawen sampai ke tua lah. Itu ini tak boleh
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 12:08 PM | Show all posts
baguih baby pian.. ini membuktikan anda da lama moveon dari yg kt mekah tuuuu... mohon malu sket.. igt baby pian hadap ke gan bulu2 adek bradek tu.. huh
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Saper pompuan tu noks?
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambar2 dan video ni nk buktikan ape ye.. pian ada gf sexy? So what?
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
unguaurora replied at 8-2-2019 11:09 AM
Iols x terkejut yachhh kalau dek pian cenggitu.. jenis split identiti kot..

iols tak boleh terima ya sbb muka heols tak membenarkan heols menjadi seorang badboyyyyyy hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 12:33 PM | Show all posts
awanearisu replied at 8-2-2019 11:16 AM
Macam lucu pula kan di bod gossip ni masih ada yang naif cop pian ni taraf ustaz. Lepas tu buat-bu ...

Baru nak kabokan....
Budak tu berhingus lg dah mcm2.
Ini la plak ada master bagai...


Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Iolss nk nengok gnbar si awex je, bby pian buat apa... Cpt la kot ada kwn2 si awex muncul kn diri, iols rasa ok je dia nyanyi lgu kt ajl dgn konsep tu xkn nk buat tema funfair lagu sedih
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambar baju biru bwk beg tu kat umah dia la tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.096455s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list