JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
21074
View
282
Reply

Makin Panas! Satu Persatu Gambar Mesra Sufian Suhaimi Dengan Perempuan Terbongkar

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 8-2-2019 12:40 PM | Show all posts
orang move on salah tak move on pun salah..
kebenda la manusia ni..
anyway pian, pesan kat gf tu cakap je la melayu..
i'll wait u at home kejadah..
and bila nak leak video ngeseks pulak?
baru puas hati acik bawang bulu nak hencap..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Wany hasrita...komen la smthing..
Kemain sedey ritu..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Doa termakbul di masjidil harm mungkin
#korekhidung
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Itu jah gambar n video dikata panasss ??? Yiiihhhh... kalo gitu jah pun dikata panas, video capik belakang sikit tu dh kategori apa pulak? Rentung?
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 01:50 PM | Show all posts
dia dah moved on la tu.... dah ada gepren baru, takkan nak meratap kat elbirah jer.... biasalah bbnu becinta semua mcm tu kan... uolls semua xyah hipokrit la
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 01:51 PM | Show all posts
alah korang ni, mcmlah tak pernah buat kerja2 curang ni...
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 01:52 PM | Show all posts
tetek tak besar sgt awek dia
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 01:53 PM | Show all posts
boojaat replied at 8-2-2019 11:34 AM
Haritu ada forumer bgtau yg pian ni pensel bengkok kan? Mungkin sebab tu la semua ex2 merempan.. Hah ...

maksud pensel bengkok?

Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
ok.. maknanya dia dah move on.
Dan Kira betul la kan, persembahan ajl tu hanya persembahan semata bukan nak raih simpati.
Iols harap pian cepat2 jumpa gf baru.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambar 1st cam edit

Tapi kalau betui pun.. biaq pi lah
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 02:01 PM | Show all posts
pian mengaku ka ni gambaq dia?
klu betul ngaku saja la..
atleast org tahu awak dah move on...

klu x ngaku..jgn jd bodoh la lepas ni....
tak payah duk ambik gambaq dgn mana2 awek..
hr ni ambik esok dah sebar dah....
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 02:02 PM | Show all posts
soklan pertama aku ialah sapa dia merq ni....

tapi pikir2 balik lantak lah sapa pun dia .... and lantak la pian tu nak buat apa pun
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 02:07 PM | Show all posts
rambut babypian ada 9 helai je
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 02:14 PM | Show all posts
penting sangat k budak pian ni dlm industri
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Murahnya ko dik..senang2 je pian bawak pree gi bali...ada ati nk viral tapi tutup muka..?jgn lps ni buang baby kat surau ke masjid ya..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 02:21 PM | Show all posts
pinkzara replied at 8-2-2019 11:51 AM
Selayaknya. Walaupun tak mknat ss. Tapi.. Populariti kemenangan dan kes dia meneggelamkan juara aj ...

kan....mencanak betul nama dia naikbru je emma nak up balik pasal kes dah free hair
eh...tup tup pian caras tahta balik
kang dah menang BH dah tentu2 kena hencap lagi skali
byk2 bersabar dan bo layan je la pian....

Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 02:27 PM | Show all posts
dia kan putus tunang feb 2018...  dan gambar tu semua dated august 2018 dan latest tu katanya pada petang AJL...  jadinya, dimana masalahnya?

unless la gambar tu dated during diorang masih bertunang...  kalau sebelum dan selepas bertunang, bagi aku tak terpakai...  hahaha...  lawak betul tukang sebar ni...

ni niat nak sebar sebab nak pian kawen dengan dia?  atau niat nak burukkan el?  atau el yang sebarkan sebab nak memang?  atau pian sebab nak tunjukkan dia dah move on?  
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 02:28 PM | Show all posts
ramaramu replied at 8-2-2019 11:17 AM
kalau betol tu and dia dgn pompuan tu lepas dia putus tunang so what? dia bujang kan

kan...  semua tarikh selepas putung tunang...  jadi, apa masalahnya?  ok la tu, menunjukkan pian dah lama move on...
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku syak el & pian pun ade video geli2 usap dagu mcm ni kot hahahahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:04 PM | Show all posts
adeii.. susah jd artis pi bali naik tambang murah pun org kenai.. pasni baby ean kena naik airlines luar la ok..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.109249s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list