JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
21069
View
282
Reply

Makin Panas! Satu Persatu Gambar Mesra Sufian Suhaimi Dengan Perempuan Terbongkar

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 8-2-2019 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Xtau malu nya si budak pompuan ni. Motif bukak aib sendiri? Tujuan untuk apa ya? Ugut mintak duit kah? Kalo si pian tu dah berstatus suami orang ada jugak ler motif nak aibkan si pian
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:08 PM | Show all posts
Kucimbelon replied at 8-2-2019 02:30 PM
Aku syak el & pian pun ade video geli2 usap dagu mcm ni kot hahahahhaha

jeng jeng jengggg
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:10 PM | Show all posts
awanearisu replied at 8-2-2019 10:27 AM
Satu lagi, kalau nak kata pian ni kasanova tak tepat juga. Kerana beliau ada satu pasangan sahaja da ...

kann??? pian nerd je pon, tak berbaloi nak meroyan sebegitu rupa. sama la ex pian dan netizen masing2 meroyan tak tau ujung pangkal
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Teh ni PA dia ke apa.. satgi kena saman naya
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Just because ex dia semua pakai tudung terus acik kepam expect current gf pun kena pakai tudung ke..mana tau dia dah bosan nak kenai hat seksi2 pulak ke..nak belajar jadi playboya birah plak ke..we never know kan taste laki ni..
#donebackup
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:18 PM | Show all posts
aku percaya tu dik pian. ingat muka baik ni xde nafsu ke? masing2 ada dark side sendiri. pandai simpan ke x je...

ramai je aku kenal org cmni. luaran nampak baik tp bab nafsu ni tetap kalah...

btw aku bukan peminat dia mahupun ex dia. just membawang je meriahkan forum. kekekeke
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
kucingitam replied at 8-2-2019 01:53 PM
maksud pensel bengkok?

Xpaham ke nok? Huhuhuhuhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:22 PM | Show all posts
harus berkat doa elpira di Tanah suci ni... Ya Allah, Kau tunjukkanlah kebenaran.  


Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols nk tau apa jadi kat hubungan dgn pompuan stok geli2 pian ni lepas dia dedahkn aib dia n pian
Pian nk geli2 dia lagi ke habis madu sepah dibuang je
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:26 PM | Show all posts
Kucimbelon replied at 8-2-2019 01:30 PM
Aku syak el & pian pun ade video geli2 usap dagu mcm ni kot hahahahhaha

maybe la kot... dulu penah baca poremer jumpa derang tengah makan doyan, si pira kemain menggelenyar lagi kat pian
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Sampah masyarakat
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:31 PM | Show all posts
boojaat replied at 8-2-2019 03:21 PM
Xpaham ke nok? Huhuhuhuhuhu

serius tak..huhu

Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
So betul la pian dah lame move on
Entah2 pian mmg x kesah pon lepas putus dgn elll
Sbb masa diorg couple pon nampak la sape yg try hard sgt....
Pian ni muka je nerd tapiiiii dah nama pon jejanntzz
So, lagu di matamu tu sekadar lagu je lah....bukan pon ratab hiba sedih pilu kat ex dia....
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Ala dik nonnnnn, pian ittew single mingle. Jantan pulok. Biaq pi la dia nak menggesel dengan sapa. iols tetap berpendapat apa yang elpira dan mak sheols buat kepada pian tak adil dan jahat.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
dan takkkk

kakak dont care
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:45 PM | Show all posts
so apa masalahnya? takkan nk menbujang plak..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Bersyukur la nak yang leak gambar Pian dengan pompuan berwajah apple.
Cuba leak tu gambar gesel2 dengan jantan berwajah pisang?
Kau ghase??

Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Bestnya dpt awek seksi kluar pakai singlet je

Senang nk seluk
Iols like
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni lah kata gender discrimination. Perempuan menyondal tak boleh. Laki boleh. What a joke.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh Lantak dia LA,  he is single and ready to mingle..  Yg sorang Tu dah jd isteri org  still tak leh move on ke? Si suami  tolong  control tingkahlaku bini
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.117937s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list