Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
25459
View
282
Reply

Makin Panas! Satu Persatu Gambar Mesra Sufian Suhaimi Dengan Perempuan Terbongkar

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 8-2-2019 04:11 PM | Show all posts
Masa leaked gambar fes tu pun dah agak si pian ni, walaupun dia nafi sebab ramai serupa macam dia. Tapi, dah nama pun retis. Xpayah la nak bersangka baik.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 8-2-2019 01:49 PM
Itu jah gambar n video dikata panasss ??? Yiiihhhh... kalo gitu jah pun dikata panas, video capik be ...

Kahkah tau takpe. Gambo cmni pun dikira hot tea kaa. Sendiri yg judge penampilan pian ni nerd sendiri terkejut pian berskandel ngn ppuan sexy.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa tak kata betina ngan dia tu punya kerja. Or mana2 betina lain punya kerja. Silap dia sendiri own it lah. Poyo much sendiri punya betina yg sebar nak salahkan pihak lain pulak.

Pian tak jumpa betina elok. Check diri sendiri. Sampai betina ni sebar gambar depa
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni privasi pian dgn gf & bukan tempat awam pun orang lain boleh suka2 spy ambil pic/vid. Pelik bila ada yang sebar.. nampak memang sengaja nak mengaibkan pian tp gf pandai plak tutup muka ye.

Adakah perempuan dalam pic/vid sebarkan atau tentera ex tunang?? Udah2 la tu penyebar.. pian tu bukan mengaku diri mulia suci pun sampai korang perlu nak berdendam camni.

Kau pun pian pi la report & saman sebab nampak sangat niat si penyebar sebab nak aib kan. Alang2 penyebar nak glamor.. kasi glamor habis habisan
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Jajabeans replied at 8-2-2019 04:14 PM
Kahkah tau takpe. Gambo cmni pun dikira hot tea kaa. Sendiri yg judge penampilan pian ni nerd send ...

Entahnya. Mcm la dek pian tu produk daie ka pencetus ummah ka hapa netizen nak terkejut beruk.........setakat gambar gitu dlm duni retis alahaiiii like nothing gituh
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:21 PM | Show all posts
Ada kah ini semua perbuatan .....

cari 20.jpg





Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 8-2-2019 04:07 PM
Ni lah kata gender discrimination. Perempuan menyondal tak boleh. Laki boleh. What a joke.

Konsep acik kepam mmg gitu demi nk menghalalkan retis pojaan depa.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagu di matamu pun pian kata xda kaitan dgn kisah hidup dia
Apatah lagi persembahan AJL
So tak terkejut pun pelik2 keluar
Yg penting dia dah menang pun
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
pinky_gurl_2007 replied at 8-2-2019 04:19 PM
Ni privasi pian dgn gf & bukan tempat awam pun orang lain boleh suka2 spy ambil pic/vid. Pelik bila  ...

Kan. Kalau they both okay n in relationship now dh kenapa tetiba ppuan tu nak sebar gamba. Just keep it private dah la. Dh tu muka dia bertutup muka pian expose something like xde sebab lain kecuali nak jatuhkan pian dikala heols skg tgh trending. Mungkin pian dh dump budak ni. Aku tgk si pian bab2 private life dia jrg expose melainkan hal keje. Yg masa dgn elfira tu xleh lari la sb dh sesama retis kna la juga tunjuk tu pun light2 je
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
weezerfan replied at 8-2-2019 04:22 PM
Konsep acik kepam mmg gitu demi nk menghalalkan retis pojaan depa.

Tentera ex tunang = gf pian sekarang. What a joke. Takkan semua pompuan bala tentera el pulak. Org takdak tolor je yg tuduh2 tak nak own mistake. Apa salah kata itu saya. Gambar bukan gambar bogel ke hapa. Gambar biasa je pada aku.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Hala hala geletisnya pompuan epal punnn..Mnyerah gitteww..igtkan ada la bideo dik pian seluk baju raba tek kee comolot keee..nan hadoo
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 8-2-2019 04:31 PM
Tentera ex tunang = gf pian sekarang. What a joke. Takkan semua pompuan bala tentera el pulak. Org ...

Motiff chu olls marah sgt ngn baby pian ni lol!!
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Hek eleyyy...gosip so lemauu..dh berhari dh up kt forum..now klua blk by cari reporter hauk kaki cedok...smthg NEWWW plsss...
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
HELLO NITIZENS HIPOKRIT, SI ZAHIRAH  DIPEGANG2 DAGUNYA SEROPA ANAK ANJING OLEH BFNYA SI AIMAN NGKORANG KATA SWEET LA, MATCH MADE IN HEAVEN LA,

APSAL BILA TINO TU GESEL2 DAGU PIAN, NGKORANG TAK KATA AWWWW SEWEEEETTTT BAGAI PULOOOOK???!









Konsep halal haram terpilih ka?

Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
MadameOnion replied at 8-2-2019 11:09 AM
takat geli geli, gesel gesel, one nite stand dlm dunia retis ni macam asam garam kehidupan mereka..

Bukan takat artis,

FORUMNER MELAYU BORN MOSLEM DALAM NI PON SAMA!
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Gf pian macam try hard nak tunjuk pian bf dia.. Kemain tunjuk semua bukti cinta deme haha
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:45 PM | Show all posts
alah pian ni kan mmg mcm2 dah leak, sejak bertunang dengan el lagi. masalahnya yg buat org kecam el tu sebab dia banyak bunyi. bila dia, adik dia, mak dia berkutik kutuk pian, org mmg hencap diorg satu family la. daripada kesian, terus tak kesian. terus org nmpk buruk family diorg je. tu je. kalau diorg satu family tak keluarkan apa2 kenyataan ttg pian, and let kifarah do the job, mmg semua akan berpihak pada el dgn family eventually.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak terkejut pun sbb die budak muda yg single. Dan dia tak potraitkn diri die tu pandai mgaji atau berhadis. Masalah sosial dikalangan masyakarat yg tal dpt dibendung je. Ini pendapat iols.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
I nk speku muka di balik epal tu ada misai tebal kn sbenarnya? Sbb tu ko malu kn sbb ko semuhrim ngan pian? Ko ngaku je la pian.. Tu muka saya.. Tp yg muka epal tu bukan muka saya.. Eh?!!
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:50 PM | Show all posts
Iris. replied at 8-2-2019 10:53 AM
so? kan dia dah cakap dia dah move on
apa yang dia buat kat ajl tu kan untuk persembahan... takkan  ...

setujuuu sis.. apa motip nk besar2kan video pian mcm ni? iols bukan la fans pian.. tapi kalau betul ni fans piraloy punye angkara.. maka bertambah2 la hateku padamu piraloy
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.108219s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list