JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
50242
View
1465
Reply

Bulan Dan Matahari Sama Besar? Makin Pelik, Suhaimi Saad Buat Orang Geleng Kepala Lagi

  [Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 8-2-2019 02:46 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 8-2-2019 02:23 PM
kena report lagi sampai dorang heret dia ni ke balai..
jkm jpn memang kena push baru nak gerak..
...

kalau camtu, kena seru forumer yang bantu haritu sampai JPN dan JKM nak pi spotcheck...  mintak tolong diorang reforward balik kes ni...  atau maybe boleh pass or brief kat aku so that aku boleh tolong continue...  kalau nak create report baru, jadi lambat pulak...  kalo guna report lama, laju sikit sebab dah ada history dah kan...
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 02:54 PM | Show all posts
eyansss replied at 8-2-2019 02:46 PM
kalau camtu, kena seru forumer yang bantu haritu sampai JPN dan JKM nak pi spotcheck...  mintak to ...

kena seru mereka yang follow thread beliau..
@friedfishsoup maybe ingat sapa yang buat report dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 02:57 PM | Show all posts
soalan serius, kalau anak dah besar, masih boleh divaksinkan ke?
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:01 PM | Show all posts
adik beradik ina nie tak de usaha nak sedarkan kakak diorang ker?

kesian tgk anak2 diorang...dah serupa pendatang rohingya
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Attention whore la sohai ni!!!
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols dh malas nk koserr pasal family sohai ni. Org nasihat pon bukan dia peduli. Makin dia nganjingkan plak.. kalo melingkup pon deols punya hal lah..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols dh malas nk koserr pasal family sohai ni. Org nasihat pon bukan dia peduli. Makin dia nganjingkan plak.. kalo melingkup pon deols punya hal lah..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:09 PM | Show all posts
lagi seko si langau ni

udah2 la bg perhatian kat dia

dia mmg suka nak mengrohingya kan family dia
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
berilah keperluan atau hak anak yang sepatutnya diberikan semampu mungkin.kesihatan, pelajaran dll.. krna anak adalah amanah di dunia ini..peringatan untuk diri ini juga hendaknya..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:13 PM | Show all posts
gais...stop bagi attention kat this guy n wife lembam ni..come on..jom report je,ni yg dia nak sgt kannnn ..nak org viral,fefeling glamour..lps ni jgn ambik peduli,bagi dia meracau sorg2 last2 masuk tanjung rambutan
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku laki bini yg ada kelulusan ni pun malas ajar anak lagipun byk yg aku xtau..otak pun karat..tu bab akademik..kang part ugama lagi haru..dgn jawinya plak..ngaji lagi satu hal..lagi senang hantar anak ke sekolah aje..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:23 PM | Show all posts
korang ni tak habis2 mem'babi'kan si sohai ni..
ntah2 babi2 sedunia sakit hati sbb disamatarafkan dgn sohai
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:27 PM | Show all posts
tengah tunggu jer ambulan dtg ambik dia hantar tanjung rambutan.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:30 PM | Show all posts
Edited by MadameOnion at 8-2-2019 03:34 PM

dan akhirnya sekali lagi si sohai kepam bau taik ni berjaya mengalahkan baby pian dan keembong dari segi populariti minggu ini
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:31 PM | Show all posts
dh mcm kanak2 rohingya budak2 tu.. kesian. lahir sbg rakyat msia tp mak bapak sdiri treat diorg mcm kanak2 rohingya, x vaksin x sekolah
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:31 PM | Show all posts
kesian anak2 tu
takde pilihan dapat bapak bangang melampau2 & emak pak turut je
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku boleh tutup mata kalau kau nak didik anak cara free range, no vaksin whatsoever tapi direct translate dari Al Quran? Lepas tu main hembus je cakap macam tu. Tanya ihsan kau SS.Apa la guna ada ilmuan Al Khawarizmi, Ibnu Sina etc.

Kalau tak nak pergi sekolah kebangsaan yang di claim corrupted, pi la pondok agama atau berguru dengan Guru Mursyid. Pasti kau akan faham apa yang engkau lakukan dan katakan SS, kau takkan ada account FB pun.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:36 PM | Show all posts
sohai...sohai.. mentang2 bodoh tu percuma bukan main lagi dia grab semua tak tinggal anak bini
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:37 PM | Show all posts
dan mentang2 tahun ni tahun babi.. menjadi2 kebabian si sohai ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku syak mosus ni kedekut bab keluar duit sekolah.. baju.yuran.buku... xda duit
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.116080s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list