JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
50244
View
1465
Reply

Bulan Dan Matahari Sama Besar? Makin Pelik, Suhaimi Saad Buat Orang Geleng Kepala Lagi

  [Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Post time 11-2-2019 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
awex^returns replied at 11-2-2019 08:24 AM
dia ni banyak mintak derma ke hulu ke hilir

memula guna nama Sabah Care

Yg derma sekolah pondok tahfiz tu pun disonglap org kata?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
awex^returns replied at 11-2-2019 11:35 AM
kang aku cakap... dia kata aku meriak...
anak buah aku 4 tahun ok... dah hafal banyak surah2 muda ...

Betoi tuuu.. Mostly budak budak kecik dah boleh hafal surah surah pendek.. Macam anak saudara meols pun dah start hafal surah surah pendek masa umur 4 tahun lg..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 11-2-2019 11:54 AM
Dia ni psiko i rasa. Maybe narcism

Yela.. Asal tegur sikit, mula tangan tu block orang
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
mewo replied at 11-2-2019 01:24 PM
KASI SILENT TREATMENT JER KAT JANTAN LOSER NI..

baru heols cacing kepanasan sendiri.. terkontang  ...

Setujuuuuuu! Tapi dlm silent treatment tu kita repory account dia sekali
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 01:49 PM | Show all posts
armin replied at 11-2-2019 01:27 PM
Yg derma sekolah pondok tahfiz tu pun disonglap org kata?

spekuan netizen begitulah...
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 01:58 PM | Show all posts
kalau betul la dia nak lebihkan akhirat dari duniawi, sepatutnya dia dah ada tabungan utk pergi haji.
Agaknya tunngu turn aje tu, pergi sekeluarga.
Ke tak nak pegi haji sbb taknak vaksin
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 02:44 PM | Show all posts
smeetasmitten replied at 11-2-2019 01:58 PM
kalau betul la dia nak lebihkan akhirat dari duniawi, sepatutnya dia dah ada tabungan utk pergi haji ...

nak makanan berzat pun tak mampu sebab tak keje.duit hapernyerrr..
dia belum justify camna anak2 dia nak pegi haji sebab tak vaksin..
ss & binik elok je sehat sebab parent diorang dulu bwk pi vaksin kat klinik gomen
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 11-2-2019 02:29 AM
Mati2 i ingt emma ni ada pmr or spm. Rupanya ting 2 je????? Sampah nya. Patut la perangai mcm tu.  ...

keluarga maembong ni bapak dia buat homeschooling
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni x semak ke anak2 ddk kat rumah tiap2 hari.  Hantar ank sekolah sekurang2nya ina tu ade jgk me time xdela nak melayan karenah anak 24jam. Dah le apaknya sama melepak ddk rumah keje pon xmau.  Aku kalau boleh yg kecik ni pun aku nk dia cepat2 pg sekolah.  Umur 4 taun bdk2 ni mmg kn pg sekolah x sesuai ddk rumah saja kusut kepala
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 03:11 PM | Show all posts
bungarose replied at 10-2-2019 04:44 PM
Sudah2ler sohai guna nama inteam. Inteam pun dah keluarkan kenyataan rasmi  
Lagi satu...sudah ...

rasanya mawi sujud sukurrr tak beristerikan ina lembam..ekin obviously lagi lawa n bijak..kalau kawen dgn ina lembam mesti membusuk la hidup mawi keja ladang kelapa sawit

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 03:31 PM | Show all posts
smeetasmitten replied at 11-2-2019 01:58 PM
kalau betul la dia nak lebihkan akhirat dari duniawi, sepatutnya dia dah ada tabungan utk pergi haji ...

duit nak makan pun mengemis kat org lain..ada ke duit nak ambik pakej haji?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 03:38 PM | Show all posts
baru 11 hari xjenguk thread SS dah ade thread baru rupanya..suka la si aimyy tu dpt attention kt forum cmni..dasar attention seeker..kesian kat anak2..eloknya JKM kt msia jadi mcm kt US sana..ko cuai sket je amek anak..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
kibodwatriuh replied at 11-2-2019 12:06 PM
yup memang menunjukkan tanda-tanda narcissistic sociopath

Yg agak teruk / major. Bahaya dia ni. Better jauhkan diri dari dia. Ted bundy pernah didiagnose physopath & narcissist ni. Mgkin spectrum lain2
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
MadameOnion replied at 11-2-2019 03:11 PM
rasanya mawi sujud sukurrr tak beristerikan ina lembam..ekin obviously lagi lawa n bijak..kalau ka ...

Mesti mawi still guna saga buruk tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
MadameOnion replied at 11-2-2019 03:31 PM
duit nak makan pun mengemis kat org lain..ada ke duit nak ambik pakej haji?

Kalau dia jadikan ibadah haji tu objektif hidup dia, dia akan kerja keras supaya dia boleh bawa anak4 sekali.
Tapi dia antara biawak termalas didunia, dia tak kisah pun kalau tak pergi. Pada i hidup dia bukan ada target nak masuk syurga pun. Go with the flow je janji tak payah buat apa2
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
awex^returns replied at 11-2-2019 11:09 AM
uols tak baca ke justification dia yang terbaru... apa yang dia ajar kat anak dia
and followers d ...

Yg ni i baca. Mmg bangang tahap petala langit. Mak2 dulu2 marah betul kalau ank bwah 17thun sibuk nak kerja nak meniaga. Ayah iol dlu gitu la. Dia kata belajar dlu, BELAJAR DULU. Esok2 nak buat keje lain, buat la. Ni mmg bapak setan. Lain la ko tokey kedai lepas tu ajar ank meniaga. X ke mcm perah tenaga anak? Paksa diaorg belajar meniaga yg jual pon brg entah apa2
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:18 PM | Show all posts
smeetasmitten replied at 11-2-2019 01:58 PM
kalau betul la dia nak lebihkan akhirat dari duniawi, sepatutnya dia dah ada tabungan utk pergi haji ...

baju anak2 pon recycle sampai sendat mendat
baju bewok pon recycle selagi boleh... suor singkat pon on je gi konsert
makan pon laksa hari2
tunggu orang sponsor baru makan sedap satu keluarga
nak tabung macam mana


Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:20 PM | Show all posts
anony-mous replied at 11-2-2019 04:17 PM
Yg ni i baca. Mmg bangang tahap petala langit. Mak2 dulu2 marah betul kalau ank bwah 17thun sibuk  ...

masalahnya bukan dia ajar pon

tu semua barang2 yang dia niaga sendiri yang sebulan entah berapa keping laku terjual
nak ajar niaga menda... sembang serupo tahik

macam uols cakap lah... lain lah kalau business tu buat hari2
ada kedai ke apa ke... boleh lah ajar jaga kedai.. urus kedai
still kena gi sekolah kan
habis tu macam mana nak kira hasil jualan / untung

sebab tu iols cakap sembang serupo tahik
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
MadameOnion replied at 11-2-2019 11:19 AM
gigih justify sana sini..tak pernah pulak live fb tunjuk anak2 mengaji quran..balik2 dok canang an ...

Sb tu i xpercaya ank2 dia hebat baca quran. I rasa koman2 pon iqra je. Quran tu mesti merangkak2 lg & tajwid entah betul ke tidak. Yg i yakin sgt, ank2 dia mesti x reti lgsg bahasa inggeris. Org lain sibuk htr ank belajar english & chinese tp dia ni terkebelakang. Bahasa adab pon ank dia bodoh xtau jgk. Bkn slh ank tp slh mak bapak
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:33 PM | Show all posts
awex^returns replied at 11-2-2019 04:18 PM
baju anak2 pon recycle sampai sendat mendat
baju bewok pon recycle selagi boleh... suor singkat p ...

bagi motivational talk kat sekolah pakai blazer kepam dgn selipar buruk nak putuih..entah2 blazer tu pun rembat kat kedai ambik gambaq passport tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.124295s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list