JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
50355
View
1465
Reply

Bulan Dan Matahari Sama Besar? Makin Pelik, Suhaimi Saad Buat Orang Geleng Kepala Lagi

  [Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 8-2-2019 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Tadi aku tbaca kat fb ade sorg doc ke ape tah post pasal suami x tau isteri preggy/period dll....(coz isteri keguguran)... Doc ni petik nampak status si sohai ni...pasal ape ek?
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:42 PM | Show all posts
friedfishsoup replied at 8-2-2019 02:31 PM
Aimy mmg pelik. Org yg sokong dia lagi pelik.
Kesimpulannya Dorang pelik2 belaka. Akhir kata, SUDAH ...

setuju sangat.. lagi laa dia suka kalau page2 kat fb share pulak pasal status2 bodoh dia..
dia ni gila glamer.. sengaja buat status mengundang maki.. bad publicity is still publicity for this loser...
esok2 orang dah abis maki.. dia up plak status bangang abadi lagi... org kecam lagi.. dia glamer lagi..
gitu laa sampai abg jamil mampos...

tolong laa tangkap makhluk durjana ni...
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:44 PM | Show all posts
haruslah replied at 8-2-2019 03:41 PM
Tadi aku tbaca kat fb ade sorg doc ke ape tah post pasal suami x tau isteri preggy/period dll....(co ...

yang bila banyak bergembira dengan isteri tu kan...
meols pun tak dpt pikir.. ape kes dia petik nama sohai jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:45 PM | Show all posts
bantuinnnn aku dari mencarut
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
AshkieLa replied at 8-2-2019 03:44 PM
yang bila banyak bergembira dengan isteri tu kan...
meols pun tak dpt pikir.. ape kes dia petik n ...

Haah "tuit" dan bergembira dgn isteri
Ade petik nama sohai
Aku bace kat komen xde lak sape2 xplain
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
iolss tak tahu nak gelak ke nangis ke baca post2 dia. tapi kesian sangat kat anak2 dia
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodohhhnyaaa la si sohaiii ni... Dah bodoh tu bodohla sorg2.... Jgn nk angkut anak2 skali... Si ina tu dh sah2 la lembamm... X boleh adjust dah....
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:53 PM | Show all posts
leylapple replied at 8-2-2019 03:01 PM
adik beradik ina nie tak de usaha nak sedarkan kakak diorang ker?

kesian tgk anak2 diorang...dah  ...

iols ada baca kat mana tah... ada orang PM adik Ina ni kat FB.. tapi dia kata orang tu dengki
sebab kaka dia artis popular kan

waddehekkkk
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
SS ni berguru dengan setan ke?
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
iolss ada baca jugak komen kat lagu Jutawan Pemurah kat Youtube.. ada yang kata lyrics dia menyindir2 orang kaya ni kena banyak menderma la.. aduh, memang la Islam encourage kita untuk selalu bersederhana tapi BUKAN meminta-minta.. btw lagu tu tak best.. dengar macam lagu tadika je
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:58 PM | Show all posts
CardiGans85 replied at 8-2-2019 03:36 PM
Aku boleh tutup mata kalau kau nak didik anak cara free range, no vaksin whatsoever tapi direct tran ...

aritu dia anto anak dia pergi tahfiz belajo ngaji
tapi diberhentikan

alasan dia.. tahfiz yang pertama tu ada masalah pentadbiran
which is netizen speku sebab memula dia pungut derma on behalf pastu half way tembelang pecah
derma masuk poket sendiri
jadi dah tak berkerjasama

yang second dia kata anak dia kena buli
kalau ko tengok anak2 dia memang tak reti bersosial sebab tak pernah gi sekolah sejak tadika
so kerja cari gaduh je la

mengaku zuhud tapi hp jahit kat tangan
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:00 PM | Show all posts
awex^returns replied at 8-2-2019 03:53 PM
iols ada baca kat mana tah... ada orang PM adik Ina ni kat FB.. tapi dia kata orang tu dengki
seb ...

ya aulohhhhhh virus lembam dah merebak ke adik beradik lembam jugek ke.... popular celah mana???????? taik gigi ekin lagi femes dari ina lembam kembar lopak
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:02 PM | Show all posts
terpaku replied at 8-2-2019 03:37 PM
dan mentang2 tahun ni tahun babi.. menjadi2 kebabian si sohai ni

sohai dengan babi ibarat isi dengan kuku

lepas ni boleh buat peribahasa baru
ibarat babi dengan sohai



Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:04 PM | Show all posts
akuMNdia replied at 8-2-2019 03:23 PM
korang ni tak habis2 mem'babi'kan si sohai ni..
ntah2 babi2 sedunia sakit hati sbb disamatar ...

babi tu kata ''dia yg sengal nama aku pulak yg naik '', hehehee
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:09 PM | Show all posts
tak sangka suhaimi ni sampai begini jadinya
dulu2 masa inteam mula2 kluar ingatkan hazamin yg ekstrem taliban.. rupanya si sohai ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:10 PM | Show all posts
haruslah replied at 8-2-2019 03:47 PM
Haah "tuit" dan bergembira dgn isteri
Ade petik nama sohai
Aku bace kat komen xde lak sape2 xpla ...

rasa macam beberapa bulan lepas si lembam bodo tu masuk hospital kan? entah2 masa tu lembam ngandung kot..pastu miscarriage ke apa sbb tatau kata pregnant pastu si kepam ngeseks lembam banyak round sgt sampai turun darah..ni i speku je
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia mai dahhh dia mai dahhhhh...macam tora...tapi sohai datang lagi dengan kebodohann baruuuuu...
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:18 PM | Show all posts
awex^returns replied at 8-2-2019 03:53 PM
iols ada baca kat mana tah... ada orang PM adik Ina ni kat FB.. tapi dia kata orang tu dengki
seb ...

maiiigod!

iols dah tak tau apa nak cakap...


Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:23 PM | Show all posts
awex^returns replied at 8-2-2019 07:53 AM
iols ada baca kat mana tah... ada orang PM adik Ina ni kat FB.. tapi dia kata orang tu dengki
seb ...

Allah... gila dah merebak ke adik beradik ke?

Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Napelah korang obses sgt ngan kepam rentung ni. Tolonglah xpayah dh bukak thred utk babi ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.112410s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list