Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
65293
View
1502
Reply

Bulan Dan Matahari Sama Besar? Makin Pelik, Suhaimi Saad Buat Orang Geleng Kepala Lagi

  [Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Post time 8-2-2019 04:26 PM | Show all posts
mudah2an lah cpt kene tangkap si sohai ni..takde ke sedara mara
sohai nak g tegur ke apa..nak hrp kan family ina dah tak mau dgr kan
fikir kakak diaorg femes konon..kesian anak2 tu jer..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 8-2-2019 02:31 PM
Aimy mmg pelik. Org yg sokong dia lagi pelik.
Kesimpulannya Dorang pelik2 belaka. Akhir kata, SUDAH ...

Rasanya kalini viral mendapat perhatian golongan profesional. Kita doa laa semoga ada tindakan akan diambil. Mungkin bila dia seronok dengan attention macam ni, lagi banyak statement biol dia keluarkan yang membolehkan jkm ambil anak2 dia.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:27 PM | Show all posts
chicozinn replied at 8-2-2019 02:28 PM
tolong la sesape angkut dia ni masuk penjara..maybe otak ina lembam baru tersedar dari lamunan kalu  ...

sama la kita sis...anak sorang umo 3 thn tp dh pk nk anta p mana thn depan..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:34 PM | Show all posts
orang yang support sohai ni kena faham yang netizen/forumer bukan against homeschooling yach tapi kami bangkang makbapak bangang xbagi anak pergi sekolah tanpa alasan yang munasabah. hello sohai, ko tu x layak jadi guru ye. mak aku yang x habis sekolah pon tahu pasal planet2 sebab selalu tengok discovery channel. ops lupa, sohai kan anti dakyah yahudi (NASA pon yahudi kan). sebab tu la gigih percaya flat earth.

PS: Meouls suka je dr Rusyaine walaupon sesetengah orang cakap mulut dia hansuang especially berkatian perubatan traditional. at least DrR ada kelulusan bukan macam sohai
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa kat luar negara kerajaan boleh ambil anak bila ibubapa tak competent tapi kat Malaysia ni susah sgt... kesian anak2 tak sekolah..gila apa this guy..geram betul!
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:39 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 8-2-2019 03:54 PM
SS ni berguru dengan setan ke?

kalau dah dia setannya dia lah gurunya
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Tanda2 buang tebiat aka dah dekat nak mati la tu..dia kan ckp dia ada masa 2thun je nak hidup
Bagus ka tu mati dlm tahun babi, babi pun anhkat bendera putih dgn peel Sohai ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:49 PM | Show all posts
terpaku replied at 8-2-2019 03:36 PM
sohai...sohai.. mentang2 bodoh tu percuma bukan main lagi dia grab semua tak tinggal anak bini

dia kan memang suka benda percuma..mana ada benda free dalam dunia ni selain daripada bodoh..so ambik jelah..free..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
ms.mango replied at 8-2-2019 02:20 PM
hmmm masalahnya xde ke rakan2 ustaz atau pencetus ummah ke atau ulama yg menegur dia ni..?

Ada je rakan beliau yang aku kenal. Lawyer lagi. Masalahnya kawan dia dok back up SS ni. Dia kata sohai ni baik orangnya..dia jaga anak dia dengan baik, cukup makan minum. Bab dia nak vaksin anak tu, kawan dia kata tu pilihan sohai. Itu yang dia rasa terbaik untuk anak dia.. homeschool tu pun kawan dia backup kata sohai know whats best for his kids. So aku pun malas nak komen apa dah kat kawan dia tu..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:52 PM | Show all posts
weezerfan replied at 8-2-2019 04:24 PM
Napelah korang obses sgt ngan kepam rentung ni. Tolonglah xpayah dh bukak thred utk babi ni

rentung apa pulak sis..yang rentung tu ina lembam..sohai babi ni pinkish pinkish gitu katanya
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 05:02 PM | Show all posts
eyansss replied at 8-2-2019 01:51 PM
dah ramai yang report dan sebab tu la dia lari ke klate sana tu...  sebab JKM dan JPN dah nak pegi ...

Kali ni jgn kasi bolos...mintak kerjasama jiran2 sibewak kt klate.....perhatikan movement dia utk seminggu ni....dptkan alamat dia...pm kat aku....then blh proceed buat report kat JKM dan JPN
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Doakan dia cepat mari agar anak anak dia dpt diselamatkan oleh org yang lebih bertanggungjawab
Amin....

Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Doakan dia cepat mati agar anak anak dia dpt diselamatkan oleh org yang lebih bertanggungjawab
Amin....

Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga dapat pembalasan la mengabaikan anak
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 05:33 PM | Show all posts
suka sgt sohai nama dia viral kembali.. tu je niat dia sebenarnye.. seronok nama jd trending tak kisah la trending sbb kebodohan dia... sian la kt anak2 tu.. jgn nnt anak ko saman ko dah la sohai oi
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 05:36 PM | Show all posts
shernazz replied at 8-2-2019 05:19 PM
Doakan dia cepat mari agar anak anak dia dpt diselamatkan oleh org yang lebih bertanggungjawab
Amin ...

amin....ya robbal alaminnnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin nak ke umo 40, makin bebal dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 05:40 PM | Show all posts
missDollie replied at 8-2-2019 04:17 PM
Dia mai dahhh dia mai dahhhhh...macam tora...tapi sohai datang lagi dengan kebodohann baruuuuu...

percaya kepadamuuu kebodohankuuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 05:42 PM | Show all posts
MadameOnion replied at 8-2-2019 04:49 PM
dia kan memang suka benda percuma..mana ada benda free dalam dunia ni selain daripada bodoh..so am ...

silap2 bukak tabung derma kebodohan
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 05:43 PM | Show all posts
https://www.penmerahpress.my/ana ... ia-tanpa-kebenaran/


jangan sampai anak2 ko buat camni sohai
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.105168s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list