Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
65294
View
1502
Reply

Bulan Dan Matahari Sama Besar? Makin Pelik, Suhaimi Saad Buat Orang Geleng Kepala Lagi

  [Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 8-2-2019 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
AshkieLa replied at 8-2-2019 03:42 PM
setuju sangat.. lagi laa dia suka kalau page2 kat fb share pulak pasal status2 bodoh dia..
dia ni ...

Lepas tu marah2 netizen sibuk jaga tepi kain dia. Padahal dia londeh aib dia Kat public. dulu aimy sumpah haters tersungkur di kaki dia kat akhirat nanti. Pastu sumpah haters jadi peti ais mesin basuh. Hik hik lucu la aimy saad
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Seronok tgk porumer sentap
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
dah tua pun bodoh.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin menjadi-jadi pulak sohai keluarkan teori ikut kepala otak sendiri. Bila nak tulis buku lak
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Disaaat2 ku pikirkan teori flat earth tu dah paling dangkal. Boleh pulak dia dia bg statement bulan & matahari tu sama saiz. Adoii
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
So bila nak wat akta haramkan flat earth ni? ini secara tak lansung telah memalukan angkasawan kita ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian kat anak2 oii..orang lain pon ade juga homeschool tapi penuh aktiviti ilmu siap ade komuniti and syllabus lagi tapi kalau pengisian macam ni..jangan menidakkan hak anak2 tu sedare suhaimi!
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Sohaimi Sohai boleh jd presiden flat earth pertama Malaysia koh3
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia mesti xtau yang saiz kedua2 telur dia tak sama besar. Tapi yang penting testicle dia nampak lagi besar dari otak dia. Itulah pentingnya education.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang tak betul SS dgn bini dia. Aku yg ada kelulusan ni pun tak confident ajar anak. Ilmu ni sentiasa berkembang. Kalau sains sentiasa ada penemuan baru. Konsep matematik pun ada yg tak sama mcm kita belajar dulu. Kalau nk tolong anak buat kerja sekolah pun, aku kena study dulu buku teks depa. Sempat ke SS dgn Ina update to date kan ilmu diaorang tu. Ayokkk, sick much. Sekarang nak jadi jaga pun nak SPM ye..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Sian.. budak 6 tahun pun tau fikir kenapa matahari dan bulan nampak macam sama saiz padahal tak.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 06:36 PM | Show all posts
babi terbang pon boleh masuk gaung dgr statement si gila ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Azam sohai 2019 mmg nak viral
Sohai punca post macam2 benda bodoh di medsoc.... bila netizen respon .....sohai ina melompat tak cukup tanah

Sohai kena check balik sumber rezeki ko ina....aper ko bagi anak bini ko makan
Sbb hidup ko tak pernah elok dari tahun ke tahun

Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 06:47 PM | Show all posts
nak gila biar lar dia gila sorg2, tp kesian anak2 dia tu, sedangkan yg ada degree pon ssh dpt kerja ni kan lak yg tak ada kelulusan apa2...cuma dididik oleh bapak bongok tak berakal ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 06:50 PM | Show all posts
sohai tak nak cakap ke bulan ikut kau tiap kali naik kereta malam2
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 06:51 PM | Show all posts
Ak rase lelame nt ankdie mst stress ngn bpk cmni......
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 06:51 PM | Show all posts
awex^returns replied at 8-2-2019 03:53 PM
iols ada baca kat mana tah... ada orang PM adik Ina ni kat FB.. tapi dia kata orang tu dengki
seb ...

Seriously? Famous celah mana?
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sampai hati nk kondem die ni. Sbb tgk wajah anak2 dia. Kesian. Simpati.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Sila angkut lah mamat ni g check tahap kesihatan dia...takut dah weng ajo
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak anak2 dia mmg tak bercampur rakan sebaya. Kesiannya nasib anak.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.092761s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list