JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
4457
View
165
Reply

[Tempatan] adakah najib razak menamatkan pengajian di nottingham?

[Copy link]

Author: Knights    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 9-2-2019 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
tobby replied at 9-2-2019 10:20 PM
Of course lah dah habis n dpt degree in Bsc in Industrial Economics in 1974. University of Notting ...

Tunjuk la degree bang... top donators sape2 pon dia layan mcm raje koh3
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Kami nk CSI degree bakal PM kami... koh3

#PMriverbambooinn
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Knights replied at 9-2-2019 09:57 PM
najib mesti segera dipenjarakan

Kasihan mahacai bangang mcm menteri2 fake degree. Klu nama najib tak ada dlm senarai graduasi University of Nottingham takkan awarded him with an honorary degree of Doctors of Law in 2004. Takkan universiti boleh jadi bangang mcm mahacai utk anugerah honorary degree kepada pelajar2 drop out. Apa punya bahalol mahacai nak bekap menteri2 fake degree.  
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
i lebih mahu tahu berapa banyak najib tabur dedak di harvard .
..
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 10:34 PM | Show all posts
Macai macai sedang sibuk menyalahkan satu sama lain demi menimbus kesalahan ahli politaik pujaan mereka...........
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Sejak kes Delloitte big 4 pasal 1MDB nih... dah xde maknanya Mat Salleh kaper harbi ni sume suci... koh3...

Ikut kata lobai kaper mmg xleh pkai... xleh buat kawan... koh3
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg I tau I mmg habis belajar hokeiii...sbb tu x dpt jadi politician
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
tobby replied at 9-2-2019 06:28 AM
Kasihan mahacai bangang mcm menteri2 fake degree. Klu nama najib tak ada dlm senarai graduasi Univ ...

honorary degree of Doctors of Law in 2004....... pakcik tobby tahu award itu untuk apa ? ....sebab beliau completed belajar yea ? saja jah tanya  ..... i bukan macai tetapi hentikan hujah begini nampak cerdik sangat  
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 9-2-2019 10:42 PM
honorary degree of Doctors of Law in 2004....... pakcik tobby tahu award itu untuk apa ? ....sebab ...

Pakcik tobby memang senang purcaya....almakumlaa geng penuh fakta..data analisa pun tepat...xpenah salah...sbb dia pun sama kes dgn najib...geng bijaksana...bijaksini....
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
kedaikain replied at 9-2-2019 10:08 PM
"Sarawak Report has a suggestion for the voters of Pahang therefore. To arrive at the truth about th ...

jadah apa plak najib nk buat..dia bukan ada jawatan dlm gov dah,sekarang cerita yg dlm gov la..
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
eizarz replied at 9-2-2019 11:02 PM
jadah apa plak najib nk buat..dia bukan ada jawatan dlm gov dah,sekarang cerita yg dlm gov la..

Eyh PH goverment sepenggal kan... pasni najib jd PM balik... so alang2 ramai pakar csi degree skrg ni... apekate najib tunjuk gak... xmola nnt dah jd PM, jd international news plak PM tipu qualification same mcm 1MDB yg pemes seantero dunia tuh... koh3
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Macai2 hanching can keep on speculating till next PRU ok...
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Motip nak cover menteri ph haprak fake degree dgn najib? Najib bukan menteri pun... haus
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Nottingham honour for Najib.   
Screenshot_2019-02-09-23-37-54-907_com.android.chrome.png
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Kasihan pulak tgk gelagat mahacai2 yg membekap degree palsu menteri2 PH...  Nottingham university x akan honour for najib klu dia drop out. Siap gantung gambar najib lagi kat University nottingham. I suppose mahacai also believe that the earth is flat, and Elvis is still walking around? Conspiracy theory, much?
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Sembang kencang x payah la lobaicai... tunjuk la degree oiii koh3
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
kedaikain replied at 9-2-2019 11:57 PM
Sembang kencang x payah la lobaicai... tunjuk la degree oiii koh3

Kang tunjuk diri terus mahacai bertukar jd babi guane
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
harisbee replied at 10-2-2019 12:09 AM
Kang tunjuk diri terus mahacai bertukar jd babi guane

Tunjuk jah dulu... dr 2017 dah cabar, x tunjuk2 gak... bole kitaorg CSI. At least Marzuki ngan Apek tu ade tulur la juga tunjuk walaupun fake degree koh3
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
kedaikain replied at 10-2-2019 12:14 AM
Tunjuk jah dulu... dr 2017 dah cabar, x tunjuk2 gak... bole kitaorg CSI. At least Marzuki ngan Ape ...

Yang pasti dalam ruling gomen sekarang ramai yg fake degree.... FAAAAAAAAAAAAAAKEEEEE!!! Teruslah ko membackup diorang.

Najib ada ke takde ke dia bukan leader apa pun skrg cuma populariti dia naik... takyah ko nak tukar topic... tuhaaa munterrriii ph ko tu berapa banyak yg fake degree sana sini

Pooodah
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 01:07 AM From the mobile phone | Show all posts
kiroshell replied at 10-2-2019 01:02 AM
Yang pasti dalam ruling gomen sekarang ramai yg fake degree.... FAAAAAAAAAAAAAAKEEEEE!!! Teruslah  ...

ko meracau ape ni? bila aku backup diorg?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.112257s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list