Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6178
View
165
Reply

[Tempatan] adakah najib razak menamatkan pengajian di nottingham?

[Copy link]

Author: Knights       Show all posts   Read mode

Post time 10-2-2019 01:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Macai jgn jerit boleh tak... sakit telinga aku... koh3
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 01:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Kosernye nak bekap politicians fevret masing2. Politik msia neh memang taik. Tue jer motif mama
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 02:30 AM | Show all posts
ada sesape boleh cek ke?

tp based on fakta2 yg dia dedahkan, menunjukkan dia ade ilmu.

idk, itu teori i.

menteri2 yg sekarang pun tak berani buat timbal balas kenyataan dsn kat fb. sebab diorang tak berilmu.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 04:44 AM | Show all posts


pandai buat kerja tak jadi masalah. Yang jadi masalah kunun belajar tinggi tinggi tapi menyonglap duit negara.

Melayu apa lah yang menyokong perbuatan tak bermoral mcm ini?
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 04:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Najib never grad, itu lah yg diberitahu oleh seorang kokesen alumni Notts U yg aku jumpa kat london 2 tahun lepas
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 05:53 AM From the mobile phone | Show all posts
pyropura replied at 10-2-2019 04:51 AM
Najib never grad, itu lah yg diberitahu oleh seorang kokesen alumni Notts U yg aku jumpa kat london  ...

mmg pon... lama dah ku dgr cerita ni sebelum BERSATU wujud lg... koh3
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 08:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Najib memang never grad. Macai penjilat Najib kata, kalau bossku yg tak malu tak berpelajrn tinggi, mcm mana boleh tulis dlm facebuk.............????? Soalanya.....adakah benar facebuk tu, Najib tulis sendiri.........????????????????Masa dia jdi menteri & PM, dia tak pernah tulis teks ucpn sdiri. Tak mustahil dia gajikan org tulis Facebuk tu utk dia. Bukti facebuk bukan hasil karangn Najib, first dia lari dari NOTHING TO HIDE. Second, dia lari dari temuramah Aljazerah. Satu dunia nampak. Kalau dia handal, mcm mana teruk kena attack, relaks je jawab. Tengok Tun M handel his interview. Relaks je, siap sinfir-sindir.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
kedaikain replied at 10-2-2019 01:07 AM
ko meracau ape ni? bila aku backup diorg?


Oh i see then good....
No problem... kita teruskan dgn menteri ph banyak faaaaakkkkeeeee!!!
Ingat..  ong kian ming dulu pernah post pasal dia tak rezpect orang tipu degree siap suruh withdraw candidacy... someone remind ong ong please to walk the talkkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Macai dgr kokesen jer terus percaya..... Najib already in the alumni... gi search lah kat website NU..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
attack najib plak haha
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 10-2-2019 08:12 AM
Macai dgr kokesen jer terus percaya..... Najib already in the alumni... gi search lah kat website  ...

Yang penting ade dalam list alumni. Bukan mcm org tu. No found. Opss...
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 10-2-2019 08:12 AM
Macai dgr kokesen jer terus percaya..... Najib already in the alumni... gi search lah kat website  ...

A PAID ALuMUNI......hohoho.
He spent millions to get that alumuni. Siap buat cabangn u nottingham di malaysia. KALAU BETUL NAJIB GRADE,  MANA SIJILNYA. TUNJUKLAH.......Najib kan suka gebang. MANA SIJIL GRADUATION NAJIB FROM NOTTINGHAM UNIVERSITY....????
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Sama ada dia grad atau tidak bukan jadi isu. Dia dah enrolled pun kat u tu. Drop out tgh jalan boleh macam-macam sebab. Sakit ke, finamcial ke, fail ke, dapat peluang lain ke. At least bukan fake copy paste degree, fake transkrip tanpa pengetahuan pihak Universiti.  Lantaklah dia bukan PM lagi
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 08:24 AM From the mobile phone | Show all posts
NAT_11 replied at 10-2-2019 08:01 AM
Najib memang never grad. Macai penjilat Najib kata, kalau bossku yg tak malu tak berpelajrn tinggi,  ...

Ok jer dia jawab... Proud that dia tegas dgn reporter yg obviously nak perangkap dia. Tengok reporter and station tv tu yg terhegeh2 nak panggil dia balik. Bertahun2 tuduh dia bunuh Altantunya... bukti mana?
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 10-2-2019 08:24 AM
Ok jer dia jawab... Proud that dia tegas dgn reporter yg obviously nak perangkap dia. Tengok repor ...

Kohkohkoh.......satu dunia nampak dia lari, ko kata dia ok. Memang ok pada ko, buruk di mata dunia. Malu...malu....nasib baik dia cuma EX-PM.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
NAT_11 replied at 10-2-2019 08:21 AM
A PAID ALuMUNI......hohoho.
He spent millions to get that alumuni. Siap buat cabangn u nottingham ...

Kesian macai hanching sorang ni....bukti degree tak perlu pun sbb dia dah jadi alumni...bukti bayaran juta2 tu ada tak?... Ohhh xde pulakkk...
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
NAT_11 replied at 10-2-2019 08:28 AM
Kohkohkoh.......satu dunia nampak dia lari, ko kata dia ok. Memang ok pada ko, buruk di mata dunia ...

Najib tak lari pun... ok jer...mungkin dia menyampah dgn reporter tu yg merepek2 lagi pasal Altantunya...
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 08:42 AM From the mobile phone | Show all posts
pyropura replied at 10-2-2019 04:51 AM
Najib never grad, itu lah yg diberitahu oleh seorang kokesen alumni Notts U yg aku jumpa kat london  ...

Mantap puja kokosen... takjub terus percaya. Dasar jakun
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 08:53 AM | Show all posts
fake sijil pun fakelah
janji xcuri xrompak...dan tau buat keje

ehhhh tapi mcm huru hara je masing2 bekerja
anak natution oi dah puas hati telur trun 2 sen..
RM USD dah naik pun harga telur mcm tu jugak
muntri kne tipu dgn tauke telor ke apa?
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 09:10 AM | Show all posts
Edited by NAT_11 at 10-2-2019 09:11 AM
Rogue98 replied at 10-2-2019 08:33 AM
Kesian macai hanching sorang ni....bukti degree tak perlu pun sbb dia dah jadi alumni...bukti baya ...

Kencing engkau lagi HANCING sebab bercakap otak kosong.
Kalau semua orang MAT SABU, ZURAIDAH, OSMAN, LIM GUAN ENG,
NAJIB, ANWAR IBRAHIM naik mahkamah dibicarakan pasal sijil pelesu ni,
HAKIM akan tanya mana buktinya  SIJIL-SIJIL KAMU TAK PELESU.......??????
Najib jawab, sijil saya ori buktinya gambar saya terpampang sebagai ALUMNI
UNIVERSITI NOTTINGHAM. LIM GUAN ENG JAWAB: oooo saya bekerja sebagai
akauntan di banyak firma. Zuraidah Jawab: ditulis dalam WIKI, MAT SABU JAWAB
ooooo ini kerja BERNAMA.
HAKIM AKAN JAWAB:   SAYA TAK PEDULI SEMUA TU, saya nak tengok BUKTI.
Bukti yang sahih ada prima facia ialah SIJIL. Sila tunjukkan SIJIL KAMU.
SIJIL, ada faham, SIJIL
Sijil ada chap mohor Universiti. Tak boleh dipelesukan.
Jadi, semua orang yang mengaku ada degree sila tunjuk SIJIL MASING-MASING.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.075985s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list