Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6180
View
165
Reply

[Tempatan] adakah najib razak menamatkan pengajian di nottingham?

[Copy link]

Author: Knights    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-2-2019 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by 234126 at 10-2-2019 09:27 AM

Kalau iol la yg kena mcm menteri2 yg kena tuduh ni, mmg satu je cara nak diamkan isu. Tunjuk je sijil kat press, publish je serata alam. Biar netizen sahkan betul ke idok. Habis cerita benda boleh settle sekejap je nak drag2 pusing2 konar baring ni biasanya kalau benda tu mmg fishy sesuatu.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Relevankah nak tahu ada ijazah sah ke tak kalau yg ada ijazah first class pun statement mcm haram seperti budak tadika?
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
nama sarawak report. Tp editor org uk. Apa jadah wei.

aku teringin nk tgk opis sarawak repot ni kena bom.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 09:51 AM | Show all posts
Edited by NAT_11 at 10-2-2019 09:53 AM
234126 replied at 10-2-2019 09:26 AM
Kalau iol la yg kena mcm menteri2 yg kena tuduh ni, mmg satu je cara nak diamkan isu. Tunjuk je  ...

Ya, ini yang aku tekankan kat semua tuduhan SIJIL PELESU.
Buktikan dengan menunjuk SIJIL DARI UNIVERSITI BERKAITAN.
SIJIL TAK BOLEH DIPELESUKAN SEBAB ADA CAP MOHOR UNIVERSITI.
Kita bercakap pasal SIJIL PELESU ya, bukan pasal kemampuan manusia.
Jadi, jangan alih tiang gol cakap pasal statmen harem and Sarawak Report.
Takda kaitan langsung.
TUNJUKKAN SIJIL IJAZAH MASING-MASING, baru betul
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Malu apa bosss kurrrrrr
Bukan bishe bishe..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Dulu dia ada GF chinese masa kt nottingham tp terpaksa breakup. So dia ni mmg suka hat rupa set2 tu ler
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
NAT_11 replied at 10-2-2019 09:10 AM
Kencing engkau lagi HANCING sebab bercakap otak kosong.
Kalau semua orang MAT SABU, ZURAIDAH, OSM ...

Hakim kata it's ok dia tak bodoh macam macai hanching... dia tau najib alumni NU.
Tapi Hakim mintak mana bukti Najib byr juta2 tu...
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 10:33 AM | Show all posts
NAT_11 replied at 10-2-2019 08:21 AM
A PAID ALuMUNI......hohoho.
He spent millions to get that alumuni. Siap buat cabangn u nottingham ...

apa bangang TOP UNIVERSITIES di UK nak  jeopardize nama universiti tipu jual degree?  try harder mahacai...
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
NAT_11 replied at 10-2-2019 09:51 AM
Ya, ini yang aku tekankan kat semua tuduhan SIJIL PELESU.
Buktikan dengan menunjuk SIJIL DARI UNI ...

Ko pun sama dgn menteri2 hanching.
Tuduh najib bayar juta2 tapi kau sendiri takde bukti nak tunjuk... mcm ambabiga n clarepot tuduh PAS dpt 90m... Last2 kantoi menipu....That's why aku ckp ko ni bodoh and hanching jerrr...
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 10:37 AM | Show all posts
Love my Bossku. He is brilliant...
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
NAT_11 replied at 10-2-2019 08:21 AM
A PAID ALuMUNI......hohoho.
He spent millions to get that alumuni. Siap buat cabangn u nottingham ...

Mana bukti yg ko kata dia byr dol..ke ko main sembur je mcm itik nila berak cair
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah jd gomen pun macai dia main persepsi lg
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 11:44 AM | Show all posts
Rogue98 replied at 10-2-2019 08:33 AM
Kesian macai hanching sorang ni....bukti degree tak perlu pun sbb dia dah jadi alumni...bukti baya ...

Oh Ya ke bukti degree, TAK PERLU..........patutlah 1MDB lingkup.......
Rakyat Malaysia tak perlukan PERDANA MENTERI, berdegree.
Cukup takat dia ada ALUMUNI!............kohkohkoh.
Kalau kau gi intervie keja, kau tak perlu tunjuk sijil ke....?
Kau cuma cakap SAYA ALUMUNI UM........kau pun diterima jadi Penolong Pengurus.
Tak perlu tunjuk degree, kelulusan kau ke............????
Aku ni MAJIKAN SEMUA MENTERI, TERMASUK PERDANA MENTERI.
AKU BERHAK NAK TENGOK SIJIL KELULUSAN MEMASING.
Aku nak menteri & PM yang berintigeriti
Intigriti beb, intigreti................

Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 11:59 AM | Show all posts
harizs replied at 10-2-2019 10:33 AM
apa bangang TOP UNIVERSITIES di UK nak  jeopardize nama universiti tipu jual degree?  try harder m ...

KOHKOHKOH...........Universiti Nottingham bukan TOP UNIVERSITI di UK.
TOP Universiti di UK is CAMBRIDGE & OXFORD.
Universiti LONDON pun tak masuk taraf TOP UNIVERSITI.
Even Cambridge & Oxford pun bergantung pada DANA AWAM.
I remember ada satu ketika dulu, orang bising bila anak tokey kaya Hongkong
dibenarkan masuk OXFORD sedangkan kelulusannya minima. Rupanya, bapak
dia penderma besar OXFORD!!!!!
Najib penderma besar UNIVERSITI NOTTINGHAM.
Siap buat branch  Universiti Nogttingham di Malaysia.
Tak heran mudah dapat Alumuni.
Tapi, kalau kau nak cari kerja, ALUMUNI tak laku.
Majikan tetap nak tengok sijil plus transkripsi kelulusan kau.
ALUMUNI IS JUST A BONOS to show that U pernah belajar di situ.
APA BARANG CAKAP KAU ADA ALUMUNI tapi  sijilnya takda.
kalau kita bicara di mahkamah pasal sijil pelesu ni, HAKIM TETAP MINTAK SIJIL
bukan pengakuan ALUMUNI Univrersiti sebagai BAHAN BUKTI PRIMA FACIA.
Kalau aku NAJIB,  Nah rakyat Malaysaia ini SIJIL kelulusan saya dari Universiti
Nottingham. Tak perlu susah, konar kiri, koner kanan.
TUNJUKLAH SIJIL. SIJIL, SIJIL, SIJIL.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Najib is Nothing....Ia x ada hubungan dengan Nottingham..,.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts

yak aku annoying gile lagak cucu rapidah lembu mahadir terloncat loncat mintak sijil akademik najib. bongok. nk sangat tgk sijil ex pm. bak mai sijil pm menteri segala, lagi relevan. cuba mintak sijil akademik tun mader tgk. tau la dia md, tp sijil mana sijil.

Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
NAT_11 replied at 10-2-2019 11:44 AM
Oh Ya ke bukti degree, TAK PERLU..........patutlah 1MDB lingkup.......
Rakyat Malaysia tak p ...

Kesian si macai Hanching ... tak habis merempan ye...nak tgk degree sbb nak intvw najib yg dah pencen tu....
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Yeke...tgk penjelasan die kt fb xrase die xde degree...aku yg ade degree pun pening nak baca penjelasan die pasal kwsp, defisit, ekonomi Sana sini, senng ckap die bole explain dgn baik utk rakyat fhm d....fakta2 die kt fb blum ade lg menteri or org biasa jawap...last 1 mdb, rosma, duit it rumah....kalau ade sesapa rajin jwab fakta najib ni bg aku link...aku nak baca...aku xnakla delusional Sgt dgn najib ni......
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 08:26 PM | Show all posts
minahrecon replied at 10-2-2019 08:18 PM
Yeke...tgk penjelasan die kt fb xrase die xde degree...aku yg ade degree pun pening nak baca penjela ...


cuba banding ucapan parlimen graduan Nottingham vs graduan Cambridge ...

ucapan Marzuki Scambridge:
"Untuk makluman, Malaysia bersama-sama...(senyap panjang).... maaf.... Malaysia bersama-sama.... hmmph.... eh apa ke benda ni..... one..(all).. $&@?!&$& ... $&$?!!$...$&@?!&$& ... $&$?!!$...   
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
234126 replied at 10-2-2019 09:26 AM
Kalau iol la yg kena mcm menteri2 yg kena tuduh ni, mmg satu je cara nak diamkan isu. Tunjuk je  ...

Aku rasa biar netizen je lah jadi perdana menteri mesia ni.. Bior depa rase mcmna kena londeh top to toe.

Gigih nau memasing nak bekap2 menteri tu semua.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.083518s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list