Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6175
View
165
Reply

[Tempatan] adakah najib razak menamatkan pengajian di nottingham?

[Copy link]

Author: Knights       Show all posts   Read mode

Post time 10-2-2019 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Mane degree ko jibun? Dr 2017 kitaorg cabar tunjuk ni... xde telo ke? koh3

#maluaperrbosskurkurkur
#HadiAyamDedakSedap
#PMRiverBulohInn
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
kedaikain replied at 10-2-2019 09:55 PM
Mane degree ko jibun? Dr 2017 kitaorg cabar tunjuk ni... xde telo ke? koh3

#maluaperrbossku ...

Buktikan dulu najib byr juta2 nak jd alumni nott univ... haus
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
harisbee replied at 10-2-2019 09:59 PM
Buktikan dulu najib byr juta2 nak jd alumni nott univ... haus

Hoi... dr 2017 kitaorg dah desak la oiii... sonyap je jibun... sama la mcm harini phundek2 ni kena desak... ooo... lupe masa tu media x bebas bukan mcm arini... koh3... jgn nk konar2 woiii koh3
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
kedaikain replied at 10-2-2019 10:00 PM
Hoi... dr 2017 kitaorg dah desak la oiii... sonyap je jibun... sama la mcm harini phundek2 ni kena ...

Malas nak layan... korang tuduh korang la yg kena buktikan... mcm marzuki.. org tuduh org buktikan.. simplr
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
harisbee replied at 10-2-2019 10:07 PM
Malas nak layan... korang tuduh korang la yg kena buktikan... mcm marzuki.. org tuduh org buktikan ...


woit... Marzuki tunjuk sijil dia woit... ko sembang ape? walaupun fake koh3... tunjuk la degree jibun boleh kita CSI... kata nk jd PiYem balik... koh3

#maluaperrbosskurkurkur
#HadiAyamDedakSedap
#PMRiverBulohInn
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
kedaikain replied at 10-2-2019 10:09 PM
woit... Marzuki tunjuk sijil dia woit... ko sembang ape? walaupun fake koh3... tunjuk la degree  ...

Org dah google tergedik2 nak cover.. haus
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
kedaikain replied at 9-2-2019 10:11 PM
Najib kan nk jadi PiYem balik... koh3

#PMriverbambooinn

Ade ke najib ckp nak jadi pm? Dia janji dgn sape nak jadi pm8? Kahkahkah....zaman najib dah berakhir...biarlah dia menyebarkan "fakta" kat fb dia.... Ade gak keja pembangkang
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
haruslah replied at 10-2-2019 10:17 PM
Ade ke najib ckp nak jadi pm? Dia janji dgn sape nak jadi pm8? Kahkahkah....zaman najib dah berakh ...

Ko biar betul... macai2 sume harap jibon jd PiYem kot
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
highcastle replied at 9-2-2019 10:34 PM
Macai macai sedang sibuk menyalahkan satu sama lain demi menimbus kesalahan ahli politaik pujaan mer ...

Ko buka aib aku, aku buka aib ko....
Manakala penyembah memvavi buta, yes yes yes aja....
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
tobby replied at 10-2-2019 08:26 PM
cuba banding ucapan parlimen graduan Nottingham vs graduan Cambridge ...

ucapan Marzuki Scamb ...

Hahaha nyesal aku nengok tauuuu
Malu kalau pi luar negara kalau gini kedahnya wakil malaysia
Masih teringat2 wak jahid....kena kecam terokss
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
kedaikain replied at 10-2-2019 10:18 PM
Ko biar betul... macai2 sume harap jibon jd PiYem kot

Hahah acai jer harap gitu....
5tahun mcm2 boleh jadi....
Alangkan 2 tahun pon belum tentu confirm....2jam pon boleh berubah....
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 10:55 PM | Show all posts
haruslah replied at 10-2-2019 10:29 PM
Hahaha nyesal aku nengok tauuuu
Malu kalau pi luar negara kalau gini kedahnya wakil malaysia
Mas ...

nanti mahacai ph cakap marzuki boleh pakai translator walaupun dia graduan Cambridge
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by akusukaq at 10-2-2019 10:59 PM

sebab ramai mahacai bongok bangang
suka dikenceng dgn pemimpin sendiri.pun gigeh nak kaitan dgn pembangkang.oii  mangkok ayun siapa urus negara sekarang ??? bukan ph ??? .kalu sijil pun fake dah pasti  performance pun fail.  membankrapkan negara je. malu tak hingga dimata dunia
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
willow12 replied at 10-2-2019 09:54 PM
Aku rasa biar netizen je lah jadi perdana menteri mesia ni.. Bior depa rase mcmna kena londeh top  ...

Nak bekap pun bior la berbukti kukuh mcm nat ckp sila kemuka certification original yg ade cop mohor uni tu. Kalau diorg berani forge jugak mmg x malu la sebab senang je nak verify nowadays. Info di hujung jari kihkih
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Gaduhla hgpa demi ahlul politik...
yg pasti kna pandai membohong kena pandai temberang, baru la maju Malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Sedihnya dengan manusia yang back up menteri-menteri ph yang pakai fake degree ni..disebabkan politik sanggup kena tipu..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:26 AM From the mobile phone | Show all posts
harisbee replied at 10-2-2019 08:42 AM
Mantap puja kokosen... takjub terus percaya. Dasar jakun

Kokesen kurang sikit nipu dibanding lobai2
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:08 AM | Show all posts
kedaikain replied at 9-2-2019 11:05 PM
Eyh PH goverment sepenggal kan... pasni najib jd PM balik... so alang2 ramai pakar csi degree skrg ...

najib naik balik jadi PM? maknanya Kak Mah kembali mewarnai buletin utama la kan? alaaa kasssimmm (mana garfu? nak cocok mata)

as far as i know, masa dia study, apaknya meninggal, then dia balik sebab jadi calon ganti apaknya. tak abis belajar.
but then, kalau lepas tu dia sambung belajar balik i tak tau la sebab iols pun tak lahir lagi masa tu. cuma cerita dari kawan2 yang membesar di tahun 1974 itu.


Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:27 AM | Show all posts
dia blajar kat UK kan...
siap ada caretaker lagi...
caretaker ni bwk anak bini ...
anak2 dia pun skolah n grad sana...
sume dah jadi org besar2...
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:30 AM | Show all posts
boooo..nak g serang najib buat apa??
dia bukan PM dah..
bodo punya mahacai......
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078716s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list