Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6177
View
165
Reply

[Tempatan] adakah najib razak menamatkan pengajian di nottingham?

[Copy link]

Author: Knights    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-2-2019 11:33 AM | Show all posts
kedaikain replied at 9-2-2019 10:09 PM
Tuar ar... nk jail anuat aritu pon mkn 4 tahun...

ala..esok2 dekat nak mengundi....dia sumbat la najib dlm jel...

pastu rakyat pun dah lupa semua kencing/hancing bagai....masa tu teruk la najib kena kutuk....
PH menang lagi untuk kerajaan bg penggal ke -2..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:36 AM | Show all posts
tobby replied at 9-2-2019 10:28 PM
Kasihan mahacai bangang mcm menteri2 fake degree. Klu nama najib tak ada dlm senarai graduasi Univ ...

honorary degree tu bukan ke sejenis degree yang memang universiti akan kasi pree pree je kt org walaupun bukan student? aku wiki jd mcm nih

An honorary degree,[1] in Latin a degree honoris causa ("for the sake of the honour") or ad honorem ("to the honour"), is an academic degree for which a university (or other degree-awarding institution) has waived the usual requirements, such as matriculation, residence, a dissertation, and the passing of comprehensive examinations. The degree is typically a doctorate or, less commonly, a master's degree, and may be awarded to someone who has no prior connection with the academic institution[2] or no previous postsecondary education. An example of identifying a recipient of this award is as follows: Doctorate in Business Administration (Hon. Causa).


sukarno pun hade 26 honorary degree chuols... kalau degree with honor tu yelah mmg die study situ

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
seri_mawr replied at 11-2-2019 11:33 AM
ala..esok2 dekat nak mengundi....dia sumbat la najib dlm jel...

pastu rakyat pun dah lupa semua ...

hahahaha aku pon rase gtu... taktikal atok nk kasi org marah ngan najib drag2 case... Tp klu BN menang Najib ade chance kena ampon... dia kn Orang Kaya Pahang... Lantikan Agong sekarang koh3
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:43 AM | Show all posts
kedaikain replied at 11-2-2019 11:37 AM
hahahaha aku pon rase gtu... taktikal atok nk kasi org marah ngan najib drag2 case... Tp klu BN me ...

klu dah najib kena jel...payah la BN nak menang kot....

makan tahun jugak la nak naiknya...mcm PKR...sampai la Nuar x dapat jadi PM walaupun dah memang....

org kita kan mudah lupa....ni politik...segala taktik kotor ada...mana ada yg jujur...bersih dan amanah....

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:45 AM | Show all posts
kedaikain replied at 10-2-2019 10:09 PM
woit... Marzuki tunjuk sijil dia woit... ko sembang ape? walaupun fake koh3... tunjuk la degree  ...

Sijil yang edit tu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 11-2-2019 11:36 AM
honorary degree tu bukan ke sejenis degree yang memang universiti akan kasi pree pree je kt org wa ...

Utk yg belum tahu Nottingham tu top 10 ranking universiti di UK. Dia takkan jeopardize reputasi dia beratus tahun utk bagi anugerah tu kpd penipu2 sijil degree palsu.  Apa punya bodoh mahacai.  Pls try harder mahacai..  
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Takat ni jer la level menteri PH.  Itu pun biodata fake
52176109_1099145216935161_558946245037522944_n.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 12:10 PM | Show all posts
tobby replied at 11-2-2019 12:07 PM
Utk yg belum tahu Nottingham tu top 10 ranking universiti di UK. Dia takkan jeopardize reputasi di ...

siyes ke takde dalam list poonnnn

https://www.topuniversities.com/ ... niversities-uk-2019

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 11-2-2019 12:10 PM
siyes ke takde dalam list poonnnn

https://www.topuniversities.com/university-rankings-articles/ ...

2019 kan baru start 2 bulan jer dik. Org tgk yg sepanjang 2018
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 12:18 PM | Show all posts
tobby replied at 11-2-2019 12:07 PM
Utk yg belum tahu Nottingham tu top 10 ranking universiti di UK. Dia takkan jeopardize reputasi di ...

baidewei bro aku bkn nk pertikaikan degree najib tu pun samdol. aku cuma nak cakap, takat honorary degree ko takyah gi kelas pun takpe. len la kalau degree mcm ahmad maslan pointer 3.85.

ko ni pun same je mcm mahacai lain, aku takde niat pun nak gaduh ngan ko. lenkali tu takyah obses sgt ngan najib or politik bro, bukannye benda tu bawak ke mati pun. ko cakap mahacai kaki kencing, ko tu kaki gaduh. patut la org associate BN ni dengan kehuru-haraan, belagak hidung tinggi. bn kalah sblm ni sbb faktor penyokong mcm ko la. ko jugak penyebab kejatuhan BN. sekian
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 11-2-2019 12:18 PM
baidewei bro aku bkn nk pertikaikan degree najib tu pun samdol. aku cuma nak cakap, takat honorary ...

Aku pun just nak bagi tahu. Universiti2 top ranking takkan bagi apa2 anugerah kpd penipu2 fake degree, lebih2 lagi klu ko tipu sijil dia.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
kucingitam replied at 11-2-2019 11:08 AM
najib naik balik jadi PM? maknanya Kak Mah kembali mewarnai buletin utama la kan? alaaa kasssimmm  ...

Masa dia balik dari UK tahun 1974, umor dia 20. Acana macai ckp dia lulus O level at 15 & A level at 16. Graduate at 20 walhal in 1974 dia lom abis belajar. Balik sebab apak passoff. Lainlah apaknya passoff, dia dah keja kat PETRONAS in 1974. 1n 1974 dia baru masuk U first year. Kena balik bila apak ninggal. Lepas tu jadi calon Pekan, ganti apaknya. Next year mak dia kawenkan dia. Bila   masa dia balik semula ke uk, sambung belajar.....?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 12:37 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 12:41 PM | Show all posts
NAT_11 replied at 11-2-2019 12:35 PM
Masa dia balik dari UK tahun 1974, umor dia 20. Acana macai ckp dia lulus O level at 15 & A level  ...

out campus kot..(bersangka baik)

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 12:48 PM | Show all posts
golava replied at 11-2-2019 12:37 PM
woiii beruk, jgn sibuk hal orang bilamana anak sedara kau sendiri jahanam menCURIK haq orang lain
...

bahaha         





Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
NAT_11 replied at 11-2-2019 12:35 PM
Masa dia balik dari UK tahun 1974, umor dia 20. Acana macai ckp dia lulus O level at 15 & A level  ...

koh3... ini macam soalan WKS bg kt LGE ni... haaa... jawab la cacai sume... koh3
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 01:07 PM | Show all posts
kalo g website Nottingham UK tu ada je mention nama Najib...
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 02:03 PM | Show all posts
NAT_11 replied at 11-2-2019 12:35 PM
Masa dia balik dari UK tahun 1974, umor dia 20. Acana macai ckp dia lulus O level at 15 & A level  ...

Umur najib pd 1974 adalah 21 thn

In the UK, the average age of graduation is between 21 and 22. People finish secondary school at age 18 and either take a year out of go straight to university, and most bachelors courses are three years long (we generally don't use the Major/Minor system which saves class time).
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Guanjeng dah tunjuk cert, jibun bila lg? xde tulur ke?

#maluaperrbosskurkurkur
#HadiAyamDedakSedap
#PMRiverBulohInn
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Kita tunggu pak jibby upload ye.. hahahahahaahha
Screenshot_20190211-182751.jpg
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
2.495956s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list