Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6179
View
165
Reply

[Tempatan] adakah najib razak menamatkan pengajian di nottingham?

[Copy link]

Author: Knights    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-2-2019 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
gujiwa replied at 11-2-2019 06:29 PM
Kita tunggu pak jibby upload ye.. hahahahahaahha

koh3 upload jibun upload... lame dh kitaorg tgg ni dr 2017... cepat upload... jgn lambat sgt nnt org igt photoshop koh3
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Doktor falsafah kehormat tak boleh pki sbg ukuran kebolehan akademik kerana dianugerah sbg pengiktirafan khidmat seseorang kpd negara, sektor perniagaan, dll tanpa perlu memenuhi keperluan seperti ijazah sarjana muda, ijazah sarjana, research dan endorsed thesis. Krn itu ia bukan bukti Najib ada ijazah.

Alumni pula hnyalah tanda Najib bekas pelajar Nottingham University. Tak semestinya dia ada ijazah dari universiti itu.

Sebelum PRU14 dulu ada seorang bks pegawai tinggi Krjn BN yng ditugaskan menjaga PM Tun Razak semasa Tun sakit tenat di London kata Najib tak de ijazah sbb tak duduki final examnya. Najib asyik dgn bapanya yg sakit tenat. Klu bekas pegawai ni betul dan Najib ada ijazah, timbul persoalan dari mana Najib dapat.. dihadiahkan krn anak PM ke atau dibeli sesuai dgn slogan "cash is king!".

Apa2 pun yang relevan skrg Najib ada ijazah ke tak? Kalau ada, sila tunjuk salinan scroll ijazah dan transkrip keputusan penoh yang disahkan tulin. Tak memadai dgn pengesahan seorg professor yg pernah mengajar Najib.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
At least bagi gambo pakai jubah graduation ada belon pun cukup...
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
kedaikain replied at 11-2-2019 09:20 PM
Doktor falsafah kehormat tak boleh pki sbg ukuran kebolehan akademik kerana dianugerah sbg pengiktir ...

Kesimpulannya kalo najib tunjuk ada degree, orang akan tuduh dia beli sebab cash is king?? atau sebab dia anak pm??

Ohhh..macam Tu..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
wana89 replied at 11-2-2019 09:34 PM
Kesimpulannya kalo najib tunjuk ada degree, orang akan tuduh dia beli sebab cash is king?? atau se ...

Tunjuk dulu... yg len blkg cite
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Wana ni malas nak cakap banyak..
. Beriya nak orang tu tunjuk..

Kalo dapat tunjuk, dituduh cash is king atau hadiah sebab anak pm..

Kalo xdapat tunjuk dikata pula tak habis belajor..
Apa2 pun salah..menguap den dengan koma ni..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
wana89 replied at 11-2-2019 09:36 PM
Wana ni malas nak cakap banyak..
. Beriya nak orang tu tunjuk..


layan spesis bodoh ni mmg tak guna wana....  
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
dinopower2 replied at 11-2-2019 09:39 PM
layan spesis bodoh ni mmg tak guna wana....

Kesimpulannya meka nak keputusan ikut tekak meka dan kepercayaan meka..jika tak selari akan dituduh macam2.. pok cik jib, xpayah tunjuk..buang masa jah..orang tuduh pok cik dapat degree sebab anak tun razak, xpun pok cik beli..ngok betul wana tengok..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
wana89 replied at 11-2-2019 09:42 PM
Kesimpulannya meka nak keputusan ikut tekak meka dan kepercayaan meka..jika tak selari akan ditudu ...

dah nama mahacai mmg musti bodoh...
kena puak die senyap je haha
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 09:49 PM | Show all posts
nak jadi alumni bukan ke kena graduate?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jalfa at 11-2-2019 09:58 PM

Ye ke alumni x yah gaduate....kalo camtu ada la nama mat sabun dlm alumni uitm cepat bang mat daftar alumni uitm..maybe nanti dpt ijazah kehrmat dr uitm...leh la gebang

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa pok jib yang duk sibuk nak check....bekas je pun. Lagi pun dia tak kan jadi pm dah sekali pun bn memerintah balik. Xde relevan kat situ....check la yang berkuasa yang bekerja sekarang.....kenapa suka kenang yang lepas2.....kata Malaysia Baru...pandang ke depan dah la.....
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
boboiyot replied at 11-2-2019 10:06 PM
Siapa pok jib yang duk sibuk nak check....bekas je pun. Lagi pun dia tak kan jadi pm dah sekali pun  ...

amenda mengarut pandang ke depan..,
dulu bkn main kutuk menteri bn bagai... suh letak jawatan..,

kena puak pihak ph kena diam2 haha
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Woi jgn tunjuk transkrip University Nottingham International US mcm marzuki dh ler... koh3
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:10 PM | Show all posts
Edited by NAT_11 at 11-2-2019 10:14 PM
dinopower2 replied at 11-2-2019 09:47 PM
dah nama mahacai mmg musti bodoh...
kena puak die senyap je haha

Kalau kita tuduh orang, kita kena buktikan degree kita tak fake.
ALUMUNI bukan degree. Ia cuma pengakuan UNIVERSITI kau ada
belajar di universiti itu.
Najib perlu tunjuk sijil dia, bukan bergantung hayat pada ALUMUNI.
Buatlah PRESS KONFERENCE, tunjukkan sijil dan gambar-gambar konvo,
barulah betul. Orang takkan bangkitkan issu ini lagi. Takda siapa bangkit
kan degree Tun M dan Tun Hasmah sebab dia ada gambar konvo,
gambar terima sijil dari Chancellor, gambar pakai jubah pegang sijil,
gambar pakai jubah dengan keluarga, siap kerja jadi doktor kat spital.
Bila dah tunjuk semua ni, orang takkan pertikai dan bangkitkan issu ni lagi.
Selagi tak tunjuk, orang akan tanya.
Lim Guan Eng orang tak bangkitkan issue dgree EKONOMI dia sebab
dia tunjuk SIJILnya. Orang bangkitkan issue pengakuan dia as PROFESIONAL
AKAUNTAN. Orang ckp dia cuma ada MASTERS in ECONOMI, takda ACCA.
Dia balas MASTERS IN ECONOMI DI AUSTRALIA dianggap sama mcm
Professional Akauntansi. Dia tunjuk surat pengiktirafan dari Universiti
sebagai Profesional Akauntan tapi dalam surat tu menyatakan itu penyata
sementara. Dia patut daftar di MIA.
Najib cuma ada ALUMUNI, takda sijil dan takda gambar KONVO langsung.
Kalau aku jadi Najib, aku takkan MALU buat press conference tunjukkan
degree as well as gambar-gambar konvo tahun 1974  untuk diviralkan
supaya tak timbul lagi persoalan tentang kelulusan aku.Tak perlu defensdive ckp kalau tunjuk degree pun, nanti orang kata pelesu.
Melalui degree tu orang boleh CSI samada tulin atau pelesu.



Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
NAT_11 replied at 11-2-2019 10:10 PM
Kalau kita tuduh orang, kita kena buktikan degree kita tak fake.
ALUMUNI bukan degree. Ia cuma pe ...

ko ni makin buta ke apa... dahla ayat copy paste
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
alumuni tu apa
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:15 PM | Show all posts
dinopower2 replied at 11-2-2019 10:11 PM
ko ni makin buta ke apa... dahla ayat copy paste

KAHKAHKAH...ni je ke ayat yg kau boleh tulis.....?????
Power dah hilang ke........
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:17 PM | Show all posts

Alumuni ni pengakuan UNIVERSITI tapi tak boleh digunakan
kalau ko mohon kerja. Kau tetap kena tunjuk degree dan
transkripsi kursus kau. Cuma something prestegious untuk
orang-orang tertentu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
NAT_11 replied at 11-2-2019 10:10 PM
Kalau kita tuduh orang, kita kena buktikan degree kita tak fake.
ALUMUNI bukan degree. Ia cuma pe ...


Hensem madey
Screenshot_20190211_221756.jpg
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.074314s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list