Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3335
View
88
Reply

[Politik] Jike Atok Bijak Laksane Buat La Rombakan Kabinet Sekarang [#72 ~ 4 Poin Bukti Tidak Layak Masok Parlimen]

[Copy link]

Author: tumpanglalu74    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-2-2019 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by tumpanglalu74 at 12-2-2019 11:00 AM

Haha..  Agak2 boleh tido malam tak bahalol2 tu?

Dalam kes ni bior la Atok buboh anak sendiri masok kabinet pon takpe.  Janji boleh bawak ketengah dan tak memalukan negare di mata dunia.

Contoh seorang bahalol:



Atok tak rase tertipoo ke?
Single Polls, Total 57 Users voted
15.79% (9)
75.44% (43)
8.77% (5)
Your User group have no permission to vote

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah nama pun bahalol..lena jer..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Setuju ke atok 13 kerusi? Jd pm pun dgn persetujuan DAP kan?
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa atok nak buat? YB Dap pun terlibat sama dlm fake degree. DAP kan parti dominan
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 12:43 AM | Show all posts
apa komen @dodolgemok laknatullah
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 01:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Such a disgrace. Ugh
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 02:18 AM | Show all posts
total failure.
semata2 nk dpt kuasa, rakyat marhein yg kena hadap semua2 menteri yg tak qualified langsung jd menteri.

sekarang, kucar kacir dari semua sudut pun. menteri yg berfungsi pun boleh dikira dengan jari.


memerintah bukan sesenang mcm zaman uol membangkang dulu k.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 02:21 AM From the mobile phone | Show all posts
ya ampun..memalukan msia jah
babi celaka mata kurang baik konon
ngaku je la ko tu bodoh.cakap pun gagap
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 03:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Brambus dgn atuk2 skali. Rasa mcm nk buang negara jer deme neh semua ke palastin. Menyusahhhkan oghangggg
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 03:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa sebenar benda yg dia nak cakap ek?
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 08:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Atok lena lg tu...belum dpt laporan gaytohhh
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
whitemagic replied at 10-2-2019 12:43 AM
apa komen @dodolgemok laknatullah

sekor tu mana berani nak masuk..,
time 1mdb die tag org la haha
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 08:08 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 10-2-2019 02:21 AM
ya ampun..memalukan msia jah
babi celaka mata kurang baik konon
ngaku je la ko tu bodoh. ...

rupa2nya mat maslan tu hebat la... pemimpin umno jauh lg hebat... wpun ditakrif bodoh dulu2...

mai menteri ph ya ampun sbijik bodoh mcm mahacai haha
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 08:34 AM From the mobile phone | Show all posts
macam tak percaya pulak aku dengan keadaan menteri-menteri malaysia sekarang ni. Menteri kewangan silap titik perpuluhan pun orang boleh tolerate lagi. Gila
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 09:08 AM | Show all posts
whitemagic replied at 10-2-2019 12:43 AM
apa komen @dodolgemok laknatullah

kau tak payah tanya laa beliau itu..  tengah syok layan kencing...   
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Eww xbaca dulu ka teks sendri. Aibnya
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Atok salah percaturan ke cmn ni?
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau atok nak pon, masalahnya bolehkah? Dia tak sepower PM ke4 skrg
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgh cari org2 bijak utk join ph.....kalau menolak terima padah.....ibarat diluah mati emak ditelan mati bapak....
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 03:38 PM | Show all posts
aku memang tak boleh terima orang bodoh english jadi ketua

international graduate tapi tak pernah jumpa phrasa 'like-minded countries'... siapa lagi yang dah kau kencing, hanat?

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.099772s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list