JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
2601
View
88
Reply

[Politik] Jike Atok Bijak Laksane Buat La Rombakan Kabinet Sekarang [#72 ~ 4 Poin Bukti Tidak Layak Masok Parlimen]

[Copy link]

Author: tumpanglalu74       Show all posts   Read mode

Post time 11-2-2019 07:04 AM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 11-2-2019 01:49 AM
Keberanian beliyau membakukan bahase inggeris patot dipuji..

Jgn main2 dgn lulusan cambridge
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts
keronsang replied at 10-2-2019 05:01 PM
gila ah..kalau korg prasan..dia nak sebut wording resolusi pun dah ala2 sangkut. Cane nak represent  ...

Nak sebut perkataan like-minded mcm tak lepas di kerongkong dia. SPM dpt berapa marzuki ni?  Tetiba grad cambridge
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
tobby replied at 10-2-2019 11:43 PM
Cuba teka siapa....

Forex - 'Saya tak tahu'

Hahahahahahaha.. 1mdb case punya lah complicated dia tau..how come degree plesu yg simple jd idk
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
harizs replied at 11-2-2019 08:37 AM
Nak sebut perkataan like-minded mcm tak lepas di kerongkong dia. SPM dpt berapa marzuki ni?  Tetib ...

errrkkkksss...rupa2 nya tu lah wording yg susah sgt nk sebut.. sis ulang 5x tp masih x bleh tangkap.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
keronsang replied at 11-2-2019 11:00 AM
errrkkkksss...rupa2 nya tu lah wording yg susah sgt nk sebut.. sis ulang 5x tp masih x bleh tangka ...

Serupa mcm member aku yg bodo english nak sebut stomach (perut) pun x lepas... Dia pi sebut setomeh
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 12:19 PM | Show all posts
itu la pentingnye english edukeisyien..bongok punye menteri!!!
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
tu dia kisah sedih menteri2 ph


























Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 01:32 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 02:07 PM | Show all posts
harizs replied at 11-2-2019 11:13 AM
Serupa mcm member aku yg bodo english nak sebut stomach (perut) pun x lepas... Dia pi sebut setome ...

sobutan salah tak apo bro..anggap yo la slang...jangan grammar aka tatabahaso pun salah....nampak bonar pomaleh skulah...wakakakakakka
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 02:37 PM | Show all posts
Yang paling mengejutkan, ramai pulak mahacai PH yg membela penipuan menteri menteri, bukan main membela lagi lim kit siang.  timbalan YDP Dewan Rakyat Nga KM pun bukan main backing menteri2 yg faking the sijil,  termasuklah kaum cina kuat membekap menteri2 cap ayam penipu sijil ni di page Msiakini.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 02:45 PM | Show all posts
MAHACAI yang nak membela tu dah terjerut. DAH TERMALU sendiri so terus2anlah menegakkan benang yang basah untuk menyedapkan hati sendiri..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 02:50 PM | Show all posts
yang cerdik2 semua join kerajaan pada masa lepas

tinggal la yang kurang cerdik jadi pembangkang
sebab dulu2 syarat jadi pembangkang kena otak tiga suku,
asal bangkang je

tiba2 puak yang itu naik lepas PHITNAH menang

so jangan la letak expectation tinggi sangat





Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 03:38 PM | Show all posts
menteri2 ph ni memberi idea kpd anak muda... ada SPM pun sudah cukup untuk jadi menteri. X payah belajar tinggi2.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:13 PM | Show all posts
Bila dah kantoi, barulah nak tuding jari sana sini..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
apam replied at 10-2-2019 08:34 AM
macam tak percaya pulak aku dengan keadaan menteri-menteri malaysia sekarang ni. Menteri kewangan si ...

Muntri kewayangan tu dulu time pembangkang dia silap excel sheet masa pemilihan DAP, dah jadi muntri silap titik perpuluhan....CA apa tu?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:29 PM | Show all posts
lkick2113 replied at 11-2-2019 04:26 PM
Muntri kewayangan tu dulu time pembangkang dia silap excel sheet masa pemilihan DAP, dah jadi munt ...

CA cap ayam ...xde dlm daftar  
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
tobby replied at 11-2-2019 04:29 PM
CA cap ayam ...xde dlm daftar

Ada ko nampak statement dia nak counter si wee ka siong punya statement?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:32 PM | Show all posts
lkick2113 replied at 11-2-2019 04:30 PM
Ada ko nampak statement dia nak counter si wee ka siong punya statement?

xde...tarak berani. krik...krik
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
tobby replied at 11-2-2019 04:32 PM
xde...tarak berani. krik...krik

Hahahahaha...LGE yg dikatakan pandai dah lama kantoi time jadi CM penang...si @badaksumbu  dah kantoikan mahacai, tu belum kes premium tanah kat penang lagi yg nampakkan budget supplus hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:40 PM | Show all posts
lkick2113 replied at 11-2-2019 04:36 PM
Hahahahaha...LGE yg dikatakan pandai dah lama kantoi time jadi CM penang...si @badaksumbu  dah kan ...

kwn2 aku masa kempen pru14 punya la puji puja sakan guan eng ni chartered accountant... dok sebut akauntan bertauliah tersohor tu...  sekali kantoi tipu sijil, tipu biodata pulak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.133231s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list