Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3334
View
88
Reply

[Politik] Jike Atok Bijak Laksane Buat La Rombakan Kabinet Sekarang [#72 ~ 4 Poin Bukti Tidak Layak Masok Parlimen]

[Copy link]

Author: tumpanglalu74       Show all posts   Read mode

Post time 11-2-2019 04:49 PM | Show all posts
tobby replied at 11-2-2019 04:40 PM
kwn2 aku masa kempen pru14 punya la puji puja sakan guan eng ni chartered accountant... dok sebut  ...

dah ada gambo sijil kalo tak silap

punahsihat nobita si pua yang tolong tepekkan kot

takpe kita tunggu kehebatan netizen memperinci
samada pua upah RBA gred atasan untuk kelentong lagi dan lagi


Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa punya sampah punya poll punya pilihan.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 05:20 PM | Show all posts
dizekni replied at 11-2-2019 04:49 PM
dah ada gambo sijil kalo tak silap

punahsihat nobita si pua yang tolong tepekkan kot

tapi dlm data base CA tetap xde  
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
atok letak jer lah jawatan ..  buat malu jerk .
biar anwar pulak handle .
kita tengok macamana  .
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau berlaku rombakan kabinet.. harap2 tun m pecat menteri kewangan dan timbalan menteri pelajaran dari dap ni sbb nampak sgt depa ni asik nak tolong org cina je.. sungguh2 depa tolong.. juga harap tun m dpt pecat sekali menteri2 melayu ph yg tak pro bumiputra dan takde fungsi utk tolong bumiputra pon.. gantikan dgn yg betul2 ultra melayu dan pro bumiputra tu pun kalau ada laa..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
tobby replied at 11-2-2019 04:40 PM
kwn2 aku masa kempen pru14 punya la puji puja sakan guan eng ni chartered accountant... dok sebut  ...

Hahahaha...konon CAT ka apa nama tu? Tapi tang sijil kita tipu sikit je, janji amanah tak songlap duit rakyat
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
˱̫
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 07:16 PM | Show all posts
sPESIS KONON-KONON RAKYAT TERANIAYA YANG MEMBELA NASIB RAKYAT DIJULANG JADI MENTERI ,ELOK-ELOK JADI MENTERI RUPA2NYA KESIALAN BERPANJANGAN  DITAMBAH DENGAN BAHALOL  DIGARAP DENGAN BODOH, BUSUK MEREBAK 1 NEGARA.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 07:17 PM | Show all posts
Vidoe mana aku nak tengok video marzuki kononnya mata rbaun nak baca text tu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
HannahMontana replied at 11-2-2019 07:17 PM
Vidoe mana aku nak tengok video marzuki kononnya mata rbaun nak baca text tu.

Ni videonya.. https://www.instagram.com/p/BtqrfRNntO2/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=2h8zywuaqclr
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Senyap je atuk tak berkutik langsung..nk tengok apa komen atuk kutty pasal ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:36 PM | Show all posts
tobby replied at 11-2-2019 08:18 PM
Ni videonya.. https://www.instagram.com/p/BtqrfRNntO2/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=2h8zywuaqc ...

Thank you Tobby !!!!!!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:51 PM | Show all posts
as expected lah kan mahacai babigemok xdpt menjawab dgn fakta mula lah sampah kan thread org
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-2-2019 10:47 AM | Show all posts

4 Poin Menunjukkan Marzuki Tidak Layak Masok Parlimen

Edited by tumpanglalu74 at 12-2-2019 10:49 AM
lazim replied at 10-2-2019 01:27 PM
Eww xbaca dulu ka teks sendri. Aibnya
"Kementerian Dalam* / Luar Negeri akan terus memantau perlaksanaan resolusi 2334 ni di PBB.  Untuk makluman Malaysia bersama-sama..  Malaysia bersama-sama.. ape ni*.. one like us civic minded country* telah berjaya memintak* PBB..  Maaf ya mata kurang baik."

1.  Nak sebut Kementerian Luar Negeri tersilap sebut Dalam

2.  Menyebut 'ape ni' di parlimen - jelas menunjukkan sikap tidak profesional

3.  Menyebut sesuatu yang tidak difahami umum

4.  Menyebut perkataan meminta dengan istilah pasar yakni 'memintak'
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:34 AM | Show all posts
dodolgemok replied at 11-2-2019 05:14 PM
Apa punya sampah punya poll punya pilihan.

It's about integrity, about he claimed something he is not.

And it was PH/DAP first who raised about fake degrees etc. So now u fuckers are saying everything is okay?

such a bunch of hypocrite pigs you are
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:57 AM | Show all posts
mata kurang baik ke sebutan atau pemahaman BI yg kurang baik ?
adoiiii... parah la
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:28 PM | Show all posts
M5 replied at 10-2-2019 03:23 AM
Apa sebenar benda yg dia nak cakap ek?



dia pun tak tahu, apa benda yg dia cakap..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:36 PM | Show all posts
Nk minta gred 41 kena ada degree at least. 27 29 kena ada dip atau stpm. Gred 17 spm. ko speaking pun ke laut .. tetiba jadi menteri luar.  apa jahanam kabinet atok
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
harizs replied at 12-2-2019 11:34 AM
It's about integrity, about he claimed something he is not.

And it was PH/DAP first who raised ...

Aku cakap pasal poll punya pilihan. Apa bodoh kau tiba2 spiking merepek acah2 pandai pulak? Aku senyum sinis jah.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:44 PM | Show all posts
dodolgemok replied at 12-2-2019 01:42 PM
Aku cakap pasal poll punya pilihan. Apa bodoh kau tiba2 spiking merepek acah2 pandai pulak? Aku se ...

eleh...post lain beriya2 ko defend menteri2 sijil fake.  gigih jd defender kpd penipu sijil

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081145s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list