JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
12Next
Return to list New
1278
View
38
Reply


'Dah Kemaruk Ke?'- Bomba Terpaksa Bantu Remaja Keluarkan Zakar Tersangkut Dalam Botol

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-2-2019 09:02 AM | Show all posts |Read mode
Nampaknya, sudah bermacam cara digunakan lelaki untuk memuaskan nafsu masing-masing. Dahulu ,tular mengenai patung seks, kemudian kes zakar tersangkut dalam gelung besi.





Kredit foto: Facebook





Terkini, tular gambar seorang lelaki dipercayai masih remaja yang ditimpa malang apabila cuba memuaskan nafsunya menggunakan botol mineral.


Namun, nasib tidak menyebelahi beliau kerana kemaluannya dikatakan tersangkut di dalam mulut botol tersebut ketika cuba mengeluarkannya.





Kredit foto: Facebook





Pihak bomba kemudiannya terpaksa dipanggil untuk menyelamatkan keadaan. Menurut laman Facebook Viral Kini Edisi Khas, anggota terpaksa memotong botol berkenaan untuk mengeluarkan kemaluan lelaki itu.





Kredit foto: Facebook





Kisah ini mendapat perhatian netizen yang memberikan pendapat dan perkongsian masing-masing. Ada yang bersyukur kerana remaja terbabit tidak merogol anak dara orang, sebaliknya 'merogol botol'.



Pun begitu, ada pula yang membuat spekulasi bahawa mungkin beliau malas ke tandas dan memilih untuk membuang air kecil di dalam botol.



Tidak kurang, ada juga meluahkan rasa kagum dengan skop tugas bomba yang sangat luas termasuk dalam kes seperti ini.







Kredit Foto: Facebook





Dalam masa sama, Admin laman FB itu menasihatkan golongan lelaki bujang yang tidak dapat menahan syahwat supaya meminta orang tua mereka agar cepat dikahwinkan.





Kredit foto: Facebook





Semoga insiden ini juga menjadi pengajaran kepada semua untuk tidak melakukan aksi-aksi yang bakal mengundang padah. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-2-2019 09:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Atukoi...{:cryrun
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Botol plastik kan.. Klu iols sanggup cari pisau potong sendiri dari tahan malu tunggu bomba yg potong botol tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-2-2019 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Kan? Setakat plastik boleh kot potong sendiri...
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Ayo dik.. beli je kat lazada sex toy... mcm2
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Ini baru btl anu dlm botol
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
{:yameteh
Adui adik. Sunat lah trus kat situ skali senang, blh la puasa sket nafsu tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 12:26 PM | Show all posts
ke sbb nk kucil dlm botol.. mana la taw kan..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau lah botol tu boleh berbicara hahahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
matbad: Kalau lah botol tu boleh berbicara hahahhaa

apa la salah aku
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
penangan....'ANU DALAM BOTOL'.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
cenonetnye boleh masuk dalam botol minrel
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
"Ketatnya syg punyaaa"

Kata lelaki berkenaan pada botol kesayangan beliau
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa i rasa mmg dia kencing dlm botol tu je?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-2-2019 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
MadameOnion replied at 10-2-2019 02:50 PM
Kenapa i rasa mmg dia kencing dlm botol tu je?

Kalau kencing penis akan kendur slps selesai sis. Macam kepala turtle pasti tak tersekat.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm2 daaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 03:54 PM | Show all posts
Menyusahkan abam bomba je
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang lagi tragic perkongsian sorang doktor ni  pasal patient dia, tersangkut buzz the light year dalam anus. To the infinity & beyond
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 08:46 PM | Show all posts
tinggi imaginasi si dia
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-2-2019 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Agak2 siapa yg ambil gambar malangni??
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.136888s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list