JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
6019
View
120
Reply

"Boleh Tak Stop Cakap Bossku-Bossku!, Bila Masa Pula Aku Jadi Boss?" - Nabila Huda

[Copy link]

Author: top5complete    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-2-2019 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 10-2-2019 12:26 PM
yada yada tu apa maksud dia nyah?

Apa paaaa je laaa...
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 10-2-2019 02:27 PM
kannn...dia xsedar ke muka dia tu lg kg..oops

Bukan muka kg.com tp ulubanat.com.. dh la itam kepam, gusi lebam gigi kuning.. zizikkk ngatt
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Mende tgh in trend, hadap je lah....nanti2 kuar perkataan lain yg in trend, lenyaplah bossku2 tu. Pastu nanti ko up status utk perkataan baru tuh pulak
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
ashcroft86 replied at 10-2-2019 01:09 PM
Yada yada weols sebut tu merujuk kpd perkataan2 rempit lain. Lollssss. Murmur tu bkn murah-murah k ...

Cheh hahahaha ingat chuols sambung yada yada tue dgn word sebelumnya hahahaha ai ingatkan murmur=bercakap rupanya murah murah, aiyookk bercampur campur bahasa meleis dgn english
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols pun macam x berkenan dengar banyak kali perkataan bossku ni, kalau diguna keadaan yg x relate langsung
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 03:51 PM | Show all posts
rimas btl la asyik ckp nak malu apa bossku..
kat sabah ckp boss ku lama dah tp cara tu takdelah
mcm org skrg ni.sikit2 bossku ntah apa2
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah_ary2 replied at 10-2-2019 12:34 PM
Hahahaah yada yada dgn murmur tue bukan english word ke chuols??

aku pun menyampah org yg bossku bossku ke hulu ke hilir. murmur semua tu euwwwww! xleh ke tulis murah? heart murmur aku tau la.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Relax sudah.

Sementara tgh trending.

Service warung dh upgrade? Tu lg penting utk difikirkan.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat sabah dah berzaman guna bossku.  Tujuannya utk mesra dan penggunaannya bertempat.  Contoh mcm ko nak isap rokok takde lighter ko paling kiri nampak mamat pegang lighter ko cakaplah boss pinjam lighter boss.  Atau kalau sesama kawan dok berlawan cakap then adalah sorang cakap eh sudahlah jangan ko marah bossku.

Tapi bila dapat kat org semenanjung macam kera dapat bunga. 24 jam dok bossku sana bossku sini memang gampanglah.  Penggunaan pun tak sesuai tu yg org meluat tu.  Org sabah dengar pun jadi meluat
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
nabila slalu buat2 berebut laki dia tu dgn anak dia..  mgkin bg dia pkara biasa..  tapi kesannya dia pd anak tu mgkin nabila xtau..  gila punya didik
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Lg meluat bila sebut gais gais rengsa rasa
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
perembes replied at 10-2-2019 06:30 PM
nabila slalu buat2 berebut laki dia tu dgn anak dia..  mgkin bg dia pkara biasa..  tapi kesannya dia ...

Itu lah kannn...daku pun terfikir benda yg sama
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 07:32 PM | Show all posts
sleepandream replied at 10-2-2019 11:56 AM
jawab je la balik "ye ada apa kuliku"

Aku buat lepas ni..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
September14 replied at 10-2-2019 01:18 PM
Antara bossku dgn nabila. Aku lg mnyampah dkt nabila ni.. angkuh

Exactly. Siap nak kampung kan orang.  
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang penting dah beli kuali baru ke nak goreng ikan???
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 10-2-2019 02:21 PM
Skrg tgh on BBB.. bukan besher bheserr

BBBB - bukan beshe beshe bosskurrr
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Bahasa netizen...nyampah gak
Kalau dah doplopatjam asik sebut je bossku2 rimas gak...sesekali ok lah...

Bahasa rempit? Sama gak kot mcm korang selalu sebut " iols chuols yihhhh heshe missfake lobenak lobatak panataik jibby " dan pelbagai gelaran lain utk org2 malaysia....
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg menyampah..entah apa2 bossku nie..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
September14 replied at 10-2-2019 01:18 PM
Antara bossku dgn nabila. Aku lg mnyampah dkt nabila ni.. angkuh

Sama la....
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
annadonna replied at 10-2-2019 05:18 PM
Kat sabah dah berzaman guna bossku.  Tujuannya utk mesra dan penggunaannya bertempat.  Contoh mcm ko ...

mcm sakai kan bila ayat bossku ni sampai ke org semenanjung . sikit2 bossku bossku.. at least di sabah ada situasi trtentu baru la bossku ni keluar.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.108264s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list