JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
6006
View
120
Reply

"Boleh Tak Stop Cakap Bossku-Bossku!, Bila Masa Pula Aku Jadi Boss?" - Nabila Huda

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Post time 11-2-2019 01:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Walaupun aku pun tak berapa suka ayat tu tapi xde pulak aku nak hina and suruh orang stop cakap.
Aku rasa lagi annoying dengar bapak nabila duk berpeeweeeeeet ....
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:18 AM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 10-2-2019 02:43 PM
Meluattt dgr jibby sebut. Hahaha

Jibby sebut ok. Yg mamat rempit dlm video jibby tu rasa nak lempang je dengar suara dia
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:42 AM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 10-2-2019 11:06 PM
terjumpa ni kat fesbuk..baru aku tau maksud bossku tu

hahaha ouch sgt sarcasm pakjib!
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 06:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Bila digunapakai dlm context ayat yg tak sesuai,  tu yg jadi menyampah.

Ala2 hah tepok,  muahciked etc..
Geli kut.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 07:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Amboi ape kate suruh apak ko berenti dok sebut phewittttt phewwwitttt tu...aku pon annoyed dgn apak ko dah tua tua dok pewit pewit...and lg annoy tgk ko berwajah nan desa flat pprt tapi perasan muka london.....jangan sentap bohhhh
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 07:59 AM From the mobile phone | Show all posts
jalfa replied at 11-2-2019 07:39 AM
Amboi ape kate suruh apak ko berenti dok sebut phewittttt phewwwitttt tu...aku pon annoyed dgn apak  ...

Kan lpstu x hbis2 tunjuk aurat yg hitam lebam tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
September14 replied at 10-2-2019 01:18 PM
Antara bossku dgn nabila. Aku lg mnyampah dkt nabila ni.. angkuh

Setuju..hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
perembes replied at 10-2-2019 06:30 PM
nabila slalu buat2 berebut laki dia tu dgn anak dia..  mgkin bg dia pkara biasa..  tapi kesannya dia ...

Anak dia anggap pak tiri mcm bf dia..kan ke biol tu ajar anak gitu
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:19 AM | Show all posts
September14 replied at 10-2-2019 01:18 PM
Antara bossku dgn nabila. Aku lg mnyampah dkt nabila ni.. angkuh

kita sama!! semua benda nak merempan..memang la berbakat tapi rasanya her time is up..ramai pelakon2 baru berbakap plus ada rupa..so sheols buleh ke tepi dah..ambik watak mak mak pulak ganti acik dian p.ramlee
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:23 AM | Show all posts
menagis nabila baca komen2 hencapan dalam ni..tu lah..sapa suruh kuat merempan
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:27 AM | Show all posts
pavlovachoc replied at 10-2-2019 11:51 AM
bkn kate nabila .. aku pun benci dengar perkataan tu .. . sekali dua boleh la terima

ya lah... aku pon naik menyampah sebab first tak paham dari mana asal usul yang asyik nak bosskur kepala hotak tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:28 AM | Show all posts
MadameOnion replied at 11-2-2019 08:19 AM
kita sama!! semua benda nak merempan..memang la berbakat tapi rasanya her time is up..ramai pelako ...

dia ada je berlakon watak mak2

and walaupon dia merempan... muka tak kategori cantik
aku suka je lakonan dia
compare to yang acah2 muka lawo tapi kayu
(nak aku sebut ke)


Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:30 AM | Show all posts
Edited by MadameOnion at 11-2-2019 08:32 AM
perembes replied at 10-2-2019 06:30 PM
nabila slalu buat2 berebut laki dia tu dgn anak dia..  mgkin bg dia pkara biasa..  tapi kesannya dia ...

itulah..kalau bapak kandung masih ok lagi..ni bapak tiri pulak tu..even bapak kandung pun masih kena ada batasnya..dia ni memang tak tengok berita ke tak baca newspaper ke?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:34 AM | Show all posts
Nasib baik aku tak cakap BOSSKU..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:43 AM | Show all posts
aku pun rimas dgn boss ku ni sebab hampir setiap masa facebookers fb dok lah tulis benda ni...
mcm x dok idea lain haishh

kalau istilah dlm forum mcm hencap,hauk,merempan ni bunyi pro sikit
tapi x ada pulak org yg guna kat mana2 selain forum ni
pelik jugak aku

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 11-2-2019 01:52 AM
Walaupun aku pun tak berapa suka ayat tu tapi xde pulak aku nak hina and suruh orang stop cakap.
A ...

kannnnnn..da lama aku nak ckp ni..lg rempit bunyik dia
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 09:34 AM | Show all posts
Yang jadi menyampah tu sebab dah sampai luar konteks pun nak bosskur... bosskur.  Annoying gila.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 09:42 AM | Show all posts
abil x pyh la melenting. rileks2 sudah.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Betul la apa sheols ckp. Meluat asyik2 bossku2. Baling pasu bunga kat muka baru tau
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:47 AM | Show all posts
tah...aku pun nyampah, baca komen2 kat fb (sebelum najib guna bossku), sikit2 bossku, bossku...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.098356s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list