JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
12784
View
118
Reply

Habis Madu Sepah Dibuang, Emma Maembong Dan Syed Abdullah Putus?

[Copy link]

Author: top5complete    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-2-2019 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 10-2-2019 11:07 PM
Elllo, sah2 cikgu takleh kaler rambut gituh kat sekolah!

Ooohhh gittewwww... che-gu rupanyaa ehehehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 11:14 PM | Show all posts
touch n go je si emma ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 11:15 PM | Show all posts
entah3 putus kat media sosial je
kat luar masih gesel2
timoh lawa, anytime leh dpt pengganti kalau betul putus
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Lolalala replied at 10-2-2019 11:07 PM
Rasanya ayoh yang suro timoh putus. X restu. Ayoh up status jauhkan diri dari jantan yg buka aibmu.  ...

Patutnya kawin kan jela timoh dgn syed tu kalo dah suka sama suka.  Ayah maembong nk menantu ala2 pijak semut x mati ke? Masalahnya ank heols tu lain mcm perangainyaa.. bkn emma sorg, yg lain pun sama je. Nak menantu yg elok, kena tgk dulu perangai ank dara heols tu. Haishhh
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelik dan gelinya muka dolah ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
kembangbunga replied at 10-2-2019 11:16 PM
Patutnya kawin kan jela timoh dgn syed tu kalo dah suka sama suka.  Ayah maembong nk menantu ala2  ...

Antara memang Timoh yg dok celah kangkang tu yg menyebabkan ayoh cakap "jauhi jantan buka aib" atau ayoh x suka sebab jantan tu penyebab orang kata timoh kat celah kangkang padahal bukan timoh.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
caca_eric replied at 10-2-2019 11:14 PM
Sek iols boleh jer..

Ye ker? Sekolah aiol tableh, huuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 10-2-2019 11:07 PM
Elllo, sah2 cikgu takleh kaler rambut gituh kat sekolah!

Kak, nnt bl dh cuti skolah keluar plk trend rambut lain.cmne.jenuh akk nk kejar trendyach
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 10-2-2019 10:43 PM
Katanya flight attendant, mas crew

Rasanya bukan. Abang SS ni Engineer kapal terbang, kerja dengan Emirates kalau tak silap. Sebab dia grad USA dalam bidang Aerospace Engineering
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Itulah nasib org x pergi sekolah. Mudah2 jer kne buang.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 11:57 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 10-2-2019 10:46 PM
Yang penting, akak nak buat rambut macam Emma masa cuti skolah nanti.

cuti bila?? bulan Mac? bulan Jun? rambut raya ke..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedihnya...
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak: Mcm gayah je....{:run


Memang ramai speku mcm tu kan dari haritu
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 12:54 AM | Show all posts
ke sbb nak redakan suasana panas .aja trs tak follow dah..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Nadine30011990 replied at 10-2-2019 09:19 PM
Aikk kejap je??
Not worth at all !! Emma you threw away ur hijab for this man? ?

Nahh dia bukak tudung tu sbb alang2 dah kantoi pic pakai short tu je. Takde maknanya sbb lelaki. Mmg dia tak rasa nak bertudung pun
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 01:08 AM From the mobile phone | Show all posts
sale yang malu sape yang dah bodoh? tak pe lah timoh, harap job lebat pas kaler rambut ala2 amoi
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 07:47 AM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 10-2-2019 08:43 PM
Katanya flight attendant, mas crew

Emirates crew kot sebab dia duduk dubai
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
toxicated replied at 10-2-2019 11:26 PM
Pelik dan gelinya muka dolah ni

khen, acah2 celah mana hensem tah
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:06 AM | Show all posts
Saja jer tu nak laying low. Tak caya iols dengan kaki propa cenggini.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
cik_kambing replied at 10-2-2019 11:41 PM
Rasanya bukan. Abang SS ni Engineer kapal terbang, kerja dengan Emirates kalau tak silap. Sebab di ...

Bijak pandai sekali. Bkn calang2. Us grad plak. Camne bleh tegadai dgn timoh plak tu dek dolahh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.136912s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list