Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
15326
View
118
Reply

Habis Madu Sepah Dibuang, Emma Maembong Dan Syed Abdullah Putus?

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Post time 11-2-2019 11:35 AM | Show all posts
Dia FA emirates kan. Dok tayang kt passenger gambar dengan emma, cakap dah kahwin. Betul ke tak diorang je tau. I propa dolah ni saja nak publisiti famous cepat, sebab nak jadi retisss
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:55 AM | Show all posts
Edited by tembikai_limau at 11-2-2019 12:25 PM
nolya replied at 10-2-2019 08:22 PM
Itulah kan? Malunya pihak lelaki tak seberapa tapi aib si pompuan, tercalar sana-sini shnga tertem ...

aikk tak kan maruah lelaki tak tercalar sama.sebenarnya maruah dua2 pihak tercalar. keluarga kedua belah pihak menanggung malu seumur hidup sebab perangai anak2. dlm hal ni tak kira lah anak ppuan atau pun anak lelaki dua2 kena jaga.ikut hukum allah dua2 berdosa.tak ada nye sebab ko lelaki ko bebas tak kena hina or rasa malu .  jgn memandai2 ckp oh lelaki tak apa buat dosa tak ada effect.effect kt perempuan je. tu ajaran sesat . di sisi allah lelaki  atau  perempuan kalo buat dosa tetap berdosa.tak ada special2 .yg anggap special2 ni masyarakat je.lebih2 lg kalo si pelaku nye itu lelaki.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Video xxx yg tersebar dulu btul ke Emma?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 12:36 PM | Show all posts
sayang cuma lalai sekejap je tuhan dah tunjuk...patutnya Emma muhasabah diri...bukan terus buang tudung...habis segala kerja keras hilang sekelip mata...
tulah akibat hidup suka berpura2 satu hari Allah akan tunjuk...
Dia perempuan kesannya lebih hebat dari lelaki..
lelaki tujuk aja gi umrah..lepas tu cari isteri dikalangan isteri dari keluarga baik2 orang dah lupa..
perempuan terus orang akan ingat & cop sampai ke anak cucu..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 11-2-2019 08:13 AM
Bijak pandai sekali. Bkn calang2. Us grad plak. Camne bleh tegadai dgn timoh plak tu dek dolahh

Buat stok geli2 je la... bukan nk serius pun kalau dgn dia
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 01:36 PM | Show all posts
bodoh betoi si emma nih.
dari muda dah memang bodoh, layan jantan sana sini.
rupa ada, pi la sambar datuk or bisnesman, jadi bini nombor dua ka.
berlakon ape ni semua, tak ke mana pun kat msia nih.
takkan masuk 30s, londeh sana sani, baru serabut nak cari laki.
cari yang laki yang stabil, umur late 30s or 40an ka.
jangan buang masa layan budak2 badboy.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 01:52 PM | Show all posts
tak caya deyols putus huhu. Kawen la , anak mesti lawa.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Propaaaaa~ Nanti tiba2 je keluar gambar family dtg merisik. Tiba2 je nanti keluar gambar bertunang. Tiba2 je nanti viral gambar kad kahwin. Mcm la tak tau retis malaysia ni mcm mana
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
seri_mawr replied at 11-2-2019 10:42 AM
Abg SS x hensem....

Mmg x hensem noks ngan gg jongos nyer...harap tinggi la
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 02:05 PM | Show all posts
dolah + timoh

si doloh ni gelap pulak warna kulit berbanding adik dia ekk..

hidup pun urban sgt...



Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 02:30 PM | Show all posts
xpela emma, semoga berjodohan dgn lelaki yg lebih baik dan dpt membimbing ke jln yg lurus
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 02:33 PM | Show all posts
harap badan jelah dolah ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 02:43 PM | Show all posts
haaa jgn sampai tertonggeng frust duduk tepi bucu katil dah ler
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 02:47 PM | Show all posts
ALDRIN replied at 10-2-2019 10:52 PM
Tak payah nk berhuznuzon sangat laa dgn retis msia. Sex, drugs, alchohol...biasa laaa. Yg dah tua  ...



erkkk...ade pic bogel kee chuolss....
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 02:55 PM | Show all posts
tak rase pun diaorang clash..... saje je
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 03:00 PM | Show all posts
kt ig aje x follow
entah2 kat wassup asyik berdesup msk msg
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Propa jer kot. Nak reda kan isu
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 03:30 PM | Show all posts
tgk igs emma dia pnya fan club kot mcm dah plan nk celebrate birthday dia bln 3 nti. meols rasa msti syed dollah buat suprise lamaran gitu. gigih nau birthday ujung bulan 3 dh awal2 nk ingatkan fans untuk buat birthday dia
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:24 PM | Show all posts
inspektoremos21 replied at 11-2-2019 01:59 PM
Propaaaaa~ Nanti tiba2 je keluar gambar family dtg merisik. Tiba2 je nanti keluar gambar bertunang.  ...

Kalau betul begitu yg terjadi, bagus, tahniah dan  Alhamdulillah.  Seharusnya begitu.  Sekurang2nya terselamat satu keadaan yg nyaris2 jatuh terjunam ke dlm gaung dn kesahnya yg akan kerap diulang cerita oleh masyarakat ramai. Tidak ada yg dpt dibanggakan oleh seorang wanita yg berparas cantik kalau nama dia sering dipalitkan dgn kesah2 yg memalu dn mengaibkan. Dn spt mane Emma mengaku tak ingin jadi seorang yg hipokrit,  kini Emma telah memperlihatkan celaan diri dia sendiri. Bertudung, Allah bantu dia sembunyikan aibnya ttpi bila dia menghebahkan melepaskan kerudungnya, secara tak langsung, Emma yg membuka aibnya sendiri. Well Emma, adakah keadaan Emma lebih selesa, bahagia dn tidak hipokrit lagi sekarang?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:57 PM | Show all posts
nanti nikah pakai tudung balik ye dik emma
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.104539s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list