JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
1868
View
62
Reply

Abang Pening Layan Adik Terlampau Obses Dengan BTS Hingga Nak Cuba Makan Khinzir

[Copy link]

Author: Sarirsa    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-2-2019 02:19 PM | Show all posts
mak bapak dr kecik terlampau ikut kerenah anak jadi gini ler..kalu mak bapak aku poster2 tu mmg x dibenarkan gantung dlm bilik. ko solat ngadap gmbr bts ke dh sampai penuh dinding dgn poster2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 02:32 PM | Show all posts
yg bg cadangan suh bdk umur 15 tahun cari bf utk hilangkan kesunyian tu gile ke hape...dh lah bdk tu mcm kurang cerdik aje (berdasarkan penceritaan abangnya). kang lain pulak masalah nya nt bila dpt bf, tup2 mak bapak bdk ni dpt cucu yg x diundang. nauzubillah
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 02:49 PM | Show all posts
anak perempuan aku minat jg .tau jg semuanya psl artis2 korea ni
tp takde lah taksub bebenor nye..adik dia kene g jumpa dr pakar
atau kene kaunseling utk sedarkan.kalau dah sampai 1 tahap
nak mkn babi bagai ni..kene cpt bertindak lah..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 03:01 PM | Show all posts

Celebrity culture surrounds us. We are fascinated by people we never will likely meet. Today, we obsess over sports figures, reality TV stars, and some people who are simply famous just for being famous. Dr. Michael Levy is a clinical psychologist and the author of Celebrity and Entertainment Obsession: Understanding Our Addiction. Dr. Levy joins us to discuss this obsession and how people can look at this phenomenon from a different perspective.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Adik nye mental sgt ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:05 PM | Show all posts
minat berpada pada..tak payah sembah berhala sgt la especially retis2 kpop yang racist tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:07 PM | Show all posts
ada pegi kelas agama tak ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:46 PM | Show all posts
bawak adik jumpa pakar sakit jiwa la.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Haku minat blackpink haku minat jenne  tapi suara lisa still the best
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 06:11 PM | Show all posts
family dia patut spend time dengan diaa... sian nengoknya, bawak2 la keluar distract dia dari kpop bukan aktiviti family time ke apa ke at least seminggi skali pon dah okay
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu meolls pernah minat kpop idol jugak,tapi tidaklah obses sampai nak mkn babi.cuma semua rancangan yg ada idol ni muncul semua i tgok.konsert2 dia pon semua i carik.gigih marathon sampai pagi taw.manjang xcukup tido.playlist lagu dalam phone penuh lagu 2pm saja.lulz,kantoi i minat idol mana..

Tapi bila menginjak usia sis dah xkoser.masih follow tapi mana yg sempat je.rasanya adik ni sebab dia mentah lg n she lonely.kang dia dah bsy dgn keje bagai,umur dah banyak minat pon ke lain.rilek2 sudah..cuma tang nak mkn babi tu no komen.hehe..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sedap pon daging babi tu..beef lg sedap...korean makan babi byk sbb babi tu daging murahan..nk makan beef x mampu...ko tgk reaksi dorang kalau dpt hadiah hanwoo...x yah hadiah hanwoo lah..belanja makan steak or lamb chop aje sure terjegil bijik mata..yg kau kt sini boleh mkn beef lamb byk2 x syukur pulak
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:29 PM | Show all posts
manjalara_01 replied at 11-2-2019 01:49 PM
x phm mcm mana teens skrg bleh minat fanatik dgn BTS...i mean look at them...pakai make up lipstick? ...

boy bands zaman dahulu kala, lelaki pun ramai yg minat.. tampan, imej kejantanan.. kalau kpop ni, alamak, serupa bapok
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:32 PM | Show all posts
drivethru replied at 11-2-2019 12:32 PM
Abang hasanah bercerita pasal adik hasanah nye.

rasa mcm hasanah juga, tapi bila tengok video gelagat budak2 x cukup akal menyanjungi beruk2 kpop ni, aku rasa ada kemungkinan cerita ni betul juga
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Bebudak yang obses kpop ni macam isolated, kat satu pulau. Terpisah dengan dunia luar. Janganlah obses sangat dik non. Tapi parody hidayah kat fb tu kelakar lah. Subtitle nya daebak.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:18 AM | Show all posts
Ceq msa zmn BBNU mmg agk obses dgn KPOP dimna muzik KPOP bru nk naik xmcm skg....but as time goes by...bila dah smkin brusia....tgk muka handsome/cntik bgai nk rak pun dah xrs ap da....ceq fhm bdk2 muda mint atau obses depa dgn bnd yg depa mint...tp smpai kethp nk mkn BAB1....bwk2 mengucap la....besala bdk2...kesunyian pun slh 1 faktor jg sbnrnya obses smpai.mcm tu skli....ceq prcy bila dah makin berusia...dia sndiri akn rs malu ttg obses beliau dgn KPOP msa zmn muda beliau...ssungguhnya perasaan mint tu bersift sementara ja

Done pdgn peribadi dr ceq.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:26 AM From the mobile phone | Show all posts
budak sebegini.... elok mati eksiden atau lemas.... tiada keugian apa apa yang kita tanggung untk kematian dia.... malah umat akan makin maju tanpa budak seperti dia....
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Baek soh dia dengor lagi si nopal

Berkemah berkemah
Berkemah sama.si nopal
Si nopal si nopal
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Cite pasal makan babi neh..
Iols penah hampir nak.makan
Tp bukan sebab bts bst bangsat bagai ni lah
Tapi sebab colleague iols tersilap offer
Dia kata char siew
Iols igt ayam cm chicken rice shop tu..sebab peberet
Rupanya babi..babi btoi la
Naseb boss iols bgtau..hahahaha
Tp char siew tu mmg xde bau hanyir babi tu lah...
Kalau x..sure iols disuruh samak darah 44 hari...
Colleague iols.igt iols chinese kot..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
drivethru replied at 11-2-2019 12:32 PM
Abang hasanah bercerita pasal adik hasanah nye.

Aku rasa hasanah je ni.. Si anep ni mmg anti army
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.130316s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list