Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6743
View
145
Reply

[Tempatan] Minta Dana RM 4 Juta untuk larian solo, memang mengundang kecaman

[Copy link]

Author: kucingitam    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-2-2019 03:10 PM | Show all posts
amal12bh replied at 11-2-2019 01:33 PM
title doctor dari universiti yg diragui..PW dah bongkar..

laa.. dr palsu gak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
amal12bh replied at 11-2-2019 01:33 PM
title doctor dari universiti yg diragui..PW dah bongkar..


PW tu apa?.....

Cilaka betul lah klu PHD dia fake...
Penat je org lain bertungkus lumus ngadap buku, buat research...dia sesenang je print sijil....
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
slavehunter replied at 11-2-2019 02:44 PM
Kalau nak derma baik la kepada orang sakit yg memerlukan cost utk operation daripada derma utk Dr na ...

Tapi mat sabun sokong.....
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 03:37 PM | Show all posts
baik taja budak2 yang ada nama

dia panjat tower tu apa kedudukan dia?

entah2 kalau compete dgn aku jauh ketinggalan
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Mudahnya minta taja...
Pang kan aje..
X mampu..buat mana yg mampu.
Nak nama ..nak jalan2 aje lebih
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:03 PM | Show all posts
senang2 je ko mintak 4 jota
nak berlari ke berbasikal ke jelajah dunia gi la ko sorang
hadap duit tax payers buat apa?

& title Dr. ko pun dah dipertikai dah sekarang

hadap laaa
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa jadah nk mintak tajaan utk larian kau? Senang hidup!
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:06 PM | Show all posts
sudah2lah meminta2 dana bantuan nih...

kalau betul ko punya idea ni ok..cuba ko masuk website go fund me...minta dr netizen2 yg percaya dgn pengorbanan ko ni...hope sgt agar negara dan syarikat2 tak beri dana...byk lagi kot rakyat yg hidup bawah par kat Malaysia ni..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak lari pakai duit sendiri lor... suka hati je nk minta taja
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni doctor betui ka doctor diragui ?
Aku fobia dah ni


Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:13 PM | Show all posts
jazaa100 replied at 11-2-2019 03:22 PM
PW tu apa?.....

Cilaka betul lah klu PHD dia fake...

cek FB pseudoscience watch a.k.a PW Community.

Academy of Universal Global Peace?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Huk aloh..makcik2 punya expidisi solo..biar betikkk..ntah2 dalam gambar je solo..luar gambar sekampung entourage dia..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:17 PM | Show all posts

------- ngada ngada --- ramai lagi orang miskin yang memrlukan dana di malaysia ni -- baik bagi kat depa ----
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-2-2019 04:22 PM | Show all posts
dari bagi 4 juta utk kem2 pelarian , baiklah diberi pada rakyat msia..bnyk lagi yang miskin. kalau tak, takkan ada rancangan bersamamu.
tak tau nak cari mana org2 miskin tu?
kau masuk FB, cari Cikgu Korea, Raja Shamri dan Syed Azmi..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-2-2019 04:23 PM | Show all posts
Remyda replied at 11-2-2019 04:09 PM
Ni doctor betui ka doctor diragui ?
Aku fobia dah ni

dah kantoi dr tipu...hadaplah dabel triple kecaman bawang rangers malaysia

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Hangpa tengok. Ada yang tak kena dak ?
IMG_2873.JPG
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-2-2019 04:33 PM | Show all posts
ada yang komen kerja kat muzium telekom tu tapi tak pernah nampak pun galeri suwaibah tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:35 PM | Show all posts
mintak 4juta...acik ooo acik takyah lari lah..duk rumah je, jimat duit negara
amboiii tu acik kira gaji sekali kot ..maybe 100k sebulan??
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
FB_IMG_1549870761055.jpg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-2-2019 04:41 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080758s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list