Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6744
View
145
Reply

[Tempatan] Minta Dana RM 4 Juta untuk larian solo, memang mengundang kecaman

[Copy link]

Author: kucingitam       Show all posts   Read mode

Post time 12-2-2019 08:00 AM | Show all posts
Buritan replied at 11-2-2019 05:30 PM
Same dgn doc rushainies mulut jahat tuu no

aritu kata dh merajuk xnak tulis kt FB lepas kena kecam.
aku tgk skrg ada pulak karangan berjela dia pasal sohai
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Bercuti satu dunia dgn tajaan.... bercita2 tinggi kau!!
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Perabih duit weyh. Hampa tlg la mai tgk kot kampung2 ni,, ramai lg yg makan pun tak berapa nak cukup. Heran lah, buat projek yg ntah apa2. Untung kot mana tak tau lah.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
rosasen replied at 12-2-2019 08:00 AM
aritu kata dh merajuk xnak tulis kt FB lepas kena kecam.
aku tgk skrg ada pulak karangan berjela  ...

Marah sggh kat laksa.. mmg betul nenas laksa tuu tadak pun bukti saintifik kata leh gugurla ape laa.. tp ko sbg dok ckp gitu hal cukup.. lgpun bio ajelaa mak beranak tuu pantang mknan.. bukan lama pun.. lps abis pantang dia bantailaa.. aku yg duk baca pun geleng pala..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Ambik kau amukan netizen..klu x kecoh msti dah bagi dana kan!!
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
rosasen replied at 12-2-2019 08:00 AM
aritu kata dh merajuk xnak tulis kt FB lepas kena kecam.
aku tgk skrg ada pulak karangan berjela  ...

Sejenis x blh xde socmed..mmg hrp kn follower je
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:31 AM From the mobile phone | Show all posts
blh plk nak mintk dana kat kerajaan buat bnd2 bangang mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:33 AM | Show all posts
banyak lg orang yang memerlukan bantuan dari makcik ni...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
dah berapa ramai yang tawan menara2 tu..sampai batak bebeno perangai
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:38 AM | Show all posts
ko lari je la keliling semenanjung msia dlui..xyah nak pengangkutan dan penginapan..ngade nak smpi 4 juta..nak singgah beli birkin ke hapo..tampor nak?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
234126 replied at 12-2-2019 07:43 AM
Si sharifah mazlina tu kalau dah sampai bagi kenyataan kata nak tanam Al Quran bila sampai k ...


lawak nye nak tanam al quran, keturunan Syarifah memang bodoh2 belake.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
lee_sakura replied at 11-2-2019 02:02 PM
die nk 4juta tu utk repair muka die ke apa...mmg ramai budak outdoor marah pasal isu ni dulu sharifa ...

Terus senyap lepas kes menipu g antartika solo kononnya..duit biaya tu melesap ke mana..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Orang bijaksini kan x pasal2 orang korek semua pasal ko..dr laskar udara leh naik mejar kehormat..phD grade cam si Belon x beriman etc etc..eh aku nak tanya yg dia lari kat Borneo tu tang mana?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-2-2019 09:55 AM | Show all posts
234126 replied at 12-2-2019 07:43 AM
Si sharifah mazlina tu kalau dah sampai bagi kenyataan kata nak tanam Al Quran bila sampai k ...

sejenis penungging agama jugaklah tu...dia tau kan melayu ni asal dgr ayat2 islamik sikit dah lemah kepala lutut..

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-2-2019 09:58 AM | Show all posts
raxief replied at 11-2-2019 08:24 PM
at least rusyainie tu real medical doctor...

yg ni xtau la nk ckp... "major (hon)" abah dia :lo ...

major =mejar ke?
aku ingat dia tulis major dalam bidang apa2 ke..lol!


Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
hahah adui. ni kalau aunty ni baca komen sorang2 kat forum ni mau menangis
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:01 AM | Show all posts
Senangnya hidup kau...mintak duit nak ke sana sinun.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:05 AM | Show all posts
hahahaha... kesian acik ni...
merata2 org kecam dia...

orang kecam dia dari mana dapat title DR tu... hahahaha...
orang korek semua university mana yg bagi title tu...
orang kecam badan mcm tu beriya nak lari ker??
orang bongkar balik bila dulu dia konon2 lari laluan sutera kat China.. hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:25 AM | Show all posts
senang2 nk bg dia 4juta semata2 nk berlari round dunia konon
duit sebanyak tu blh buat byk benda lain yg lebih berfaedah...bengong punya mak cik
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:27 AM | Show all posts
dia mintak-mintak ni, ade ke bagi sekali dengan itinerary trip dia? takkan sedap petik je usd1m tu?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.075634s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list