JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
2650
View
62
Reply

[Dunia] Tomboy lahirkan anak di jalanan.

[Copy link]

Author: rastaf    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-2-2019 11:10 AM | Show all posts
malaysia ke ni?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:13 AM | Show all posts
ninja9 replied at 12-2-2019 11:07 AM
semacam ada barrier nak tolong, adakah disebabkan selfish sangat atau tak mahu ganggu hal orang? t ...

tula..ambik gambar dan viralkan boleh pulak.. nampak tomboy tu pun mcm confused dlm kesakitan camtu..at least ada la yg call kan ambulan dan laporkan tanpa sentuh tomboy tu..takut jadi kes apa2 ke..tapi org tengah beranak kot..mmg patut dibantu..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Sukar aku nak percaya...beranak berdiri je ke? Sakit perut memulas nak terberak sangat pun tak mampu nak tahan sistur...inikan sakit perut nak beranak...ni ala2 macam kentut saja gayanya...senang sangat?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:53 PM | Show all posts
dah kol ambulan kot ..org awam tak berani nak tlg..tkt
mak bdk tu mengamuk dicampak nye baby tu.tp tak elok la
amik gambar dia mcm tu..tgk mcm dlm keadaan tekejut lg tu..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:53 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 11-2-2019 01:58 PM
tomboy ke pengkid ke, kalau dah jantinanya perempuan ada peranakan apa nak heran kalau dia beranak.. ...

guane rupenyer nk beranak kalau gitew....
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:55 PM | Show all posts

me olsss terbaca di philipina .... klu mesia habis viral kat fb dh
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:55 PM | Show all posts
Dark_Vampire replied at 12-2-2019 12:55 PM
me olsss terbaca di philipina .... klu mesia habis viral kat fb dh

oo.ok..ok tq
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannya aku tengok dia. Kalau mengandung sebab dirogol bertambah ler kesian aku...ade je kes tomboy dirogol jantan bangsat kan....muka dia confuse sangat....she must be in shocked....hope dia jaga anak baik2...aku rasa manusia ni makin lama makin hilang rasa kemanusiaan....lebih galak nak memviralkan dari menolong...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:03 PM | Show all posts

kesiannya....
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
asyriqa replied at 11-2-2019 03:31 PM
Makk aiii mudahnye beranak sambil berdiri je

Berdiri lg senang berbanding telentang cuba tuang air dr botol kebawah mesti lagi laju air kuar berbanding baringkan botol atas meja. Air mengalir kuar pun perlahan.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Suchi at 12-2-2019 01:12 PM
Burong_Hantuk replied at 12-2-2019 10:12 AM
Ya allah,memang muka saperti laki laki habis lah


Kesian tgk dia, dah knp semua tgk je takde ke yg ade perasaan nak bantu.atleast baby tu ulur la kain ke apa sian baby tu kesejukkan yg amat sgt.

Nak harapkan ummah kokesen yg melancong gak ke tolong.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
fushimi replied at 12-2-2019 10:55 AM
aman aman je beranak tepi jalan

muka macam takde rasa sakit langsung

Baby dah keluar mmg tak sakit dah dah lega sangat2 dah time ni mmg tak sakit langsung dah.
Tp still bahay tu sbb uri lum keluar bahaya tuk nyawa si ibu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Ini mmg betul2 tgh jalan ni
Tengah si ibu berjalan di tengah jalan, tiba2 terberanak
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:20 PM | Show all posts
Ya Allah kesiannya. apa la nasib baby tu jgk
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
beranak sambil berdiri ke tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia mengandung tu mesti ehem2 dengan pondan.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg uplod pic kat fb tu dah update.. the tomboy n baby dah selamat balik ke rumah family. Mentally unstable katanya n mangsa rogol. Yg uplod tupun teruk d kecam...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:00 PM | Show all posts
opkos puak2 tomboy, penkid, sajat tu suma ada masalah mental.
kalu tak mental, dorang normal je.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:28 PM | Show all posts
senangnya beranak berdiri mcm tu je
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Kasihannya... Mungkin dia pun tak tahu dia preggy. Sedar2 saja dah terberanak tepi jalan. Katanya mentally unstable dan mangsa rogol pula. Paling sadis, orang sekeliling tengok saja siap viralkan gambar langsung tidak menutup aib dia. Walaupun dia tomboy rupa seperti lelaki sekalipun, she is still human! Jadilah gentleman sikit pergi tutup dgn jaket ke apa. Yg perempuan sekeliling pun tgk sajakah tak tolong sambut baby tu? She looked so confused and shocked. Kasihan sgt sy tengok dia. Apalah nak jadi dgn masyarakat kita skrg masih batak likes daripada mengasihani sesama manusia.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.111903s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list