Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
31622
View
395
Reply

Lepas Anjur Majlis Di Masjid, Neelofa Sambut Hari Jadi Dengan Hans Isaac. Sweetnya!

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-2-2019 09:53 AM | Show all posts

aiyoo...sejenis pendengki ke hapa nih...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:54 AM | Show all posts
cantik dia pakai jubah putih tu tp bila tgk yg malam punya... gulp!
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:56 AM | Show all posts
haryatie replied at 12-2-2019 08:05 AM
kenapa lah netizen nak heran dgn kehidupan artis
sekejap begitu, sekejap begini biasa tu bg mereka
...

biasalah artis...manusia juga..

org marhaein pun manusia juga...

yg penting jgn nak mengidolatkan retis...ye tak  tp yg baik dan bagus kita puji lah dan take the spirit diaorg, tak salahkan
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:05 AM | Show all posts
motip iols lobenak? kosser la..

dulu nora danish pun try hard nk tunjuk ummah suci. tapi last2 x tertahan jugak. lagi dah kawen dgn laki skrg. x heran nk show off semua dia ada. (read:tersalah post bayang body)..now org dah x heran pun sbb dah tau dia mmg dh x acah2 suci pun.

dulu pun org panggil fakezura sbb kes2 mcm ni.. tapi skrg, dgn harapan, dia dah insof. (again, iols doakan baik2)

nk petik nama retis lain, mcm x seglamer 2 org atas ni yg suka potray diri as ummah suci. so org x pedulik pun.

maybe kali ni, hajjah pulak dapat title fake tu. tahniah.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:11 AM | Show all posts
wirazam replied at 12-2-2019 09:56 AM
biasalah artis...manusia juga..

org marhaein pun manusia juga...

kdg2 netizen mengecam melampau sgt
boleh makan hati yg kena kutuk tu
bukan la peminat dia pun
x yah la mengutuk beria sgt
kalau baik xde ler mengutuk/membawang pasal org kan
PM jerk sendiri xde sape pun tau
kalau nk tolong sgt bg kesedaran bukan dgn menambah kutukan


Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sweetcoklat at 12-2-2019 10:21 AM

smlm mlm ketiga pun tok hans ada..hans kata dah ada GF..GF dia si hajjah ka..smlm dgq hans pgil hajjah sayang..knpa dpa tak show off depa mcm.....
Screenshot_20190212-100835.png
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 11-2-2019 07:53 PM
Iols mlas nk komen split personality. Cliche.

Tp iols nk tnya, bila lofa masuk ke ruang lingkup  ...

Khuenst apahellll yg pegi party sheols kengkawan hans
Sheols bukan ramai kawan meh kat taman tun tu
Kwn skolah katanye walaupun dia hilang ingatan zaman kecik skolah kat kelate tu jah
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
no_el replied at 12-2-2019 07:54 AM
Setujuk
Pahni tolong ye kalo nk compare ngan retis lain retis tu adalah mizznina. Baru betul. Sam ...

Iman lagikan tak dapat diwarisi, so the ibadah of someone among the muslims are not for comparison, whatmore based on position or wealth. Jgn ibaratkan ibadah spt benda/materi (wang ringgit/harta) mane lebih banyak dn berat dimiliki seseorang. Level pahala dn dosa seseorang hanya Allah yg tentukan dn berikan. Manusia dpt ape yg dia buat.
I am neither Lofa's follower nor her hater.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
bvsf06 replied at 12-2-2019 09:14 AM
I think forumer semua bukan la nak membawang sgt pasal lofa tak kawin.

More sbb masa time gosip ...

Yup.. actually forumer tak lah kesah sgt bila jahlopnya nak tamatkan zaman bujang... tapi masa tu kan gosip cinta dgn RMS.. cite nak tamatkan zaman bujang..

Tambah lagi seteru yg tgh hot gosip dgn ex.. haruslah benaks tak lepaskan seteru.. siap panggil seteru andartu la. Kena beranak cepat2 takut ovum expired la meols terpetik nama seteru pulak

Sekarang ni jahlop dah masuk 30s.. moga jahlop menemui cinta sejati.. trulop
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Actually turban jahlop ni tak menarik sungguh.. macam kuih donut pun ada.. ular belit2 pun ada..

Takde ke style turban lain yg lebih sesuai..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:29 AM | Show all posts
sweetcoklat replied at 12-2-2019 10:12 AM
smlm mlm ketiga pun tok hans ada..hans kata dah ada GF..GF dia si hajjah ka..

jamu dlm pinggan polisterine ker?

(nak juga cari bahan nak kutuk  )
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
MsCinderella replied at 12-2-2019 10:29 AM
jamu dlm pinggan polisterine ker?

(nak juga cari bahan nak kutuk  )

hg msti buat mkn2 guna pinggan kaca kan..yg pntg smlm free chattime, ada tomahowk mcm kt N97..mmg sdap mkn smlam..aku klau buat mkn2 pun guna polisterin..mek tak rjin nak basuh2
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:38 AM | Show all posts
Retis...apa nak heran sgt...biasa la tu dua alam punya dunia...satu tunjuk depan peminat...kehidupan belakang peminat tu lain cerita pulak...kebanyakn retis macam tu..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:42 AM | Show all posts
rengsanyalah tgk turban cam singh ni...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Madame tunang dgn aapo...ok lah tu dri tk hado...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 12-2-2019 10:14 AM
Khuenst apahellll yg pegi party sheols kengkawan hans
Sheols bukan ramai kawan meh kat taman t ...

Mana kwn2 mrsm langkawi?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
smeetasmitten replied at 12-2-2019 10:46 AM
Mana kwn2 mrsm langkawi?

Motip acik kena tau mana pegi kengkawan mrsm sheols
Acik sebut kwn tmn tun sbb sheols penah fefeling lahir membesar kat tmn tun padahal sheols dok situ lepas mamatini kawin dgn apak tiri khan bangla tu jah
Sheols skip ingatan bab skolah rendah kat kampung ulu banat di kelate
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 12-2-2019 10:55 AM
Motip acik kena tau mana pegi kengkawan mrsm sheols
Acik sebut kwn tmn tun sbb sheols pena ...

Dulu ada gak reunion kwn2 mrsm. Lately mcm tak. Dgn nyonya2 sosialitas sajork
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 12-2-2019 08:01 AM
memang lah biar aje ape hajjah nak buat...bg mat pun tak suruh dan tak harap hajjah berubah.

B ...

Keluhan bang mat bagaikan ada hasrat yg tersirat je...
Kita sering dengar kalau dunia dah nak kiamat namun kita masih sempat melihat matahari dn meneruskan hidup esok harinya. Bererti ummah masih ada peluang enjoy
life: beribadah, beramal jariah dn beregembira selagi di jalur yg diredhai Allah swt. Rezeki orang tak perlu dicemburui dn kita bersyukur seadanya apa yg kita ada. Kot lah tetiba Lofa berniqab, no more siput turban membungkus kepala, pasti ramai akan terkejut n havox.  Semua akan tertanya2 "what happen?".  The niqab ladies je mungkin akan welcome n raikan dia to join their club. Mungkinkah begitu sedangkn kita tak boleh mengetepikn ayat "Ya muqalib al qulub, thabbit qalbi 'ala diniik.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:13 AM | Show all posts
Siang tu dah cantik sheols pakai tudung cenggitu.
Malam tu dah kenapa dengan turban hauk?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.100907s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list