JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
26168
View
395
Reply

Lepas Anjur Majlis Di Masjid, Neelofa Sambut Hari Jadi Dengan Hans Isaac. Sweetnya!

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 11-2-2019 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Pernah pergi bday sorang tan sri ni
Mlm pertama majlis doa selamat, baca yassin semua
Mlm kedua parrrtyyy!
Tgk atuk nenek karaoke & dancing2
Barula balanced katanya
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya rabbi. Bukak je lah.
Buruk bebenor pakai macam jews punya turban ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 07:46 PM | Show all posts

bg.jpg


next , cedok yg ni plak


bg1.jpg


Siyes buruklah fesyen toncet. Acik2 plez jgn tiru



Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Cicisweets replied at 11-2-2019 05:45 PM
Ada jugak aihh retis siang bg mkn anak yatim mlm berparty costume

Ada nokkkk... Founder tudung launch tdung bru dkt club pn ada uolss.. Oppssss... Matilanakk..larikkk
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa hans eh..ado apo dengan hans. Sebab hensem ke.
Tapi takpelah lopa ada segalanya..
Iman je turun naik..dia kata kena cari ilmu baru leh balik ke landasan.. motivasi utk meols jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus juga neelopa g belajar betulkan solat..benda yg kita semua feeling2 betul..benda baik kita puji laa yedok...yg pegi zouk haruslah dihencap
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols mlas nk komen split personality. Cliche.

Tp iols nk tnya, bila lofa masuk ke ruang lingkup elain daily, yasmin yusof dan kavita sidhu. Very the upper level. Ni party tajaan tok hans kah?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 11-2-2019 06:53 PM
Oh jadi hajjah copycat kak long lah.... Gotcha.
Nanti bg mat buat gambar bandingan... Hehe


Terbaik abg Mat hihihihi
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 07:54 PM | Show all posts
amal12bh replied at 11-2-2019 05:53 PM
teringat dulu kaka faz pun pernah gak kan. buat doa selamat dengan peminat. waktu lain sambut kt kel ...

apa kena mengena ngan thread ni buta hurup ke apa

x paham btul aku ngan karatz jahlop nak jugak petik nama seteru
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
amal12bh replied at 11-2-2019 05:53 PM
teringat dulu kaka faz pun pernah gak kan. buat doa selamat dengan peminat. waktu lain sambut kt kel ...

Biasalah kakak dan adik kesayangan
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:02 PM | Show all posts
MatDeghem replied at 11-2-2019 07:20 PM
Dont make fun hokeyyy.... turban itu lah yg membawa Hajah ke merata dunia dan hingga di lamar ol ...

bg mat...so what's next for jahlop..pergi sign contract je ke..pastu apa job dia??? si cirit tak bgtau bg mat ke
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
sweetcoklat replied at 11-2-2019 07:13 PM
hajjah bertunang mlm nie..ada majlis lagi kat umah depa..tgk igs nabila

Tunang ngn sapo noq.hans kah..lopa deserve better kot.plg busuk bole je cekup ank vvip.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
superwhy replied at 11-2-2019 07:54 PM
apa kena mengena ngan thread ni  buta hurup ke apa

x paham btul aku ngan karatz jahlop nak ...

Di mana2 nma seteru sure diratib. love-hate relationship gitu.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by hzln at 11-2-2019 08:16 PM

Jgn la kecam dia
Imam muda baru ajar bab cara solat yg betul sempurna
Imam muda belum ajar bab cara tutup aurat yg sempurna
Bab akhlak muslimah yg sempurna lagiiiiii la belum imam muda ajar lagi
Dia TAK TAHU tu
Lagipun subjek pengetahuan agama islam spm yg jah dpt 10a tu takde cover psl tu
Memang betul2 jah tatau ni
Maafkanlah dia

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:07 PM | Show all posts
budakpink replied at 11-2-2019 08:02 PM
Tunang ngn sapo noq.hans kah..lopa deserve better kot.plg busuk bole je cekup ank vvip.

nak ke jahlop ngan tokhanzzz....nanti tak bole la kawin kat castle kat europe mana tok hans mampuuuuuuuuuuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagusla lofa luaskn pergaulan...org meniaga kena byk network plus blh tukar2 buah fikiran..tkknla nk mingle dgn the same bunch of people..
Trrigt ada yg ckp lofa ni xde kawan,balik2 schawal..tak taula apa maksud kawan yg org tu cakapkn
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Redhead at 11-2-2019 08:23 PM

Dah 2019 lobenak masih lg bodoh smpai kiamat.. kahkahkah.. masih belum move on dan syg betul dgn seteru hbis disebut2 nya serata alam.. Tahniah la sbb masih tak stop jd bodoh harap dpt la diwariskan kebodohan tu ke anak cucu nnt..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa nak heran. She is neelofa kot. Nothing is impossible.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Iyo2 ooo je nak bertunang. Tgk IGs nabila xde ckp pun Lofa nak bertunang.

Tah2 majlis akikah si Jebat (dah akikah ke blom Jebat tu? Aku main petik nama je).

Knowing Lofa nyer M.O. - xkan buat majlis tunang senyap2. Dia mesti bagitau 1 dunia.

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo berjodoh apa salahnya. Suka tgk org happy2 bercouple. Skrg umur pun dah semakin matang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.121724s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list