Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
31618
View
395
Reply

Lepas Anjur Majlis Di Masjid, Neelofa Sambut Hari Jadi Dengan Hans Isaac. Sweetnya!

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-2-2019 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
newyork replied at 11-2-2019 06:19 PM
Dah macam anak Singh dah aku tgk

Btl. I terfkr mcm ape..

Ni mmg fashion disaster la..haha
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
leena1234 replied at 11-2-2019 10:11 PM
Orang kaya mmg sambut birthday banyak kali khennn....? stp celebration ada utk kwn2 baik, geng bisne ...

Tp die ni bkn grup yg sama je ke...heret la adik tu..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha, cam apa jak fesyen turban tuh. Tiru yuna  kerrr?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 11-2-2019 07:07 PM
kan....terbukti hajjah inspired by Pajura. Jgn nanti hajjah pun nak buat album menyanyi pulok :lol ...

Janganlah...penat nanti bang mat  sebagai karatz  lofa,nak dgr. mv lofa berulangkali psl nak bagi viewes berjuta,nak beli album bebanyak lagi bagi jiran,sedara-mara psl nak bagi laku album lofa,x tido malam dok berporem nak maki orang psl kutuk suara lofa cam katak panggil ujan lagi....adoi,letihnya....tolong ye lofa,jgnlah nyanyi.....
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
pichee replied at 11-2-2019 10:31 PM
Tp die ni bkn grup yg sama je ke...heret la adik tu..

Mesti adik dia nak ikut..besherlah kakak retis. Tak pon sponsor banyak sangat kheenn..kata kesayangan
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:33 PM | Show all posts

Mana gambar hanlop?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Balik semejid g zouk ker tu..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:45 PM | Show all posts
Orkidgold replied at 11-2-2019 10:31 PM
Janganlah...penat nanti bang mat  sebagai karatz  lofa,nak dgr. mv lofa berulangkali psl nak bagi  ...

Bg mat tak kesah. Yg penting jgn jadi penunggang agama.
Ia lah kaka pajura kan kak long.... dan Hajjah inspired by her.Buat besday event pun copycat kak long.


Hari ini malam ke tiga.... besok malam ke 4..... and the celebration goes on and on. kata nya sampai 7 malam. Gempak  














Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:47 PM | Show all posts









#doakanyangbaikbaik




Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 11-2-2019 10:45 PM
Bg mat tak kesah. Yg penting jgn jadi penunggang agama.
Ia lah kaka pajura kan kak long ...

Dh mcm majlis tahlil je.. huhu
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:50 PM | Show all posts

Ni gambar lama

Takde ke gamab masa bday party baru ni?

Tapi lofa cantik dlm gambar ni, glowing with lurve

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 11-2-2019 07:39 PM
Pernah pergi bday sorang tan sri ni
Mlm pertama majlis doa selamat, baca yassin semua
Mlm kedua pa ...

Begitulah adanya vvip dan celebrity. Berwasatiah conceptnya
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
noqiz replied at 11-2-2019 02:23 PM
aku tak boleh move on lagi..lofa dan fattah...
tak boleh lupa..betapa happynya muka lofa disamping  ...

.....ayoyoyoyo karapule.... Fattah lagi happy now dgn binik dia...yaa hajjah happy dgn fattah...tapi mamatinikks nya x berapa happy dgn fattahmorganaa...
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm ulaq sawa belengkaq ataih pala.. x lawa la hg pakai turban tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:53 PM | Show all posts
MatDeghem replied at 11-2-2019 10:45 PM
Bg mat tak kesah. Yg penting jgn jadi penunggang agama.
Ia lah kaka pajura kan kak long ...

Kalau kawin nanti , majlis sampai sebulan kot
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 11-2-2019 09:56 PM
Pusing2 orang itu juga.....cousin dia. Sib baik ada rosix  



Penat je bang mat komen kat semua thread lofa,tapi besday lofa x dijemput...sampai ati lofa buat camtu kat bang mat, yg banyak berjasa menaikkan thread2 lofa sentiasa dipuncakkk.....xkenang jasa betul lofa ni...
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa kaler baju jubah dia.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 11-2-2019 10:45 PM
Bg mat tak kesah. Yg penting jgn jadi penunggang agama.
Ia lah kaka pajura kan kak long ...

Arap malam ke 7,buat kat surau,bang mat dijemputtt..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
amal12bh replied at 11-2-2019 05:53 PM
teringat dulu kaka faz pun pernah gak kan. buat doa selamat dengan peminat. waktu lain sambut kt kel ...

Kesian macai2 lobenak ni.sokong je la idolat jahlop ko tu. X pyh nak kaitkan org lain.sendiri buat perangai serupa jahbir sendiri la tanggung..serius bubis ni mmg Ratu drama la.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka tembam, bulat mcm bulan takyah la gigih berturban kehulu kehilir. Hodoh tau tak. Aku rasa dia ni kalau bisnes tudung dia sendu mcm artis lain tu harus dia buang je tudung turban bagai tu.

Mesti dia sakit hati tgk abe gong kawin dgn oks. Punya la bersusah payah dia nangis2 kat radio pasal penghijrahan dpt hidayah bagai, sekali abe gong kawin dgn pempuan ala2 gro gitu. Kalau lofa and mama tini tau taste abe gong sebegitu mesti mama tini suruh lofa menyeksi habis-habisan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.097179s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list