JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
4713
View
98
Reply

[Tempatan] bini no 2 dapat hantaran mercedes

[Copy link]

Author: YBlava       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-2-2019 11:59 PM | Show all posts |Read mode


untung la dapat ikan jaws duit bantak.

yang rugi, si pompuan gersang ajak jantan lain dating dinner online dalam forum. pompuan maruah tarak. memalukan si suami je.




Ini Adun PKR. RM dia sudah disucikan. Jgn komplen. Semoga YB ini sik disiasat. Doakan dia bahagia ke anak cucu, murah rezeki dan semoga boleh kahwin bini ke 3 and ke 4. Kuota belum penuh. Tahniah YB ADUN PKR.
*YB Sarawak Baru dan YB GPS jgn molah kerja yg sama ok (kawin lagi dan hadiahkan kereta mewah). Kelak kena siasat 😁













Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Laba jeles lettew. Dasar org miskin
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:07 AM | Show all posts
brazzers....wakakakakakakakakaka

eden harap dongan bojayonyo khinzir PeeKR ni momantek bini barunyo...prestasi dio bokorjo sobagai adun akan lobih maju dan hebat lagi....wakakakakakakakaak
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
sprm tak nak siasat ke.kaya nya adun ni.lepas ni honeymoon sokmo le..... kerje YB boleh suruh  kuli batak upahan yg buat. pkr = parti kenceng rakyat
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:23 AM | Show all posts
kalo mampu tak pa la
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:08 AM | Show all posts
kalau ada bisness/gaji lumayan apa salahnya?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:09 AM | Show all posts
jauh lebih handsome dari bung laki si Ziezie
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Mercedes tu mcm model. Lama je
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:43 AM From the mobile phone | Show all posts
pyropura replied at 12-2-2019 12:04 AM
Laba jeles lettew. Dasar org miskin

Pyrop lagi jeles..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:45 AM | Show all posts
MACC, nah apa lagi sila jalankan kerja anda
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Lobai pon bagi hadiah bini audi. Malu apa bossku?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku sbg lelaki.kalu nmpk laki kawin 2 dgn janda kematian somi ada anak kecil2..itu lagi aku respek dari stok2 politician ,ustaz2 cmni

Nabi pn kwin lbih ngn janda2.cuma sorg je ank dara
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Merc zaman bila? Mcm buruk jah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-2-2019 09:17 AM | Show all posts
DARSITA replied at 12-2-2019 02:08 AM
kalau ada bisness/gaji lumayan apa salahnya?

yang salah masuk neraka, pemberi rasuah tarak didikan agama macam kau. bodoh bahlol kau ni.





Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Kelesssss...duit projek banyak....masyukkkkk...tak payah tag sprm la...geng depa jugak
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
2 X 5 dengan pemimpin BN .....bini Bung pun kaya raya. ..bini nazri siap duk Paris lagi. ...tu belum anak  beranak satu keturunan. ..
Pemimpin PH pun sama. ..elok turun semua memteri2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:28 AM | Show all posts
bukan parti PH ni memperjuangkan hak rakyat sebelum ni yg ditindas kemiskinan semasa regim BN ka??
terus jadi kaya??
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada kosong lagi tak? Teringin gek dpt merc free..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:38 AM | Show all posts
Bestnya laaa kahwin dapat di'spedo' suami. Bila bujang ni semuanya sendirian berhad
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Tu sbb jgn jd penjilat politician. They oll kaya raye . Yg menjilat tk dpt ape pun. Kalau depa salah kutok sahaja tk payah nk backup.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.120736s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list