Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5829
View
98
Reply

[Tempatan] bini no 2 dapat hantaran mercedes

[Copy link]

Author: YBlava       Show all posts   Read mode

Post time 12-2-2019 09:54 AM | Show all posts
anony-mous replied at 11-2-2019 03:23 PM
Merc zaman bila? Mcm buruk jah

Tengok headlamp, bumper dan grill..Ni SLK 2004-2007.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
FOTHER-MUCKER replied at 12-2-2019 09:54 AM
Tengok headlamp, bumper dan grill..Ni SLK 2004-2007.

Kan... Merc burok je pun, tapi pada lobaicai tengok Merc je terus dianggap brg mewah. Kat Yurop buat teksi je
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:10 AM | Show all posts
model lama RM80K
celah gigi
asasasasas.png
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-2-2019 10:14 AM | Show all posts
bini sendiri pun nak tipu, kereta second siap bereben bagai

jahanam tul orang PH

bahahah
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:16 AM | Show all posts
pyropura replied at 11-2-2019 06:07 PM
Kan... Merc burok je pun, tapi pada lobaicai tengok Merc je terus dianggap brg mewah. Kat Yurop bu ...

Road tax pun bawah 2000cc..berapa? Mungkin dalam RM200 se tahun? Insurance kalau dah ada ncb 55% se tahun dalam rm500-600 je. Tapi bagi lobai laba si miskin papa kedana tu memang dah mewah sangat tu bagi dia!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-2-2019 10:19 AM | Show all posts
bodoh tul pemimpin PH

kereta second buat hantaran

kesian si bini kena kencing, dapat kereta bekas orang

bahahha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-2-2019 10:21 AM | Show all posts
esuk lusa si bini mintak cerai lettew

janji kereta baru keluar dari kilang, dapat kereta second keluar dari used car plakkk

bahahaha


Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:21 AM | Show all posts
YBlava replied at 11-2-2019 06:14 PM
bini sendiri pun nak tipu, kereta second siap bereben bagai

jahanam tul orang PH

Lu fikir isteri dia bodoh seperti lu ka tak kenal kereta lama?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-2-2019 10:22 AM | Show all posts
FOTHER-MUCKER replied at 12-2-2019 10:21 AM
Lu fikir isteri dia bodoh seperti lu ka tak kenal kereta lama?

kau yang bodoh sokong orang bodoh penipu bini sendiri

bahahha


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-2-2019 10:23 AM | Show all posts
bahahha

nak memuki pun nak menipu



Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
FOTHER-MUCKER replied at 12-2-2019 09:54 AM
Tengok headlamp, bumper dan grill..Ni SLK 2004-2007.

Berapa harga market? Baik la beli kereta toyota / honda asalkan baru dari dpt merc buruk. Maybe kete laki heols. Nak nmpak gah, letak la buat hntaran
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-2-2019 10:27 AM | Show all posts
mahachai ph bodoh, bukak pekong pemimpin PH sendiri

tipu bini, tipu rakyat

bahahha

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by pyropura at 12-2-2019 10:31 AM

Tt dah malu kantoi  kaa??
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-2-2019 10:31 AM | Show all posts
pyropura replied at 12-2-2019 10:29 AM
Bab guna ganja laju je lobai sukung, tapi isu larangan merokok bukan main bising lobai kritik  :la ...

mahachai bodoh dah pening kapla

punya la nak jilat pemimpin kau, sampai tetiba masuk ganja rokok bagai

deyyy tongong, ni thread pasal tipu hantaran kahwin la dol


Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
YBlava replied at 12-2-2019 10:31 AM
mahachai bodoh dah pening kapla

punya la nak jilat pemimpin kau, sampai tetiba masuk ganja roko ...

Aku terlalu.geli ati tengok ko.kantoi Laba,  sampai tersalah post. Now dah edit .... Baca yer?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-2-2019 10:34 AM | Show all posts
pyropura replied at 12-2-2019 10:33 AM
Aku terlalu.geli ati tengok ko.kantoi Laba,  sampai tersalah post. Now dah edit .... Baca yer? :lo ...

bahlol cam kau memang selalu buat salah


Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:35 AM | Show all posts
anony-mous replied at 11-2-2019 06:24 PM
Berapa harga market? Baik la beli kereta toyota / honda asalkan baru dari dpt merc buruk. Maybe ke ...

Cuba tengok di mudah berapa harganya. Saya tak boleh masuk Website tu dari sini.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 12-2-2019 10:24 AM
Berapa harga market? Baik la beli kereta toyota / honda asalkan baru dari dpt merc buruk. Maybe ke ...

Puak PH tak sekayo lobai Pas al Takiri yg mampu beli Q7 utk bini no 2 yg bergaya retis
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:36 AM | Show all posts
pyropura replied at 11-2-2019 06:29 PM
Tt dah malu kantoi  kaa??

Si laba tu buka tred je kantoi..buka tred je kantoi, nampak sangat jenis bodoh keturunan.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-2-2019 10:37 AM | Show all posts
bahaha

dah elok cantik kereta kasi reben, kunci letak dalam bekas kaca ada reben nak tipu bini konon kereta baru

mahachai2 tolol plakkk pi bukak rahsia kereta tu kereta second hand 4 kali tukar owner



Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
2.582776s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list