Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5828
View
98
Reply

[Tempatan] bini no 2 dapat hantaran mercedes

[Copy link]

Author: YBlava    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 12-2-2019 10:39 AM | Show all posts
bini no 2 : bang betul ke kereta tu second hand 5 kali tukar owner???

laki penipu : ayang jangan percaya cakap mahachai2 tu yang, dorang tu semua penipu taw yang.


bahahhaha

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
YBlava replied at 12-2-2019 10:37 AM
bahaha

dah elok cantik kereta kasi reben, kunci letak dalam bekas kaca ada reben nak tipu bini ko ...

Yg bodoh tu kau laba, keta burok disangka keta mewah. Bini YB ni tak sejahil ko
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-2-2019 10:42 AM | Show all posts
pyropura replied at 12-2-2019 10:40 AM
Yg bodoh tu kau laba, keta burok disangka keta mewah. Bini YB ni tak sejahil ko

yang bodoh tolol bahlol tu kau

pi bukak rahsia pemimpin PH kau sendiri bagi bini kereta bekas 6 kali tukar owner




Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
YBlava replied at 12-2-2019 10:42 AM
yang bodoh tolol bahlol tu kau

pi bukak rahsia pemimpin PH kau sendiri bagi bini kereta bekas 6 ...

Bini dia tak kesah pun kalau 30 owners pun. Yg bodoh tu ko Laba, dengau Merc aje terus ingat bende mewah, sampai bukak tred bagai. Bila dah kantoi terus konar kelain.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
untungla dia.. tapi lagi elok kalau xpayah tunjuk2.

dalam islam mmg perlula cari yg molek dan boleh menjamin masa depan.. cuma  jgn jadi pisau cukur dan harap berlaku adil dan saksama.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-2-2019 10:53 AM | Show all posts
pyropura replied at 12-2-2019 10:51 AM
Bini dia tak kesah pun kalau 30 owners pun. Yg bodoh tu ko Laba, dengau Merc aje terus ingat bende ...

kau abang bini no 2 dia ke yg kau tahu bini no 2 dia tak kisah kena tipu asal berlaki???

bahahhaha




Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
YBlava replied at 12-2-2019 10:53 AM
kau abang bini no 2 dia ke yg kau tahu bini no 2 dia tak kisah kena tipu asal berlaki???

bahahh ...

kau abang bini no 2 dia ke yg kau tahu bini no 2 dia tak tau itu keta second asal berlaki???

bahahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Ya Allah...bodohnyer ko ni lava...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:00 AM | Show all posts
patutlah SPRM tak siasat
kereta lama rupanya..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-2-2019 11:01 AM | Show all posts
pyropura replied at 12-2-2019 10:59 AM
kau abang bini no 2 dia ke yg kau tahu bini no 2 dia tak tau itu keta second asal berlaki???

ba ...

member aku jiran dia

member aku kata sejak kawin tak dapat main sebab bini tak kasi selagi tak dapat kereta baru keluar kilang

bahahaha


Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
xy_daen replied at 12-2-2019 11:00 AM
Ya Allah...bodohnyer ko ni lava...

Laba dah malu kantoi terus buat cerita dongeng 50# - kawan kepada sepupu hatok makcik moyang cicit biras besan anak buah paklong mak andak dia ... Wakakakak  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-2-2019 11:10 AM | Show all posts
pyropura replied at 12-2-2019 11:09 AM
Laba dah malu kantoi terus buat cerita dongeng 50# - kawan kepada sepupu hatok makcik moyang cicit ...

dah agak dah

bahlol2 cam kau terpaksa berkomplot ramai2 lepas kena bedal dgn aku




Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
unoryah replied at 12-2-2019 11:00 AM
patutlah SPRM tak siasat
kereta lama rupanya..

Sib baik Sprm tu tak bodo cam Laba Tt - huntong dapat laki jaws duit banyak katanya
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Tred kantai Laba paling klasik setelah tred fail math 7% = 70%
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-2-2019 11:14 AM | Show all posts
pyropura replied at 12-2-2019 11:11 AM
Sib baik Sprm tu tak bodo cam Laba Tt - huntong dapat laki jaws duit banyak katanya

bodoh tul kau ni
lain kali jaga la rahsia pemimpin PH kau tu

ni kau pi bukak rahsia dia tipu bini dgn hantaran mahal, rupa2nya cuma kereta second tarak value

malu weyyy bini dia sama orang kampung

dapat hantaran kereta second 8 owner






Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-2-2019 11:15 AM | Show all posts
pyropura replied at 12-2-2019 11:13 AM
Tred kantai Laba paling klasik setelah tred fail math 7% = 70%

tu MN kau la tu

nak pedajal aku tapi gagal total

bahahaha




Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:36 AM | Show all posts
pyropura replied at 12-2-2019 11:11 AM
Sib baik Sprm tu tak bodo cam Laba Tt - huntong dapat laki jaws duit banyak katanya

anggap ja la dia silap strategi
namanya manusia

memang buat silap


Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:13 PM | Show all posts
PPRT nya TT. Mercedes lama pun nak jadi isu
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
aHoi83 replied at 12-2-2019 09:41 AM
Tu sbb jgn jd penjilat politician. They oll kaya raye . Yg menjilat tk dpt ape pun. Kalau depa salah ...


ko nasihat sket cacai @akusukaq jilat pelir x lepas2... jibun nk jln2 ngan kak mah pon susah koh3
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm kete lama je. X pela..asal bahagia sudah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085315s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list