Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5262
View
76
Reply

Buruk Jahat Semua Datang Dari Kami, Neraka Tempat Kami

[Copy link]

Author: top5complete    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-2-2019 10:26 AM | Show all posts
berenti jadi retis senang...

atau ko tak payah nak show off sangat kehidupan ko..dah lah
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:37 AM | Show all posts
steadylah Abil

bukan semua kecam awak pun
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
netizen yg marah2 ni jugak la yg keluarkan duit beli tiket tengok filem munafik kau yg berjuta2 tu..dah dapat bonus terus lupa netizen?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:53 AM | Show all posts
udah2 la abil.. lately ni kuat sgt meroyan kat socmed. dh life ko yg mengundang kepuakaan @makcik puaka bagai, maka takkan ko nkorg puja puji yg baik2 plk?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:55 AM | Show all posts
cikatilia replied at 12-2-2019 09:56 AM
masa J or dgn ex husband mcm okeh2 aje

la ni mcm over the acting

ngn laki bru ni mengada2 lak dia ... laki dia pun same naik .. anak pun same ..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:57 AM | Show all posts
Deadsoul replied at 12-2-2019 09:13 AM
dah durhaka kat bapak ...harusla neraka

hahaha tu la pasal


Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:01 AM | Show all posts
aku muskil cpt betul sheol kurus dlm masa 25hari katanya
turun dr 68kg ke  56kg hanya x mkn nasi
x npk pun sheol pg gym hanya dok shooting je

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah agak citer ni masuk porom..

lumrah la kot retis kena kecam.. dah namanya public figure apalagi klu retis tu sendiri saja nak mengundang kecaman..

Netizenpun macam2 perangai.. ada je tak kena.. retis mmg kena hadap la..

Lately sheols kuat meroyan.. especially bila dah ramai puji sheols tak hipokrit.. ada beza hipokrit dgn being honest..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:27 AM | Show all posts
pavlovachoc replied at 12-2-2019 10:55 AM
ngn laki bru ni mengada2 lak dia ... laki dia pun same naik .. anak pun same ..

sbb byk org puji kot
dia lawa yada yada yada

confident tinggi

anak dia serious aku meluat jua
mcm over and spoiled
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 12-2-2019 09:41 AM
LOL...maksud yang abil cuba sampaikan tu adalah supaya acik2 kepam netizen semua ni reti2 la fahamka ...

Nah munge untuk chuols
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:43 AM | Show all posts
Setuju dengan Abil!
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Eliadaisy83 replied at 12-2-2019 09:15 AM
Bongkak..hari tu dia buat kontroversi dgn pelanggan warung dia..nak juga menegakkan benang yg basah. ...

Bukan sebelum kahwin baru nabila ni mmg dah berperangai sundal ke   
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 12-2-2019 11:01 AM
aku muskil cpt betul sheol kurus dlm masa 25hari katanya
turun dr 68kg ke  56kg hanya x mkn nasi
...

Kurus tak mkn or kurang mkn kaw2 diet sampai mkn nasi sesudu ni tak kemana pun mmg la turun berat dah tak mkn tp tak kekal lama.
Brp lama mampu tak mkn weh takkn seumur hidup mampu mkn secoit.
Berat ko ringan pun sbb kurang mkn wat pe baik mkn kenyang tp badan menten kurus dan sihat.
Bila kurang mkn nasi mula badmood nk marah royan jaa.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:41 PM | Show all posts
Suchi replied at 12-2-2019 01:31 PM
Kurus tak mkn or kurang mkn kaw2 diet sampai mkn nasi sesudu ni tak kemana pun mmg la turun berat  ...

sheol kan penah ckp klu x dpt mkn nasi
sheol jd pemarah meroyan
tu yg skg ni asyik meroyan jah keja nya
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
pipigebu replied at 12-2-2019 10:03 AM
dh buat perangai tak semenggah selayaknya lah dikecam
tak kan nk hadap pujian plak


Semua org pun ada perangai burok masing2. Dah nama pun manusia..mmg ada aib. Tapi guna lah akal tu nak tutup apa yg patut. Tak pyh nak cerita segala benda. So kalau kena hencap, takde la meroyan tulis karangan panjang nak suruh org paham diri engkau tu.

Lain la mcm spesis retis yg hadap publisiti murah.. They can just live with it... Asalkan dpt attention, dpt increase followers, dpt perhatian makcik puaka..

Dulu aku takat nyampah je kat abil, tp skrg ni graf naik nak masuk fasa haters dah ni.


Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:37 PM | Show all posts
hyie replied at 12-2-2019 01:41 AM
LOL...maksud yang abil cuba sampaikan tu adalah supaya acik2 kepam netizen semua ni reti2 la fahamka ...

sokong u 100%
netizen ni gigih nak teropong life artis
padahal diri sendiri pun lagi teruk agaknya

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:42 PM | Show all posts
Eliadaisy83 replied at 12-2-2019 01:15 AM
Bongkak..hari tu dia buat kontroversi dgn pelanggan warung dia..nak juga menegakkan benang yg basah. ...

hmm..tulah, sheols outspoken sgt plak lately. ke dulu jer iols x perasan? tp kwn meols ckp laki dia soft spoken jer weh. masak sdp kat warung tu. and friendly
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:43 PM | Show all posts
willow12 replied at 12-2-2019 06:26 AM
Semua org pun ada perangai burok masing2. Dah nama pun manusia..mmg ada aib. Tapi guna lah akal tu ...

sejak bila sheols jd mcm ni sgt? dulu rasa dia mcm buat hal sendiri jer, lately iols perasan suka sgt outspoken tak kena tmpt
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:45 PM | Show all posts
tak nak kena kecam, jangan jadi artis .. simple je..

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
AmandaRollins replied at 12-2-2019 10:05 AM
Dah buat salah kena la mntk maaf...its normal human nature..ada org akn mntk maaf dlm hati,tp ko tu  ...

We dont own them
buat apa perlu mintak maaf kat public
bukak tudung kena mintak maaf kat public
bodoh! Punya la busy body sekor2
mcm retis tu adik bradik anak korang pulak
jaga kaum keluarga sendiri sudah
as for retis pandai la mak bapak, laki bini
nasihatkan depa
tak payah kita sibuk2 nak jadi moral police pulak. Silap haribulan bknnya dpt pahala
dpt dosa lagi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.074045s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list