JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
4546
View
76
Reply

Buruk Jahat Semua Datang Dari Kami, Neraka Tempat Kami

[Copy link]

Author: top5complete    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-2-2019 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Iris. replied at 12-2-2019 02:37 PM
sokong u 100%
netizen ni gigih nak teropong life artis
padahal diri sendiri pun lagi teruk agakn ...

I tau sorang ni bkn main lagi
kecam emma bukak tudung
terkejut betul baca komen2 dia kat fb
padahal her real life mungkin
lagi teruk dari emma
or mcm emma haha
sedap dia mengata sebab ingatkan
org tak tau rahsia dia
bertudung tapi....
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:06 PM | Show all posts
artis kat korea elok ja humble
ada kontrovesi skit memg terus bow deep down minta maaf
ada project terus cancel terus xde keluar tv sampai bertahun2 baru muncul balik
buat comeback

artis malaysia?
jgn harap
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila time nak promote drama ke apa suruh fans support. Bila time sakit suruh fans doakan. Tiba-tiba nak meroyan tak tentu pasal. Dah kau yg tunjuk hal privacy kau kat social media mmg la akan ada org hentam. Alangkan budak main tiktok tu pun ramai je org hentam.

Dia ni makin lama makin berlagak aku tengok. Tak boleh kene tegur. Kalau kau tak post benda yg mendatangkan kecaman takdenya org membabi buta nak kecam kau la kepam.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:12 PM | Show all posts
halah halah... baru sekarang ke kupu-kupu ni ada akal tak payah exposed personal life kat socmed?

dah ko pon sibuk melahar og kat socmed, tempat luah emosi tak tentu hala ko kat fans, kat family termasuk mak tiri dia kan (spt yg aku baca komen org kat IG)

ada hati nak ajar netizen jgn ckp byk pasal diri ko yg tak betul tu?

walk the talk ... walk the talk pleasseeeeeeee

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:12 PM | Show all posts
hyie replied at 12-2-2019 09:41 AM
LOL...maksud yang abil cuba sampaikan tu adalah supaya acik2 kepam netizen semua ni reti2 la fahamka ...

Ini aku setuju sgt!
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:13 PM | Show all posts
mixed replied at 12-2-2019 11:01 AM
aku muskil cpt betul sheol kurus dlm masa 25hari katanya
turun dr 68kg ke  56kg hanya x mkn nasi
...

dia diet dan shooting. ada menari2 bagai. mmg cepat turun
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:15 PM | Show all posts
Iris. replied at 12-2-2019 02:37 PM
sokong u 100%
netizen ni gigih nak teropong life artis
padahal diri sendiri pun lagi teruk agakn ...

betul. kadang2 netizen ni over sangat lah
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa dia ni lately macam dok merempan ja
Stress ke kena beli kuali extra untuk goreng ikan
Acik2 forum dulu kan dok memuja abil ni konon talented la be herself la
Last2 camni jua
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:32 PM | Show all posts
hyie replied at 12-2-2019 09:41 AM
LOL...maksud yang abil cuba sampaikan tu adalah supaya acik2 kepam netizen semua ni reti2 la fahamka ...

khuenssss......................
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana semua acik porum pemuja si kepam ni. Kepam sgt minah ni.. geli tgk.. perangai pun mcm bagus je ek.. tak penah la minat sgt over.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
"Korang dengan falsafah korang boleh pergi mampos la"....

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Betui ler abil ckp. Byk mulut puaka celaka dari bbnu.. Org soh baca buku ko main ig. Nanti kau besar dah kerja baru kau tau perjalanan hidup. Tau nak kecam je.. Lagi satu lobai dan ustazah jadian
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:06 PM | Show all posts
Kahla replied at 12-2-2019 09:55 AM
Buat je mcm Izara Aishah atau Dayang Nurfaizah yg update social media pasal kerja dorang je. Kurang  ...

Izara tu da lama tak muncul pon sbb follower instagram dia tak ramai. TV3 takmo ambik die. Sian dia. lagi TV3 suka ambik bestfriend dia si Faranabila yang sendu dan x le cantik cam die. tapi sbb die tak ramai follower. So nk kate apa. Kene ada viewer than you are a star!. so sabarkan je la fame tu...

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:35 PM | Show all posts
agak agak la si nabila ni nak meroyan org complaint tunggu 2 jam kot. tak kisah la ramai org ke apa tapi kalau dua jam memang melampau la dik! nak justify kot mana lagi
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Nabila turut meluahkan rasa bengang apabila netizen sekarang hanya ingin tahu tentang cerita sampah mereka dan tidak peduli tentang perkembangan dalam karier mereka sebagai anak seni.

Sbb korang paparkn kisah sampah berlebih2 dr kisah seni.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Kahla replied at 12-2-2019 09:55 AM
Buat je mcm Izara Aishah atau Dayang Nurfaizah yg update social media pasal kerja dorang je. Kurang  ...

Ini yg sebaiknya
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 12-2-2019 09:58 AM
Betui ler abil ckp. Byk mulut puaka celaka dari bbnu.. Org soh baca buku ko main ig. Nanti kau besar ...

Hahaha.. betul sangat you. Komen kalah makcik bawang. Sekali tgk ig, baru umur 13 tahun.

Komen ala2 setajah jadian tu i pun ada buat kat forum ni. Almaklum, sharing is caring gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
guesswho09 replied at 12-2-2019 02:52 PM
We dont own them
buat apa perlu mintak maaf kat public
bukak tudung kena mintak maaf kat publi ...

Did u just call me bodoh???yg sis panas knp ek???ko retis ke?or ada sedara mara retis?agak2 la nk reply komen org nk ckp2 org bodoh...retis, kt malaysia ni especially bbnu selalu ikut apa yg drg buat...so byk contoh yg x baik drg bwk..klu da buat silap kena la mtk maaf..
Ini forum cari ,org bebas nk bg opinion sis...so jgn nk bodoh2 kan org ye...bye felicia...xyah reply lg...semak la dgn batak retis cm ko ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah ko bodoh sis..manusia bodoh haruslah dicerca sehingga lumat.

Kalau xnk kena cerca sila jd mayat..aman2 jah berkuntum dlm kuwbor.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
cik.panda replied at 12-2-2019 04:28 PM
Kenapa dia ni lately macam dok merempan ja
Stress ke kena beli kuali extra untuk goreng ikan
Acik2 ...

lolll.. ni lawak hahahahahahaah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.122098s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list