Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5655
View
50
Reply

EKSKLUSIF: Syafie Naswip Dan Aishah Azman Bakal Bertunang April Ini

[Copy link]

Author: top5complete    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-2-2019 12:11 PM | Show all posts
selagi kau jejak kaki ke tanah, helok jelah semuanya insya Allah.
tahniah u both!
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:12 PM | Show all posts
dak sapi ni antara retis yg xbyk kontrobesi.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:13 PM | Show all posts
syafie ni pndi sgguh memasak
untung la
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:15 PM | Show all posts

SN ni pon rajin masak. selalu up video2 dia masak dalam IG.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:25 PM | Show all posts
budak SN ni kategori artis pandai jaga diri aku rasa...

xde aku dgr kontrobesi dia...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:33 PM | Show all posts
pempuan ni yg tak reti mengeja tu kan?

'administration' pun dia ckp tak penah tau kewujudan word tu

kemain berdua ni dduk dlm bilik smbil main eja mengeja
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
makton replied at 12-2-2019 12:33 PM
pempuan ni yg tak reti mengeja tu kan?

'administration' pun dia ckp tak penah tau kewujudan word  ...


Aku pun kenal budak aishah ni pasal video yg org kecam apesal bodoh sgt budak ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:44 PM | Show all posts
emera replied at 12-2-2019 12:36 PM
Aku pun kenal budak aishah ni pasal video yg org kecam apesal bodoh sgt budak ni

tu laa.. klu aku, aku malu nak post video tu. terang2an nampak aku mcm bodo kat situ.

tp bbnu ape kesah. lapar fame, so dgn harapan video ni buat dia terus glamer. mmg mendapat la kan..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
pernah jumpa dua ketoi ni berdating kat sunway pyramid ok sama cantik sama padan elok dipercepatkan benda yg baik
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:58 PM | Show all posts
SN ni bagos budaknya. harap2 si bakal tunang tu bagos juga la orangnya. kalau x, sian SN.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:08 PM | Show all posts
Anak indon gak yg dia pilih...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku layan  drama kat hypptv tajuk sangkar2 tu.. Hahaha lawak sgt si esah jadi gedik dok panggil mak dia mother mother mother..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:11 PM | Show all posts
mader~~~ mader~~

aisyah ni sesuai watak gila2 gedix. kalau jadi heroin sedih drama tv3/tv9 x berapa nak menjadi
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Untung ko esah.
Pie ni baik ya amat..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
patimah replied at 12-2-2019 12:58 PM
SN ni bagos budaknya. harap2 si bakal tunang tu bagos juga la orangnya. kalau x, sian SN.

kesian pie tlg cvrkn bimbo ni sbb dk ckp dh kpel 3 thn sdgkn knl tk smp sthn aku hrp pie ni dpt permpn yg bijak
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Shafie ni muda lagi kan.. cepatnya dah nak bertunang kahwin bagai. Ke iols yg dah tua kerepot sebenarnya.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Bgus dia ni. Masa susah dulu pun xmalu nk potray khidupan sebenar dia sbagai ank pemotong rumput. And xmalu nk tunjuk wlpn mase tu mak ayh dia tgh selekeh ke apa..,, kalau org lain silap2 ngaku bibikk
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang korang rengsa sangat dengan aishah tu nape? Bukan korang yang akan serumah sebantal dengan ecah pun kot ye pun dia bimbo dont worry, shapie je yang hadap nanti

Btw tahniah in advance. Kalau dah dua2 suka, family restu, go on je
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
tahniah.. moga dipermudahkn urusannya
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
aishah  ni cantikla jugak..cuma meols.rasa terganggu dgn kehadiran jerawat?/tahi lalat?/ kat kepala dahi sheols..rasa mcm nak jentik jer or ambik besi yg korek jerawat tu utk korek
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082863s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list