Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
4887
View
29
Reply

Ingat Hang Ada Isteri, Ada Anak C Dah Kenapa Aepul Drama Band Pakai Macam Ini?

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-2-2019 09:38 AM | Show all posts |Read mode


Baru-baru ini penyanyi utama Drama Band, Aepul Roza menerusi Instagram telah memuatnaik gambar bersolek seperti wanita. Selain berbedak tebal, dia turut memakai gincu dan bulu mata.

Di ruangan komen, netizen tertanya-tanya motif penyanyi tersebut berpenampilan sebegitu. Eh dah kenapa?

Menjelaskan kekeliruan, Epul memberitahu tujuannya berpakaian sedemikian adalah untuk penggambaran muzik video terbarunya iaitu Drama. Dah macam Tomok pula!





Di ruangan komen, rata-rata peminat dan rakan artis terkejut sambil berseloroh memberi nasihat buat Aepul.



Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:49 AM | Show all posts
Adui, mende ni pun nk gebang ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:51 AM | Show all posts
nama band pun x pernah dgr..ke aku yang duduk dalam gua?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
siyess la adoiii xde bende pun ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:52 AM | Show all posts
wahhh nganjeng netizen aepul reply komen kpeng tu..tiada netizen, tiada pendengar lagumu ye pul..bahaya kuasa netizen ni..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:58 AM | Show all posts
sendunya dia ni dgn band dia kan..hrpkan ada satu lagu je yg best dulu tu ..apa ntah tajuknya ..dah lupa..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:06 AM From the mobile phone | Show all posts
myakayina replied at 12-2-2019 09:58 AM
sendunya dia ni dgn band dia kan..hrpkan ada satu lagu je yg best dulu tu ..apa ntah tajuknya ..dah  ...

cerita dia. bleh tahan gak la lagu2 deyols. suara pun sedap
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:06 AM | Show all posts
laki leez af yang now gigih buat ig paid review
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
myakayina replied at 12-2-2019 09:58 AM
sendunya dia ni dgn band dia kan..hrpkan ada satu lagu je yg best dulu tu ..apa ntah tajuknya ..dah  ...

Best jer lagu2 Drama Band ni.... Cerita Dia, Babak Pertama, Babak Kedua
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:09 AM | Show all posts
axl_bach replied at 12-2-2019 10:07 AM
Best jer lagu2 Drama Band ni.... Cerita Dia, Babak Pertama, Babak Kedua

tapi tetap kesenduan..mcm jarang on air je..cerita dia tu ada la jgk kedengaran..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
myakayina replied at 12-2-2019 10:09 AM
tapi tetap kesenduan..mcm jarang on air je..cerita dia tu ada la jgk kedengaran..

Tu lah, lagu dorg sedap tp balik2 Rampas Akim, Tunggu Aku Hazama etc jer yg diulang2
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:40 AM | Show all posts
lagu2 dorang ni byk jugak  yg sedap2 didengar, tapi tak tau la nape tak glamer
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:42 AM | Show all posts
sape eh? edisi whoryus?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:56 AM | Show all posts
pebenda pulak dia ni

tapi sore dia sedap ai laik
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:16 AM | Show all posts
tulaaa sore Aepul tu sedap..tp kenapelaa xpegi jauh..

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:01 PM | Show all posts
suka sore dia
sedap aje lagu2 dia tp cam jrg kedengaran kt radio
atau ada aje dipsg tp meols plk x dgr radio tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:12 PM | Show all posts
iols ok2 je dengan dia ni. iols tau aepul ni band dia nama drama band. so sebab iols tahu dia sape, iols tak whoareyus kan heols.

heols juga penerbit lagu semakin sarah soeb tu yach. iols suka lagu drama band tajuk 'biarkanlah'. ni lagunya......

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 12-2-2019 01:12 PM
iols ok2 je dengan dia ni. iols tau aepul ni band dia nama drama band. so sebab iols tahu dia sape,  ...

My fav! Vc pun just nice
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:08 PM | Show all posts
Dah kenapa make-up gitu.. Jgn terikut si sajad sudah.
Suara sedap kot, lagu pun bes, sayang x famous..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Yes xdinafikan sore dia sedapla jgk..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.100134s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list